aynen canımmm benım hastanemdekı epiduralcı bayan mkemmel ve cok unlu şansımasüpr bır kadın her şey benm elımde dedı kesım anını sana hıssettırmıcem dedı 2 dk o anda senın kafanı leyla yapıcam dedı elını tutucam istersen o ana sarkı soylerız fıkrada anlatırım sana yada dua ederız dedı yan amelıyatta oldugunu unutturuum sana dedi wuuuuuuuu cazippp
boyl ebırı varmı oturdugun yerde
Dogum gunun kutlu olsun canım :))Bugün benim doğum günüm
Ayniyiz. Bende 1 e geliyordu uyandım. Uyuyup dinlenmeye çalışıyorum. Markete gidip mandalina limon falan alacağım insallah.kızlar çok hastayımgrip oldum yataktan kalkamıyorum burun akıntısı baş ağrısı boğaz ağrısı ve doğumuma tam 10 gün kaldı çok moralim bozuk ya iyileşemezsem nasıl doğuma gircem bebeğimede bulaştırırsam :
Dr'un vajiyle ilgili birsey demedi mı? Normal digum olacak mı dedi yoksa sen mı dondü diye simdi düşünüyorsun.doktordan geldik dedim ya kızlar
hani eskiden vajıliydim normal yapmicam die bebek ters die onun arkasına sığınıyodum
ama bebişim dönmüşş doğm pozisyonuna
Okudum canım. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin insallah.canlar beni bi çogunuz tanıyosunuz..
bu ayda bebeğimi alacaktım ama nasip olmadı şimdi ise bu ayda ekim ayında bebişimin tutup tutmayacagını öğrenecegim hemde önceki bebeğimin tahmini dogum tarihinden 1 gün sonra
kızlar nolur bana bi kez cik dahi olsun ayetel kürsi okurmusunuz..
1. tüp bebeğim ekimde dogacaktı kürtaj oldum şimdi ise 30 eylülde transfer olup 12 eylülde öğrenecegim bebeğimin benimle olup olmadıgını lütfen dualarınızı bekliyorum..
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
sağol canım sürekli bal pekmez ıhlamur tüketiyorum inşallah iyileşirim en korktuğum öksürüğe dönüşmesi o zaman yandım çok ağır oluyor öksürüğüm sezeryan dikişlerimde olucak of düşündükçe bunalıyorum felaket senaryoları yazıyorum hep
hah tam da ben soracaktım hastane çantasını hazırlamayan var mı diye de utandım. Benimde ütülenecekler bir koltukta hastane çantası yanında bana bakıyolar ama ben de senin gibi üşeniyorum günlerdir erteliyorum.Kadınlar kulübünün en sevdiğim tarafı bu işte kendin gibi hisseden birilerini bulmak paylaşmak...
memlekete gidiporda doğurcam o doktorla konuşurum artık..
ya kime sez olcamm desem ssakınn ha diolar..napiiimm ters die kendimi avutuodm mecbur i diodm
Canım her ne kadar küs olsanız da bebeğiniz için konuşun ve hazırlıkları bitirin bence,doğumun ne zaman olacağı hiç belli olmaz,ben herşeyi bitirdim sadece kapitoneler gelince yıkanmış ütülenmiş eşyalarını yerleştiricem bu bile beni düşündürüryor,herşey tam olsun istiyorum..Benim birçok hazırlığımı kv yaptı Allah razı olsun,kendi annem hiç yardımcı olamadı düşün..Ben varım hastane çantam da hazır değil eşyalarıda yıkamadım kocama küstüm birşey yapasım yok üç haftam var inşallah düşünür de bana bir bavul alır konuşmuyorum kendisiyle
bu aralar herkeste ya kv yada kocasından yana dertli valla
Canım her ne kadar küs olsanız da bebeğiniz için konuşun ve hazırlıkları bitirin bence,doğumun ne zaman olacağı hiç belli olmaz,ben herşeyi bitirdim sadece kapitoneler gelince yıkanmış ütülenmiş eşyalarını yerleştiricem bu bile beni düşündürüryor,herşey tam olsun istiyorum..Benim birçok hazırlığımı kv yaptı Allah razı olsun,kendi annem hiç yardımcı olamadı düşün..
