Oyyy masaaallah tosuncugaama neden hemen sezeryan yapiyorlar ya inanirmisin canimburda yani almanyada 5kg i gecen bebisleri bile normal dogurtuyorlar.sadece senin icin demiyorum ama türkiyedeki cogu doktor sezeryan diye tutturmus vallaha hic hosuma gitmiyor
bilmiyorum ki... her yerim yırtılacağına sezeryan olmayı tercih ederim gerçi.. ben de şok oldum. bu zamana kadar hep oranlı ilerledi kilosu.. birden ne oldu içerde anlamadım .[/QUOTE]
maşallah kız ne yedin ne içtin nasıl büyüttün o kadar :) benimde 35+6 da 3.200 gr dı doktorum normal zor olur dedi banada mantıklı geldi alttan dikişim olacağına karnımda olsun en azından daha rahat gerçi benim bebiş zayıfta olsa sezeryana mecburum
bende sürekli terliyorum üstümü değiştiriyorum ateşlenmemişindir gece merak etme üşüttüğümüz için ter atıyoruz sürekliÇok şükür ateşim yok, ama gece hep terledim üstümü değiştirdim. O zaman ateş oldu mu bilemiyorum. Bebegim hareket editir cok sukur. Yarın benim muayenen var diye aramadım Dr'umu. İnsallah birsey olmaz.
bende aynıym canm ses falan degıstı napcm bılmem yarn kontrol var belkı verr ılac benmde az kaldı ya her gecen gun heyecanlanıyrm korkyrm ama sanırm hepımız öyleyz allahım yardım etsın ins
ay geçmiş olsun canım ya