bu gün gittim ama meleketteki doktoruma pazartesi gidcem canımm
insan gerçekten anne diyebileceği birine ihtiyaç duyuyo, çünkü baba evinden çıkıp başka bi eve başka bi aileye ve düzenin içine giriyosun. arkanda birilenin olması çok güzel bi duygu. ama senin söylediklerine bakılırsa kendine müslüman bi kadın sanırım kv. öyle insanlarda sana bulaştığında genellikle ilk planda kendi çıkarları oluyo. 0 yüzden böylesi en iyisi gibi görünüyo.. Ben eşimle bişey yapmak isteyipte yapamadığım zamanlarda bile hadi niye duruyoruz diyip birlikte yapabiliyoruz. ben kv diyemiyorum, çok çok farklı bi iletişim var bizde.. gören inanamıyo zaten :)canım benım kayınvaldemde ne arar ne eder sanslısın gercekten ne akar ne kokar derler ya aynı ole evıme bır kere geldı cocuguda acıkcası dogumuna bıle gelecegıne suphelıyım okadar ılgısızdır ozenıyorum bazen arkadas gıbı oluyolar ama cok karısmasından ıyıdıe deyıp bu hlaıyle avunuyorum
aynen öyle loorim ya :)Hosbulduk yazyagmurum aynen son gunler bide iyice enerjimiz dustubebis iyi teyzosu alttan vurdugu zaman canimi cok acitiyo sorunum bu simdilik sen nasilsinn?
canım genıtal bolgem degılkı kollarım ve bacakarım kasınıyor sırkelı suyu duydum onu deneyeyım bu aksam artık kremlere karsı vucudum reaksıyon gosterıo fayda etmıo zararı daha cok
evet blk lıyım bende ama orada oturmuyoruz esım asker bızımkı gezmece:)sen neresındensın merkezmı?
canım aynı sorun bende de var büyük görümcem 6 ay önce doğum yaptı aylarca çocuğu öpmedim kv ve küçük görümcem sürekli öpüyorlar kaçkez uyardım sen karışma sevgisiz kalmasın dediler. kendi çocuğumu öptürmem ama dedim biz böyle seviyoruz sen görmeden öperiz diyorlarve bunu söyleyen insan bir çocuk gelişimci cahil insanları siz düşünün
insan gerçekten anne diyebileceği birine ihtiyaç duyuyo, çünkü baba evinden çıkıp başka bi eve başka bi aileye ve düzenin içine giriyosun. arkanda birilenin olması çok güzel bi duygu. ama senin söylediklerine bakılırsa kendine müslüman bi kadın sanırım kv. öyle insanlarda sana bulaştığında genellikle ilk planda kendi çıkarları oluyo. 0 yüzden böylesi en iyisi gibi görünüyo.. Ben eşimle bişey yapmak isteyipte yapamadığım zamanlarda bile hadi niye duruyoruz diyip birlikte yapabiliyoruz. ben kv diyemiyorum, çok çok farklı bi iletişim var bizde.. gören inanamıyo zaten :)
aynen öyle loorim ya :)
maşallah bebikime, inşallah sonuna kadar da böyle güzel devam eder :)
bende iyiyim şükür, bizim bebişlerin hepsi anlaşmalı vuruyo galiba alttan :) bende aynı dertten muzdaribim, çıkcak gibi geliyo bazen :))
gerçekten çok bilinçsiz insanlar var sevmeyi öpmekten ibaret sanıyorlar
öyle canım ben kimsenin bebeğini öpmem ve kırkı çıkmadan kimseye ziyaretede gitmemeye dikkat ediyorum
maşallah canım Allah daim etsin muhabbetinizi bizimkininde iyi yanları var ama bu öpme sevme konularında eski mantık biz çocuklarımızı öptük bak bişey oldumu taş gibiler diyor hamileyken sigara içtim emzirirken içtim bişey olmadı diyo çok evhamlısın diyor bakalım ne olucak lohusalık psikolojisi ile cinnet geçirmem inşallah :)
off çok rahatsız edici bir durum ya birde eğitimciler günah ya yanakları ipek gibi daha ben kıyamam dokunmaya birde başkalarının öpmesi tamam başkası değiller babanne dede en yakını ama yinede daha şimdiden korku sarıyor içimi çünkü kv beni bile öperken o kadar bastırarak ve sulu öpüyor ki yüzümü yıkamak zorunda kalıyorum ben öpme olayından nefret ediyorum eşim dışında kimseyi öpemem annemi ablamı bile öpemem o derece rahatsızım öpme olayından
Selammm, biz geldikk.. Yemekten önce size bi bakalım dedik, napıyomuş teyzelerimiz
amin cnm, Allah herkese bendeki gibi nasib etsin..maşallah canım Allah daim etsin muhabbetinizi bizimkininde iyi yanları var ama bu öpme sevme konularında eski mantık biz çocuklarımızı öptük bak bişey oldumu taş gibiler diyor hamileyken sigara içtim emzirirken içtim bişey olmadı diyo çok evhamlısın diyor bakalım ne olucak lohusalık psikolojisi ile cinnet geçirmem inşallah :)
Doktoruna sorsan karaciğer enzimlerine bakacaktır büük ihtimal bende genital bölgede popomda ve ayaklarımda var ama benimkisi mantar herhalde doktorum doğumdan sonra baktır biraz daha dayan dedi
yalancı sancılarrrrrrrrraynen yazyagmurum bide bazen sanki alttan bicakliyolar gibi oluyo o deli ediyo beni hayirlisiyla dogursaydik
benim haftaya kontrolüm cnm. en son gittiğimde 33 haftalıktı 1980 gr çıkmıştı. senin nasıl ?mrb yaz yağmuru senle satımız aynı senin bebek kaç kilo öğrendinmi
bugun gittigin dr ne dedi nasilmis oglusun
yalancı sancılarrrrrrrrrbanada aniden girince kötü oluyo, kalakalıyorum öylece, kimsede ne olduğunu anlamıyodu ilk başlarda az kaldı kuzu, hayırlısıyla o da olucak inşallah..
benim haftaya kontrolüm cnm. en son gittiğimde 33 haftalıktı 1980 gr çıkmıştı. senin nasıl ?
kızlar 2 gundur bebişimin kıyafetlerini yıkamıstım bugunde saatlerdır utu yapıp dolabına yerlestırdım. şimdi sırada hastane cantamı hazırlamak kaldı. biberon ve emzigi kaynatıp koyucam sizler nasıl yaptınız ? bide hastane için kendinize nevresim takımı aldınız mı yoksa hastanedekılerımı kullanmayı dusunuyorsunuz ?
yalancı sancılarrrrrrrrrbanada aniden girince kötü oluyo, kalakalıyorum öylece, kimsede ne olduğunu anlamıyodu ilk başlarda az kaldı kuzu, hayırlısıyla o da olucak inşallah..
benim haftaya kontrolüm cnm. en son gittiğimde 33 haftalıktı 1980 gr çıkmıştı. senin nasıl ?
iyiymiş teyzesi tosunum 50 cm 2850 gram olmşşş
ellerinden öper
insallah biraz daha dayanalimm
nacis biberonu emzigi bide gogus pompasini hepsini kaynattim koydum temiz bi tencereye orada kaynadilar sonra aldim disini kuruladim iclerini kurulamadim koydum cantayanevresim takimi fln bisey almadim hastane icin.
az gibi gelmesin, gayet iyi kilosu maşallahh cnmbugün gittim 34+3 2370 az gibi geldi bana 31 haftalıkken 1815 ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?