a.slm, amin canım inşallahhhhcanlarım hepinize ayrı ayrı yeşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ve Rabbim sizlerede çok kolay sağlıkla doğumlar nasip etsin inş bebişlerinizin o mis kokusunu en ii zamanda çekin içinize en hayırlı zamanda
biz bugün 5.günümüzdeyiz alışıyoruz birbirimize eve abiside inş kardeşine:)
sezeryan ağrılarımda yok denecek kadar azaldı zaten eve çıktığım andan itibaren yatmadım hiç öyle lohusa yatağı falan :):) Allaha şükürler olsun kolay geçti ameliyatım sizlerede tavsiyem rahat olun ve sezeryan olucak arkadaşlar erken yürüyüşün faydasını mutlaka görürler zorda olsa o yürüyüşten sonra herşey daha çabuk düzeliyo inş nrmal yaapacak arkadaşlarımda Rabbim bi avazda kurtarsın iki doğumda birbiriyle kıyaslanmayacak şekilde bence her ikiside ayrı güzel sonuçta Annelik var çünkü onun için çektiğina cılar var hiç kimse için dayanamayacağın herşeye o mis kokulu için dayanıyosun nasıl bi duygu ki her şey onun için çkilir hale geliyo
şükürler olsun
hepinize selamlar minnaklarınızla kendinize ii bakın
Dogum gunun kutlu olsun canım :))
Ayniyiz. Bende 1 e geliyordu uyandım. Uyuyup dinlenmeye çalışıyorum. Markete gidip mandalina limon falan alacağım insallah.
Dr'un vajiyle ilgili birsey demedi mı? Normal digum olacak mı dedi yoksa sen mı dondü diye simdi düşünüyorsun.
Okudum canım. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin insallah.
Benim öksürüğe gecti
Gece hep öksudürdüm.
Ama 10 güne geçer senin insallah.
canlar beni bi çogunuz tanıyosunuz..
bu ayda bebeğimi alacaktım ama nasip olmadı şimdi ise bu ayda ekim ayında bebişimin tutup tutmayacagını öğrenecegim hemde önceki bebeğimin tahmini dogum tarihinden 1 gün sonra
kızlar nolur bana bi kez cik dahi olsun ayetel kürsi okurmusunuz..
1. tüp bebeğim ekimde dogacaktı kürtaj oldum şimdi ise 30 eylülde transfer olup 12 eylülde öğrenecegim bebeğimin benimle olup olmadıgını lütfen dualarınızı bekliyorum..
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
belki o da haklı ama beni çok kırdı doğrudüzgün konuşamıyoruz herseferinde aynı konular perşembe randevu aldım onu bile söyleyemedim dahaCanım her ne kadar küs olsanız da bebeğiniz için konuşun ve hazırlıkları bitirin bence,doğumun ne zaman olacağı hiç belli olmaz,ben herşeyi bitirdim sadece kapitoneler gelince yıkanmış ütülenmiş eşyalarını yerleştiricem bu bile beni düşündürüryor,herşey tam olsun istiyorum..Benim birçok hazırlığımı kv yaptı Allah razı olsun,kendi annem hiç yardımcı olamadı düşün..
inşallah arkadaşımEvet hatırladım okuruz tabii ki Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana tutunur iyi haberler verirsin bizlere
Evet herkeste bir ağırlık var.ben aynı saatimde uyandım ama bnmde habire uykum geliyo ya, hasta gibiyim niyeyse.. halbuki bişeyimde yok şükür
bugün hepimizde bir uyku hali var havadan mıdır nedir.. Burada acayip rüzgar vargözlerim açık ama beynim uyuyo halen.. bugün benimde sol bileğimden başlayan bi kol ağrısı var kiii geçiremedim gitti.. halbuki bu gece soluma çokta yatmadım.. bu arada öksürük ve mikrop için ballı ıhlamur içebilirsin, çok faydası oluyormuş..
sen de mi ezinem.. yav hepimizde bi uykuya eyilim, bi hastalık hali.. noluyo hepimize birdenbenimde gözler kapanıyo, hiç tadım yok, ortada bi sorunda yok şükür, anlamadım gitti yaaa...
mrb cnm, yine enerjiksin maşallah
nice mutlu senelere canım..
