2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gün geçtikçe aynı sorun bendede oluyor ama kafanı yorma takma canım kendini ve düşüncelerini başka şeylere yor ve bol bol dua et canım yoksa depresyona girersin farkında olmadan kendini boş yere yıpratma iyi şeyler düşün bebişini kucağında hayal et. :)

ben şimdi içtim ıhlamurumu canım içine bal tarçında kat içerken bu arada ateşin yok dimi takip et ateş önemli bebişim için aldığım dereceyi kullanmaya başladım bile sürekli ölçüyorum
Evet ya bende ateşten korkuyorum. Yok galiba. Ben daga ateş ölçer almamıştım. Ateşe hamileliğimin ilk dönemlerinde cok dikkat etmiştim. Son haftalarda da onemli degil mı?
Esler de bu hamilelik sürecinde değişiyorlar canım. Az kaldı insallah. Biraz daha sabır.
evet kimse bilmio içimdekileri...offffffffffffff bunalımdayım

ben düşünmeye başladım ve doğum yapcam doktorla daha konuşmadımm

Dr'unla bir dahaki randevunda mutlaka konus canım.

canım ben annemden kalan kanevice vardı ondan pıke takımı yaptrdım ıgrenırım ben yatamam onlarda bıtanede normal koyucam ne olur olmaz dıye

Çok doğru söylüyorsun
onu ben de duydum.
uçuk virüsü bebek için çok tehlikeli
Allah korusun

Canim ben biberon emzik vs almadım. Bizim hastane onları kesinlikle getirmeyin dedi.
Nevresim de koymadım.
bugün gittim 34+3 2370 az gibi geldi bana 31 haftalıkken 1815 ti

Çabuk benimki de 35+6 da 2500, 34+6 da 2400 cikti.

yeni gördüm canım, haber alabilmişmi eşin acaba iyidir inşaallah

evet canım doğuma 2 hafta kala 3 kere dolanmış kordon onda bile bebeği hemen almamış dr 2 gune bır gelın kontrole demiş 2 hafta gozetmiş ve zamanında sezeryanla almış gec alnması ıyı cunku sut gelmıyor erken alınınca sut de olmuyo

ben burhaniyedenim..edremit akçay ayvalık o taraflardaydım yazın hep.biz de vandayız görev icabı.benim eşim de dr.ama tayin istedk.istanbul ve izmire..hayırlısı olsun izmiri çok istiyyrm..sen nerdensin?

bende bandırmalıyım suan eskısehırdeyız sonra neresı bılmıyorum dogu görevı var

Canım cok yorma sen yine de kendini. Bu haftalarda kabul etmeyin arkadaslar misafir. Onları ağırlayacağım derken bebeğiniz erkenden gelecek. Doğumdan sinra buyrun değin bitti.

Canım bebeğinin kilosu gayet iyi. Bol bol yuruyus yap. Bugun bile dogum yapsan gayet iyi. Yürüyüşün cok faydası var. Haftaya kadar doğar belki bebisin.

Rabbim sagliklica kavustursun insaallah canim dualarim seninle o güzel haberi bekliyoruz hayirlica
arkadaşlar benim de doğumum 1-2 ekim görünüyor, ve şimdilik herşey normal, haftaya çatı muayenesi var, korku var bende..çatımuayenesini yaptıranlar biraz tecrübelerinden bahsetse çok sevinirim...

Hiiic korkma tatlim inanki kendini kastiginda aciyormus gibi hissediyorsun aslinda alakasi yok.kendini kasmassan hic bisey olmaz
kızlarrr doktordan gelioruzz bebişimm 2855 gram 50 cmmişş
sizce nasıll

Oyy masaallah annesi cok iyi kilosu
slm kızlar biz geceyi acilde geçirdik 2 şişe serum yedik ....ishal ve kusma oldu gece ölüyorum sandımm ama şimdi daha iyiyim
bebişimizide gördük kilosu zayıf gibi geldi bana 2370 dedi kilosuna 34+3 teyiz

Gecmis olsun canim insaallah simdi daha iyisindir..rabbim sifalar versin.bence bebisin kilosu gayet iyi masaallah hic takma sen kiloyu

Canimm rabbim yardimcin olsun ne güzel sende kavusuyorsun insaallah yavruna hersey istedigin gibi olur umarim dualarim seninle
Bugün benim doğum günüm

Dogumgünün kutlu olsun tatlim nice senelere bebisin ve esinle

Oyyy masaaallah tosuncuga ama neden hemen sezeryan yapiyorlar ya inanirmisin canimburda yani almanyada 5kg i gecen bebisleri bile normal dogurtuyorlar.sadece senin icin demiyorum ama türkiyedeki cogu doktor sezeryan diye tutturmus vallaha hic hosuma gitmiyor

canım ben aradım doktorumu az önce bahsettim durumumdan ateşimi sordu yok dedim ateşi takip et olursa gelirsin dedi birde bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi bol bol sıvı tüket bitki çayı iç dedi birde parol tarzı ağrı kesici kullanabilirsin dedi

Oyyy masaaallah tosuncuga ama neden hemen sezeryan yapiyorlar ya inanirmisin canimburda yani almanyada 5kg i gecen bebisleri bile normal dogurtuyorlar.sadece senin icin demiyorum ama türkiyedeki cogu doktor sezeryan diye tutturmus vallaha hic hosuma gitmiyor[/QUOTE]

bilmiyorum ki... her yerim yırtılacağına sezeryan olmayı tercih ederim gerçi.. ben de şok oldum. bu zamana kadar hep oranlı ilerledi kilosu.. birden ne oldu içerde anlamadım .

Çok şükür ateşim yok, ama gece hep terledim üstümü değiştirdim. O zaman ateş oldu mu bilemiyorum. Bebegim hareket editir cok sukur. Yarın benim muayenen var diye aramadım Dr'umu. İnsallah birsey olmaz.

4den fazla olursa korkarım normal doğumdan.. yırtılır heryerim. aklım allak bullak..ne olacak ne bitecek..

bende aynıym canm ses falan degıstı napcm bılmem yarn kontrol var belkı verr ılac benmde az kaldı ya her gecen gun heyecanlanıyrm korkyrm ama sanırm hepımız öyleyz allahım yardım etsın ins

Çok şükür ateşim yok, ama gece hep terledim üstümü değiştirdim. O zaman ateş oldu mu bilemiyorum. Bebegim hareket editir cok sukur. Yarın benim muayenen var diye aramadım Dr'umu. İnsallah birsey olmaz.

allaha emenet anım bebişlerımz benmde bogazım agrıyı ates basıyo vücudumu burnum akıyo cok sukur bas agrısı öksürük yok havalardan herhalde ya dıkkat edelım kendımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…