• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hah tam da ben soracaktım hastane çantasını hazırlamayan var mı diye de utandım. Benimde ütülenecekler bir koltukta hastane çantası yanında bana bakıyolar ama ben de senin gibi üşeniyorum günlerdir erteliyorum.Kadınlar kulübünün en sevdiğim tarafı bu işte kendin gibi hisseden birilerini bulmak paylaşmak:3:...

Yalniz degilsin, birak utuyu canta hazirlamayi ben daha yikamadim bile. Besigin icinde oylece duruyor esyalar... Onlar bana bakiyor ben onlara.... cumartesi doktora gidicem sonrasinda baslarim ufak ufak....

hadi yaa dur bende bir yağ karışımı var onu sana yazayım oluşmıuş çatlaklarda da etkiliymiş burda bir arkadaştan öğrenmiştim kendisi kullanmış ergenlikten olan çatlaklar bile geçmiş
jojoba,kayısı,susam ve buğday yağını karıştır hergün düzenli olarak masaj yaparak kullan inşallah faydası olur

canim cok saol onu da deneyeyim ben :)

uykum varrrrrr, sersem gibiyimmm, bileğim ağrıyoooooooo :14:
halimize binlerce şükür tabiki ama bazen öyle zamanlar oluyoki insan çekemicek gibi geliyo, Rabbim yardımcımız olsun..

arkadasimmmmm az sabret coook az kaldi. Sen hayallere devam et boyle daraldikca yuzunde guller acar o zaman :)

kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa

Valla ben anneme de soyledim kv ye de. Annem- babam zaten bilincli opmez de biraz bozuldular yine. Kv sap sup oper ama cok net bir sekilde ilk 6 ay kimsenin opmemesi gerektigini open olursa 6 aylik olana kadar torun yuzu goremeyecegini soyledim. Bizde bir de 2 buyuk babanne ve buyuk dede var asil tehlike onlar :( bizim agzimizda yuzumuzde bir suru bakteri var opup el kadar bebege bulastirmak olmaz falan bayagi anlattim. Bu arada mevlutte oyle yastik ustunde bebek gezdirme bilmem ne oyle seyler yapmayacagim. Cok gormek isteyen yatagina kadar gelir bakar gider. Oyle didimin didisi kucaklamasin...

Bu arada eczaneye gittim. Eczaci sordu kac hafta kaldi diye. Takvime gore 5 hafta kaldi dedim. Ne dese begenirsiniz? "Aaaa heran cikacakmis gibi sanki" kadina ucmamak icin zor tuttum bir de kendi de hamile... Zaten asagi indi bayagi. Sancim vs yok ama karnimin tas kesilmesi artti. Bugun de yemege misafirim var supur sil topla yemek yap. İyice tirstim anlayacaginiz :(

Canım bende henuz cantamı hazırlamadım herseyım hazır ama valize yerlestırmek kaldı onuda yarın yapmayı dusunuyorum. nevresim takımını da bır arkadasım soyledı banada mantıklı geldı sizlerede sorayım dedım. goturmek gerekırse evdekılerden goturrum artık bı tane...

anladim canim oradaki nevresimlerle icin rahat etmicekse gotur tabi:49:

az gibi gelmesin, gayet iyi kilosu maşallahh cnm :nazar: benimde 33 haftada normali 2000 gr iken dr bana 100 gr eksik ama doğumun rahat olur dedi. halbuki şimdiye kadar hep normal değerdeydi halen de öyle görünüyo takvime göre.. 0 yüzden fazla takılmıyorum :) bi dahaki kontrolün ne zaman..

canım ben dün gece fenalaştım ishal kusma hepsi bir arada gece acildeydim 2 tane serum yedim .....ne var neyok hep çıkardım yani yaklaşıkn 9 saat kustumm fenalardayım yani bebeğe baktı doktor nasıl die o arada söyledi asıl muaynem perşembe günü doğum tarihinede karar vereceztekrar bakarız kilosuna boyuna

kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa

valla haklısınız geçenlerde duydum babası öpmüş yeni doğan bebeği adamın da uçuğu varmış dudağında ama geçmiş gibiymiş napsın tabi baba olma heyecanıyla ama maalesef bebek mikrop kapmış 2 hafta yoğun bakımda kalmış sonra melek olmuş.O yüzden kim kırılırsa kırılsın öpmesinler arkadaş annesi kıyamıyo da millete ne olmuş anlamıyorum.Biraz büyüsün teni kalınlaşsın ondan sonra öpücüğe boğarsınız :41:

canım ben dün gece fenalaştım ishal kusma hepsi bir arada gece acildeydim 2 tane serum yedim .....ne var neyok hep çıkardım yani yaklaşıkn 9 saat kustumm fenalardayım yani bebeğe baktı doktor nasıl die o arada söyledi asıl muaynem perşembe günü doğum tarihinede karar vereceztekrar bakarız kilosuna boyuna

geçmiş olsun arkadaşım ..