Dediğin gibi herkes bir sorun yaşıyor. Ama arada yine de konus eşinle canım. En azından bavul istiyorum band getir falan de. Çünkü ne kadar erken alırsan ve hazırlarsan daha rahat edersin.Ben varım hastane çantam da hazır değil eşyalarıda yıkamadım kocama küstüm birşey yapasım yok üç haftam var inşallah düşünür de bana bir bavul alır konuşmuyorum kendisiyle
bu aralar herkeste ya kv yada kocasından yana dertli valla
Ne tatilidir bebiş simdi :) insallah bizlerinde rahat geçer doğumları.canlarım hepinize ayrı ayrı yeşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ve Rabbim sizlerede çok kolay sağlıkla doğumlar nasip etsin inş bebişlerinizin o mis kokusunu en ii zamanda çekin içinize en hayırlı zamanda
biz bugün 5.günümüzdeyiz alışıyoruz birbirimize eve abiside inş kardeşine:)
sezeryan ağrılarımda yok denecek kadar azaldı zaten eve çıktığım andan itibaren yatmadım hiç öyle lohusa yatağı falan :):) Allaha şükürler olsun kolay geçti ameliyatım sizlerede tavsiyem rahat olun ve sezeryan olucak arkadaşlar erken yürüyüşün faydasını mutlaka görürler zorda olsa o yürüyüşten sonra herşey daha çabuk düzeliyo inş nrmal yaapacak arkadaşlarımda Rabbim bi avazda kurtarsın iki doğumda birbiriyle kıyaslanmayacak şekilde bence her ikiside ayrı güzel sonuçta Annelik var çünkü onun için çektiğina cılar var hiç kimse için dayanamayacağın herşeye o mis kokulu için dayanıyosun nasıl bi duygu ki her şey onun için çkilir hale geliyo
şükürler olsun
hepinize selamlar minnaklarınızla kendinize ii bakın
çook geçmiş olsun canımson haftamızda böyle bişey olması kötü oldu bende enerjimi biraz toplayabilsem markete gidicem biraz c vitamini içeren meyveler alayım ama daha kalkamadım yataktan
aynen canımmm benım hastanemdekı epiduralcı bayan mkemmel ve cok unlu şansımasüpr bır kadın her şey benm elımde dedı kesım anını sana hıssettırmıcem dedı 2 dk o anda senın kafanı leyla yapıcam dedı elını tutucam istersen o ana sarkı soylerız fıkrada anlatırım sana yada dua ederız dedı yan amelıyatta oldugunu unutturuum sana dedi wuuuuuuuu cazippp
boyl ebırı varmı oturdugun yerde
Evet herkeste bir ağırlık var.
Dediğin gibi herkes bir sorun yaşıyor. Ama arada yine de konus eşinle canım. En azından bavul istiyorum band getir falan de. Çünkü ne kadar erken alırsan ve hazırlarsan daha rahat edersin.
Ne tatilidir bebiş simdi :) insallah bizlerinde rahat geçer doğumları.
Bende gidemedim daha. Bu gidişle esim getirecek eve gelirken. Bende simdi bir ıhlamur kaynatayim da iceyim.
bende bebeklerin öpülmesi taraftarı değilim, koklasın geçsinler, minicik bişey zaten ya insan kıyamıyoki..kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa
bende bebeklerin öpülmesi taraftarı değilim, koklasın geçsinler, minicik bişey zaten ya insan kıyamıyoki..
ben şuan kv ile beraber oturuyorum ve bu konudaki en büyük destekçim o. Gelen misafirler bizim odamızda oturmasın diye yatak odamızı değiştirdik, onların genellikle oturduğu salonu düzenledik. Gelen seni burda görsün bizim odada otursun. sende gir odana kapa kapıyı diyo sağolsunama senin kvnin söylediği lafa bakılırsa işin zor, eşinle konuşsan yardımcı olmaz mı ki :26:
Evet herkeste bir ağırlık var.
Dediğin gibi herkes bir sorun yaşıyor. Ama arada yine de konus eşinle canım. En azından bavul istiyorum band getir falan de. Çünkü ne kadar erken alırsan ve hazırlarsan daha rahat edersin.
Ne tatilidir bebiş simdi :) insallah bizlerinde rahat geçer doğumları.
Bende gidemedim daha. Bu gidişle esim getirecek eve gelirken. Bende simdi bir ıhlamur kaynatayim da iceyim.
Sakın ha diyenler senin vaji gecmisini bilmiyirlardir da ondan öyle diyorlardir. En iyisi drunla konuşman.
Dogum gunun kutlu olsun canım :))
Ayniyiz. Bende 1 e geliyordu uyandım. Uyuyup dinlenmeye çalışıyorum. Markete gidip mandalina limon falan alacağım insallah.
Dr'un vajiyle ilgili birsey demedi mı? Normal digum olacak mı dedi yoksa sen mı dondü diye simdi düşünüyorsun.
Okudum canım. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin insallah.
Benim öksürüğe gecti
Gece hep öksudürdüm.
Ama 10 güne geçer senin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?