- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa
kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa
Selam kizlar dogum gunu olan arkadasin dogum gununu kutluyorum nice yillara
klnum okudum yazdiklarini hayirlisi ne ise o olsun iyi bir dr bulman sart
herkeste bi agirlik var sanirim aynenboyle bi haldeyim havalar kapali ondandir canimda sikiliyo zaten
![]()
kv konusunda gerçekten çok şanslı olan nadir insanlardan biriyim, kv ile eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştık, neredeyse 4 sene bitmek üzere ve şükür en ufak bir sorunumuz dahi olmadı. yeri geldi kendi annemin yapamadığını yaptı sağolsun. ama sizlerin yazdıklarını ve bazı arkadaşlarımın da anlattıklarını duydukça gerçekten üzülüyorum. sonuçta bizim şuan yaşadıklarımızı onlarda vakti zamanında yaşadılar. Anlayışlı olup yardmcı olmaktansa "kaynana" denen geleneği sürdürmeye çalışıyolar. gelin, damat, kaynana bunlar nedir ki ya.. sonuçta sen sana verilen görevi yerine getiriyosun, çocuğunu doğurup büyütüp yerine teslim ediyosun. uzatmanın alemi ne.. bir de sigaradan bahsetmişsin, o daha beter.. mutfakta içmek bi çözüm gibi konuşuyolar, öyle demek yerine bi zahmet içmeyiversinler.. o kadar önemsiyolarsa.. benim kv de sigara içiyo ama bebek doğduğunda sevemem korkusuyla azalttı iyice, bırakmaya ramak kaldı..ne kadar şanslısın canım sen bende misafirler geldiğinde bebeği annemle odada bırakırım ben biraz otururum onlarla çok çıkarmam bebeği kim ne derse desin hasta oldumu bize olan olur küçücük onlar daha süt gibi..eşime söylicem ben bizim tarafı sen kendi tarafını uyar diye ama ne kadar dinlerler bilmiyorum sigara içiyorlar bidededim evin içinde içirtmem mutfakta içeriz diyolar olmaz dedim ordada bebeğin biberonu falan olcak bakalım ne olcak sonumuz
aminnn looorimm nasılsın canımm
Iyim Allaha sukur klnum uzun zamandir seninlede konusamadik kafana takma kimseyede aciklama yapmak zorunda degilsin sezeryen gerekiyosa olunur kimsenin kizmaya yada seni korkutmaya hakki yok drunla konus en iyi o seni yonlendirecektirsenin oglan nasil ne yapiyo?
![]()
canımm aynı gun dogum tarıhımız aynı sabredecez baska caremız yok bende kasıntılardan muzdarıbım gece uyanup soguk suyla yıkanıyorum aynı zaamanda calısıyorum 37. haftaya kadar Allah yardımcımız olsun
uykum varrrrrr, sersem gibiyimmm, bileğim ağrıyoooooooo
halimize binlerce şükür tabiki ama bazen öyle zamanlar oluyoki insan çekemicek gibi geliyo, Rabbim yardımcımız olsun..
iyiyizteyzesi siz nasılsınız
bebişş nasıl
cumaya memlekete yolcuyuz
orda doğcak oğlumm
hoşgeldin kızceğizimmm, nasılsın, bebiş nasıl ?Selam kizlar dogum gunu olan arkadasin dogum gununu kutluyorum nice yillara
klnum okudum yazdiklarini hayirlisi ne ise o olsun iyi bir dr bulman sart
herkeste bi agirlik var sanirim aynenboyle bi haldeyim havalar kapali ondandir canimda sikiliyo zaten
![]()
evt cnm biraz önce bende yazmıştım gözden kaçtı sanırım :) sen bir de çalışıyosunnn, Allah dayanma gücü versin.canımm aynı gun dogum tarıhımız aynı sabredecez baska caremız yok bende kasıntılardan muzdarıbım gece uyanup soguk suyla yıkanıyorum aynı zaamanda calısıyorum 37. haftaya kadar Allah yardımcımız olsun
canımm aynı gun dogum tarıhımız aynı sabredecez baska caremız yok bende kasıntılardan muzdarıbım gece uyanup soguk suyla yıkanıyorum aynı zaamanda calısıyorum 37. haftaya kadar Allah yardımcımız olsun
canım benım kayınvaldemde ne arar ne eder sanslısın gercekten ne akar ne kokar derler ya aynı ole evıme bır kere geldı cocuguda acıkcası dogumuna bıle gelecegıne suphelıyım okadar ılgısızdır ozenıyorum bazen arkadas gıbı oluyolar ama cok karısmasından ıyıdıe deyıp bu hlaıyle avunuyorumkv konusunda gerçekten çok şanslı olan nadir insanlardan biriyim, kv ile eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştık, neredeyse 4 sene bitmek üzere ve şükür en ufak bir sorunumuz dahi olmadı. yeri geldi kendi annemin yapamadığını yaptı sağolsun. ama sizlerin yazdıklarını ve bazı arkadaşlarımın da anlattıklarını duydukça gerçekten üzülüyorum. sonuçta bizim şuan yaşadıklarımızı onlarda vakti zamanında yaşadılar. Anlayışlı olup yardmcı olmaktansa "kaynana" denen geleneği sürdürmeye çalışıyolar. gelin, damat, kaynana bunlar nedir ki ya.. sonuçta sen sana verilen görevi yerine getiriyosun, çocuğunu doğurup büyütüp yerine teslim ediyosun. uzatmanın alemi ne.. bir de sigaradan bahsetmişsin, o daha beter.. mutfakta içmek bi çözüm gibi konuşuyolar, öyle demek yerine bi zahmet içmeyiversinler.. o kadar önemsiyolarsa.. benim kv de sigara içiyo ama bebek doğduğunda sevemem korkusuyla azalttı iyice, bırakmaya ramak kaldı..
