2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
insan gerçekten anne diyebileceği birine ihtiyaç duyuyo, çünkü baba evinden çıkıp başka bi eve başka bi aileye ve düzenin içine giriyosun. arkanda birilenin olması çok güzel bi duygu. ama senin söylediklerine bakılırsa kendine müslüman bi kadın sanırım kv. öyle insanlarda sana bulaştığında genellikle ilk planda kendi çıkarları oluyo. 0 yüzden böylesi en iyisi gibi görünüyo.. Ben eşimle bişey yapmak isteyipte yapamadığım zamanlarda bile hadi niye duruyoruz diyip birlikte yapabiliyoruz. ben kv diyemiyorum, çok çok farklı bi iletişim var bizde.. gören inanamıyo zaten :)
Hosbulduk yazyagmurum aynen son gunler bide iyice enerjimiz dustu bebis iyi teyzosu alttan vurdugu zaman canimi cok acitiyo sorunum bu simdilik sen nasilsinn?
aynen öyle loorim ya :)
maşallah bebikime, inşallah sonuna kadar da böyle güzel devam eder :)
bende iyiyim şükür, bizim bebişlerin hepsi anlaşmalı vuruyo galiba alttan :) bende aynı dertten muzdaribim, çıkcak gibi geliyo bazen :))

canım genıtal bolgem degılkı kollarım ve bacakarım kasınıyor sırkelı suyu duydum onu deneyeyım bu aksam artık kremlere karsı vucudum reaksıyon gosterıo fayda etmıo zararı daha cok

Doktoruna sorsan karaciğer enzimlerine bakacaktır büük ihtimal bende genital bölgede popomda ve ayaklarımda var ama benimkisi mantar herhalde doktorum doğumdan sonra baktır biraz daha dayan dedi

evet blk lıyım bende ama orada oturmuyoruz esım asker bızımkı gezmece:)sen neresındensın merkezmı?

ben burhaniyedenim..edremit akçay ayvalık o taraflardaydım yazın hep.biz de vandayız görev icabı.benim eşim de dr.ama tayin istedk.istanbul ve izmire..hayırlısı olsun izmiri çok istiyyrm..sen nerdensin?

off çok rahatsız edici bir durum ya birde eğitimciler günah ya yanakları ipek gibi daha ben kıyamam dokunmaya birde başkalarının öpmesi tamam başkası değiller babanne dede en yakını ama yinede daha şimdiden korku sarıyor içimi çünkü kv beni bile öperken o kadar bastırarak ve sulu öpüyor ki yüzümü yıkamak zorunda kalıyorum ben öpme olayından nefret ediyorum eşim dışında kimseyi öpemem annemi ablamı bile öpemem o derece rahatsızım öpme olayından

aynen yazyagmurum bide bazen sanki alttan bicakliyolar gibi oluyo o deli ediyo beni hayirlisiyla dogursaydik

gıdısından koklarım ben minnacıkk yaa miss gibi kokuyolar

aynen canim ya hele birde o dudaklarindan openler yokmmu beni krize sokuyo atesli hastaliklar agiz yoluyla geciyo o daha bi bebek ya opme sadece bak

amin cnm, Allah herkese bendeki gibi nasib etsin..
sigara içmiş bişey olmamış öyle mii.. tabi bunca doktor boşuna konuşuyo zaten zararlı bebeğe diye. hem o eski toprak onda bişey olmamış olabilir, kara düzen hamile kalıp doğurmuş olabilir. Ama onun zamanıyla bizim zamanımız bir değil. Eskiden bu kadar çok düşük bebek, bu kadar sakat çocuk mu varmış da.. Şimdi herkes bebek için ne yollardan geçiyo, Allah kimseye aratmasın.. Biz bize verilen mucizenin değerini bilip koruyup kolladıkça onlar eskiden bahsedip dursunlar.. Benim eşim bi defasında "annem gibi ol, ikiz doğurmasına rağmen hastalık çekmemiş, sorunları olmamış, işten güçten kalmamış dedi.." Aynısını gittim kv ye anlattım, ikimiz birden oturup bi güzel haşladık

Doktoruna sorsan karaciğer enzimlerine bakacaktır büük ihtimal bende genital bölgede popomda ve ayaklarımda var ama benimkisi mantar herhalde doktorum doğumdan sonra baktır biraz daha dayan dedi

baktı canım butun degerler normal hamılelıkten kaynaklı bıseymıs bakalım bıde sırkelı suyu denıcem Allahyardımcın olsun senınde cok zor gercekten

aynen yazyagmurum bide bazen sanki alttan bicakliyolar gibi oluyo o deli ediyo beni hayirlisiyla dogursaydik
yalancı sancılarrrrrrrrr banada aniden girince kötü oluyo, kalakalıyorum öylece, kimsede ne olduğunu anlamıyodu ilk başlarda az kaldı kuzu, hayırlısıyla o da olucak inşallah..

mrb yaz yağmuru senle satımız aynı senin bebek kaç kilo öğrendinmi
benim haftaya kontrolüm cnm. en son gittiğimde 33 haftalıktı 1980 gr çıkmıştı. senin nasıl ?

kızlar 2 gundur bebişimin kıyafetlerini yıkamıstım bugunde saatlerdır utu yapıp dolabına yerlestırdım. şimdi sırada hastane cantamı hazırlamak kaldı. biberon ve emzigi kaynatıp koyucam sizler nasıl yaptınız ? bide hastane için kendinize nevresim takımı aldınız mı yoksa hastanedekılerımı kullanmayı dusunuyorsunuz ?

insallah biraz daha dayanalimm

nacis biberonu emzigi bide gogus pompasini hepsini kaynattim koydum temiz bi tencereye orada kaynadilar sonra aldim disini kuruladim iclerini kurulamadim koydum cantaya nevresim takimi fln bisey almadim hastane icin.

bugün gittim 34+3 2370 az gibi geldi bana 31 haftalıkken 1815 ti

insallah biraz daha dayanalimm

nacis biberonu emzigi bide gogus pompasini hepsini kaynattim koydum temiz bi tencereye orada kaynadilar sonra aldim disini kuruladim iclerini kurulamadim koydum cantaya nevresim takimi fln bisey almadim hastane icin.

Canım bende henuz cantamı hazırlamadım herseyım hazır ama valize yerlestırmek kaldı onuda yarın yapmayı dusunuyorum. nevresim takımını da bır arkadasım soyledı banada mantıklı geldı sizlerede sorayım dedım. goturmek gerekırse evdekılerden goturrum artık bı tane...

bugün gittim 34+3 2370 az gibi geldi bana 31 haftalıkken 1815 ti
az gibi gelmesin, gayet iyi kilosu maşallahh cnm benimde 33 haftada normali 2000 gr iken dr bana 100 gr eksik ama doğumun rahat olur dedi. halbuki şimdiye kadar hep normal değerdeydi halen de öyle görünüyo takvime göre.. 0 yüzden fazla takılmıyorum :) bi dahaki kontrolün ne zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…