2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kizlar dogum gunu olan arkadasin dogum gununu kutluyorum nice yillara

klnum okudum yazdiklarini hayirlisi ne ise o olsun iyi bir dr bulman sart

herkeste bi agirlik var sanirim aynen boyle bi haldeyim havalar kapali ondandir canimda sikiliyo zaten

Bende bebekleri öyle olur olmaz öpenlere gıcık oluyorum neyse benim kv gelecek kısmetse o da öptürmez kimseye söylerde kocmda söyler biliyorum malesef insanlar bilinçsiz bu konuda

canim yeni dogmus bebek alinip opulurmu ya minicik bisey olucaklar zaten insanlarimizda hic anlayis yok

aminnn looorimm nasılsın canımm

kv konusunda gerçekten çok şanslı olan nadir insanlardan biriyim, kv ile eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda tanıştık, neredeyse 4 sene bitmek üzere ve şükür en ufak bir sorunumuz dahi olmadı. yeri geldi kendi annemin yapamadığını yaptı sağolsun. ama sizlerin yazdıklarını ve bazı arkadaşlarımın da anlattıklarını duydukça gerçekten üzülüyorum. sonuçta bizim şuan yaşadıklarımızı onlarda vakti zamanında yaşadılar. Anlayışlı olup yardmcı olmaktansa "kaynana" denen geleneği sürdürmeye çalışıyolar. gelin, damat, kaynana bunlar nedir ki ya.. sonuçta sen sana verilen görevi yerine getiriyosun, çocuğunu doğurup büyütüp yerine teslim ediyosun. uzatmanın alemi ne.. bir de sigaradan bahsetmişsin, o daha beter.. mutfakta içmek bi çözüm gibi konuşuyolar, öyle demek yerine bi zahmet içmeyiversinler.. o kadar önemsiyolarsa.. benim kv de sigara içiyo ama bebek doğduğunda sevemem korkusuyla azalttı iyice, bırakmaya ramak kaldı..

aminnn looorimm nasılsın canımm

Iyim Allaha sukur klnum uzun zamandir seninlede konusamadik kafana takma kimseyede aciklama yapmak zorunda degilsin sezeryen gerekiyosa olunur kimsenin kizmaya yada seni korkutmaya hakki yok drunla konus en iyi o seni yonlendirecektir senin oglan nasil ne yapiyo?

iyiyizteyzesi siz nasılsınız
bebişş nasıl

cumaya memlekete yolcuyuz
orda doğcak oğlumm

uykum varrrrrr, sersem gibiyimmm, bileğim ağrıyoooooooo
halimize binlerce şükür tabiki ama bazen öyle zamanlar oluyoki insan çekemicek gibi geliyo, Rabbim yardımcımız olsun..
canımm aynı gun dogum tarıhımız aynı sabredecez baska caremız yok bende kasıntılardan muzdarıbım gece uyanup soguk suyla yıkanıyorum aynı zaamanda calısıyorum 37. haftaya kadar Allah yardımcımız olsun

iyiyizteyzesi siz nasılsınız
bebişş nasıl

cumaya memlekete yolcuyuz
orda doğcak oğlumm

aman iyi olunda yer onu teyzesi insallah canim Rabbim kolayligini verir bizde iyiyiz cok sukur dun kontrolumuz vardi oglus dogum kanalindaymis 2 hafta sonra belki dogar dedi artik her hafta gidiyoruz bakalim hayirlisi insallah

hoşgeldin kızceğizimmm, nasılsın, bebiş nasıl ?
bugün aynen hepimiz pertiz

evt cnm biraz önce bende yazmıştım gözden kaçtı sanırım :) sen bir de çalışıyosunnn, Allah dayanma gücü versin.

canim gunluk ped fln kullaniyomusun ben ne zaman kullansam oluyorum kasintidan onceden boyle durumum yoktu sonradan olmaya basladi kullanmayi biraktim ve bebege aldigim pisik kreminden surdum gecti dahada olmadi kasintim fln. Bazi arkadaslar sirkeli suyunda kasintiya iyi geldigini soyluyolar ben denemedim ama deneyebilirsin:26:

canım benım kayınvaldemde ne arar ne eder sanslısın gercekten ne akar ne kokar derler ya aynı ole evıme bır kere geldı cocuguda acıkcası dogumuna bıle gelecegıne suphelıyım okadar ılgısızdır ozenıyorum bazen arkadas gıbı oluyolar ama cok karısmasından ıyıdıe deyıp bu hlaıyle avunuyorum

aman iyi olunda yer onu teyzesi insallah canim Rabbim kolayligini verir bizde iyiyiz cok sukur dun kontrolumuz vardi oglus dogum kanalindaymis 2 hafta sonra belki dogar dedi artik her hafta gidiyoruz bakalim hayirlisi insallah

2 haftamııı bayağıı azkalmışş
acaba banada mı o kadar kalmıştır looricmm aynıydık yaa sat olarak

Hosbulduk yazyagmurum aynen son gunler bide iyice enerjimiz dustu bebis iyi teyzosu alttan vurdugu zaman canimi cok acitiyo sorunum bu simdilik sen nasilsinn?

canım genıtal bolgem degılkı kollarım ve bacakarım kasınıyor sırkelı suyu duydum onu deneyeyım bu aksam artık kremlere karsı vucudum reaksıyon gosterıo fayda etmıo zararı daha cok

2 haftamııı bayağıı azkalmışş
acaba banada mı o kadar kalmıştır looricmm aynıydık yaa sat olarak

evet klnum ama belli degil sadece olabilir dedi oda dogum kanalina girdigi icin. Sen ne zaman gidiceksin dra ?

canım genıtal bolgem degılkı kollarım ve bacakarım kasınıyor sırkelı suyu duydum onu deneyeyım bu aksam artık kremlere karsı vucudum reaksıyon gosterıo fayda etmıo zararı daha cok

hee ben anlamadim canim ama kasima kasirsan catlayabilir dikkat et sirkeli suyu dene bencede pamukla sur kasinan yerlerine..

canım aynı sorun bende de var büyük görümcem 6 ay önce doğum yaptı aylarca çocuğu öpmedim kv ve küçük görümcem sürekli öpüyorlar kaçkez uyardım sen karışma sevgisiz kalmasın dediler. kendi çocuğumu öptürmem ama dedim biz böyle seviyoruz sen görmeden öperiz diyorlar ve bunu söyleyen insan bir çocuk gelişimci cahil insanları siz düşünün

Bende bebekleri öyle olur olmaz öpenlere gıcık oluyorum neyse benim kv gelecek kısmetse o da öptürmez kimseye söylerde kocmda söyler biliyorum malesef insanlar bilinçsiz bu konuda
gerçekten çok bilinçsiz insanlar var sevmeyi öpmekten ibaret sanıyorlar
canim yeni dogmus bebek alinip opulurmu ya minicik bisey olucaklar zaten insanlarimizda hic anlayis yok
öyle canım ben kimsenin bebeğini öpmem ve kırkı çıkmadan kimseye ziyaretede gitmemeye dikkat ediyorum
maşallah canım Allah daim etsin muhabbetinizi bizimkininde iyi yanları var ama bu öpme sevme konularında eski mantık biz çocuklarımızı öptük bak bişey oldumu taş gibiler diyor hamileyken sigara içtim emzirirken içtim bişey olmadı diyo çok evhamlısın diyor bakalım ne olucak lohusalık psikolojisi ile cinnet geçirmem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…