kızlar 2 gundur bebişimin kıyafetlerini yıkamıstım bugunde saatlerdır utu yapıp dolabına yerlestırdım. şimdi sırada hastane cantamı hazırlamak kaldı. biberon ve emzigi kaynatıp koyucam sizler nasıl yaptınız ? bide hastane için kendinize nevresim takımı aldınız mı yoksa hastanedekılerımı kullanmayı dusunuyorsunuz ?

hastanedekileri kullanıcam özel hastane sonuçta sorun olmuyo,daha önce odalarını test ettim 2 gece yatarak gayet konforlu ama devlet hastanesi ise götürmek lazım veya sen süslü bişeyler düşünüyosan fotoğraflarda güzel görünsün diye oda olabilir.Ben biberon götürmeyi düşünmedim hatta almadım bile ama emzik var onu da kaynar suya batırıp öyle koyarım herhalde.

geçmiş olsun cnmcım.. neden olmuş peki ? :26:

pinokyocum yazdiklarini pek okuyamiyorum azicik buyuk yazsan olurmu laptopun icine giricem neredeyse :53::53::52::52:

ay gerçekten mi niye öyle oldu ki ben kendi laptopumda normal görüyorum ay millete işkencemi çektirdim aylardır dur bi fontu değişeyim.bu nasıl

bende de aynı sorun vardı bende bebeğin kıyafetleri için aldığım sabun tozundan çok az suya koyup sildim o sorun kalktı ve mis gibi sabun tozu kokuyor tavsiye ederim

tavsiyen için tşk ederim canım. bende normal suyla sildim. bide öle deneyip bakim geçer inş. hemen kıyafetleri yerleştirmek istiyorum. malum erken doğum riskim var​

​Rica ederim canım inşallah allah hayırlı doğum nasip eder vaktiyle gelir bebişin.

şu anda uyku setini ve son alınan bir iki zıbını yıkıyorum makinede bitse de koklasam ay çok heyecanlı

kızlar bi şey sorcam size beni her gören karnın düşmüş diyo bazıları da gögüs altımdan 4 parmak mesafe varmı diye bakıp aa ewet bayağı düşmüş senin kız 40 haftayı beklemez kesin erken gelir diyolar bu da bi hamilelik hurafesi mi sizce ne dersiniz:26:

kızlar bi şey sorcam size beni her gören karnın düşmüş diyo bazıları da gögüs altımdan 4 parmak mesafe varmı diye bakıp aa ewet bayağı düşmüş senin kız 40 haftayı beklemez kesin erken gelir diyolar bu da bi hamilelik hurafesi mi sizce ne dersiniz:26:

inşallah vaktiyle gelir ama kız çocukları pek 40 haftayı doldurmuyor diye biliyorum canım genelde 36. haftadan 38 e kadar oluyor nadir 40 dolduran oluyor vaktinde gelir inşallah ama sen yine hazırlıklı ol genelde büyüklerin dedikleri oluyor deneyimli oluyorlar yani allah hayrlısını nasip etsin hepimiz içinde.

Şimdi doktordan geldik... 37+5 deyiz... bebeğim bir haftada 700 gr almış ve 3700 olmuş. daha 15 günüm var benim. doktor bi dahaki hafta da böyle giderse hiç riske girmeyiz sezeryan olur dedi. 4kgdan sonrasını genelde sezeryan yapıyor doktorum.. bende hep normal diyodum. şok oldum birden. bebek de artık kanala girmiş. doğumun da uzakta değil dedi.. Normal doğum isteyen ben haftaya kadar sancılarım başlarsa diye korkmaya başladım. nasıl doğururum diye.. bir hafta nasıl geçecek? öf...

Şimdi doktordan geldik... 37+5 deyiz... bebeğim bir haftada 700 gr almış ve 3700 olmuş. daha 15 günüm var benim. doktor bi dahaki hafta da böyle giderse hiç riske girmeyiz sezeryan olur dedi. 4kgdan sonrasını genelde sezeryan yapıyor doktorum.. bende hep normal diyodum. şok oldum birden. bebek de artık kanala girmiş. doğumun da uzakta değil dedi.. Normal doğum isteyen ben haftaya kadar sancılarım başlarsa diye korkmaya başladım. nasıl doğururum diye.. bir hafta nasıl geçecek? öf...
Maşallah canım bebişin kilosu yerinde :nazar:
inşallah kolay doğum yaparsın ama sezaryan olman gerekiyorsada kendini normal doğum diye şartlandırma hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah sağsalim kavuşursunuz bebişinize. :emir_bebek:

inşallah vaktiyle gelir ama kız çocukları pek 40 haftayı doldurmuyor diye biliyorum canım genelde 36. haftadan 38 e kadar oluyor nadir 40 dolduran oluyor vaktinde gelir inşallah ama sen yine hazırlıklı ol genelde büyüklerin dedikleri oluyor deneyimli oluyorlar yani allah hayrlısını nasip etsin hepimiz içinde.

valla nezaman olacağını bilememek insanı nasıl tedirgin ediyo herseyım hazır ben de bi cengaver gibi cesur oluyorum bi kedi gibi korkak bı ortam yok normal doğum istiyorum ama su doğumun her an olabilme durumu beni bitiririyoooo:18::18::18:

Back
X