hah tam da ben soracaktım hastane çantasını hazırlamayan var mı diye de utandım. Benimde ütülenecekler bir koltukta hastane çantası yanında bana bakıyolar ama ben de senin gibi üşeniyorum günlerdir erteliyorum.Kadınlar kulübünün en sevdiğim tarafı bu işte kendin gibi hisseden birilerini bulmak paylaşmak...
Yalniz degilsin, birak utuyu canta hazirlamayi ben daha yikamadim bile. Besigin icinde oylece duruyor esyalar... Onlar bana bakiyor ben onlara.... cumartesi doktora gidicem sonrasinda baslarim ufak ufak....
hadi yaa dur bende bir yağ karışımı var onu sana yazayım oluşmıuş çatlaklarda da etkiliymiş burda bir arkadaştan öğrenmiştim kendisi kullanmış ergenlikten olan çatlaklar bile geçmiş
jojoba,kayısı,susam ve buğday yağını karıştır hergün düzenli olarak masaj yaparak kullan inşallah faydası olur
canim cok saol onu da deneyeyim ben :)
uykum varrrrrr, sersem gibiyimmm, bileğim ağrıyoooooooo
halimize binlerce şükür tabiki ama bazen öyle zamanlar oluyoki insan çekemicek gibi geliyo, Rabbim yardımcımız olsun..
arkadasimmmmm az sabret coook az kaldi. Sen hayallere devam et boyle daraldikca yuzunde guller acar o zaman :)
kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa
Valla ben anneme de soyledim kv ye de. Annem- babam zaten bilincli opmez de biraz bozuldular yine. Kv sap sup oper ama cok net bir sekilde ilk 6 ay kimsenin opmemesi gerektigini open olursa 6 aylik olana kadar torun yuzu goremeyecegini soyledim. Bizde bir de 2 buyuk babanne ve buyuk dede var asil tehlike onlar

Bu arada eczaneye gittim. Eczaci sordu kac hafta kaldi diye. Takvime gore 5 hafta kaldi dedim. Ne dese begenirsiniz? "Aaaa heran cikacakmis gibi sanki" kadina ucmamak icin zor tuttum bir de kendi de hamile... Zaten asagi indi bayagi. Sancim vs yok ama karnimin tas kesilmesi artti. Bugun de yemege misafirim var supur sil topla yemek yap. İyice tirstim anlayacaginiz