aman iyi olunda yer onu teyzesiinsallah canim Rabbim kolayligini verir
bizde iyiyiz cok sukur dun kontrolumuz vardi oglus dogum kanalindaymis 2 hafta sonra belki dogar dedi artik her hafta gidiyoruz bakalim hayirlisi insallah
![]()
hoşgeldin kızceğizimmm, nasılsın, bebiş nasıl ?
bugün aynen hepimiz pertiz
evt cnm biraz önce bende yazmıştım gözden kaçtı sanırım :) sen bir de çalışıyosunnn, Allah dayanma gücü versin.
canim gunluk ped fln kullaniyomusun ben ne zaman kullansam oluyorum kasintidan onceden boyle durumum yoktu sonradan olmaya basladi kullanmayi biraktim ve bebege aldigim pisik kreminden surdum gecti dahada olmadi kasintim fln. Bazi arkadaslar sirkeli suyunda kasintiya iyi geldigini soyluyolar ben denemedim ama deneyebilirsin:26:
2 haftamııı bayağıı azkalmışş
acaba banada mı o kadar kalmıştır looricmm aynıydık yaa sat olarak
canım genıtal bolgem degılkı kollarım ve bacakarım kasınıyor sırkelı suyu duydum onu deneyeyım bu aksam artık kremlere karsı vucudum reaksıyon gosterıo fayda etmıo zararı daha cok
evet klnum ama belli degil sadece olabilir dedi oda dogum kanalina girdigi icin. Sen ne zaman gidiceksin dra ?
gerçekten çok bilinçsiz insanlar var sevmeyi öpmekten ibaret sanıyorlarBende bebekleri öyle olur olmaz öpenlere gıcık oluyorum neyse benim kv gelecek kısmetse o da öptürmez kimseye söylerde kocmda söyler biliyorum malesef insanlar bilinçsiz bu konuda
öyle canım ben kimsenin bebeğini öpmem ve kırkı çıkmadan kimseye ziyaretede gitmemeye dikkat ediyorumcanim yeni dogmus bebek alinip opulurmu ya minicik bisey olucaklar zaten insanlarimizda hic anlayis yok![]()
maşallah canım Allah daim etsin muhabbetinizi bizimkininde iyi yanları var ama bu öpme sevme konularında eski mantık biz çocuklarımızı öptük bak bişey oldumu taş gibiler diyor hamileyken sigara içtim emzirirken içtim bişey olmadı diyo çok evhamlısın diyor bakalım ne olucak lohusalık psikolojisi ile cinnet geçirmem inşallah :)kv konusunda gerçekten çok şanslı olan nadir insanlardan biriyim, kv ile eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştık, neredeyse 4 sene bitmek üzere ve şükür en ufak bir sorunumuz dahi olmadı. yeri geldi kendi annemin yapamadığını yaptı sağolsun. ama sizlerin yazdıklarını ve bazı arkadaşlarımın da anlattıklarını duydukça gerçekten üzülüyorum. sonuçta bizim şuan yaşadıklarımızı onlarda vakti zamanında yaşadılar. Anlayışlı olup yardmcı olmaktansa "kaynana" denen geleneği sürdürmeye çalışıyolar. gelin, damat, kaynana bunlar nedir ki ya.. sonuçta sen sana verilen görevi yerine getiriyosun, çocuğunu doğurup büyütüp yerine teslim ediyosun. uzatmanın alemi ne.. bir de sigaradan bahsetmişsin, o daha beter.. mutfakta içmek bi çözüm gibi konuşuyolar, öyle demek yerine bi zahmet içmeyiversinler.. o kadar önemsiyolarsa.. benim kv de sigara içiyo ama bebek doğduğunda sevemem korkusuyla azalttı iyice, bırakmaya ramak kaldı..