yok canım konuşmadık çarşamba randevumuz var normal gözüküo şimdilik zaten acil bişe çıkmazsa normal istiyorum dogumu
saga yatınca huzursuz oluyorum bende ama biraz vücudu dinlendirmekte gerek
Benim Dr um yan yatmak önemli dedi ..ama bende hep sola yatıyorum.bebek çıksın yüzü koyun yatacm çok özledim
Kordon da bi haber varmı..ben cmtsi gittim hastaneye nst ye bağladı nöbetçi Dr.napıyım Arada gitmek lazımo Dr da aynı şeyi söyledi.kordon %30 unda görülebiliyo.korkulacak bişey değil tabii ki takipte ol dedi.neyse ki az kaldı sayılır.
önemli ewet neyse az kaldı sabredip dayanıcaz dogduktan sonra zaten istedigimiz şekle gireriz
senin dogum şekli bellimi aramızda 4 gün varmış bakalım sıraylamı gelecekler yksa benimki erkencimi davrancak
Yok canım Dr da çok önemsemedı ama aklım fikrım orda alışamadım bu düşünceye cuma randevum senın kaçıncı haftada olmuştu cnm ya kaç gunün kaldı sezeryan dımı
Cnm benim sezaryen 23-30 arası demiştik.perşembe randevu var o zman netleşticez günü.benim oğlumunda boynunda kordon varbirde Dr iri bebek diyor ama asıl kordondan sebep riske atmadan sezaryen e karar verdik.oğluşun adını Mirhan mı koyacaksın?bende Mirali koyacam inş.
Benim de Perşembe belli olacak gün.bende normali çok isterdim ama kısmet artık.ya evet benimde hep aklımda ama geceleri uyanıp sallıyorum bazen hareket etsin diyebelki uyanıyor ama napıyım korkudan
saglıkla dogsunda sezeryan normal farketmez iyi yapmışsınız. canım tombiş ogluş gelecek desene bakalım çarşambada biz ögrenicez nasılmış bizim ogluş. ewet canım hasan mirhan koyucaz inşallah eşimin tercihiyle mirhan ismini seviyorumda şu hasan kp ismi olmasaydı iyi olurdu
Her şey bıtsın uzatcam ayaklarımı ohh doğumu beklıcem dedım evet herşeyımız hazır ama bu hafta kafa yerınde değil Allahım korusun hepsini melekelerimizi kaçıncı haftanda olmuştu canım senın
Olsun o da güzel..onları da mutlu etmiş olursunuz.bende Mirhan ı çok beğendim hele bi gelsinler de sağlıcaklahep rüyalarımda kanamam olduğunu görüyorum.ağlayarak uyanıyorum :2: annem sürekli oku başına kur an koy dıyor.onlar gelsin kabuslar da bitecek inş
Her şey bıtsın uzatcam ayaklarımı ohh doğumu beklıcem dedım evet herşeyımız hazır ama bu hafta kafa yerınde değil Allahım korusun hepsini melekelerimizi kaçıncı haftanda olmuştu canım senın
sezincim nasılsın canım bebiş nasıl
Benim 32.haftada olmuştu canım.hatta kendi Dr um değil başka bi Dr söylemişti.ama hiç paniklemedik.birde o zman eşi önüne gelmişti yüzünü hep yandan gösteriyordu.ben o zman Dr a korkup nasıl nefes alıyo gibi bi soru sormuştumDr da bebeğin nefes almadığını kordon dan kan akışı sağlandığın söyledi.ve dolanma değilde o zman önünde. Geçiyor demişti.gerçi yine dolanmadıgı belli değil.onunde görünüyor
Ah canım şükür diyeyim az hareket etmese durgunlaşıyorum noldu dıye panıklıyorum napcam ben ezıne ya 22 gün var doğuma ama ben9 doğuruyorum gülüm ya İnan içim darlanıyo korkuyorum
ay canım benim dur telaş yapma okadar güzel gelişecekki dogum anı. biraz önce eşime dedim hem korku hem heyecan nasıl zaman geçecek geçmio günler dedim korkma herşey çok güzel olacak dogumu degilde sonrasını düşün dedi. sende öle yap kucagına aldıgın anı ilk o büyülü anı ilk emzirme anını gözgöze geldiginiz zamanı... çok büyüleyici hayali bile bütün agrılar sancılar geçecek Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize
Âmin canım kıymetlimiz onlar bizim en değerlilerımız göz göze geldıgımızı düşünsene ALlahım yaşatsın bizede o anı artık doğumdan korkmuyorum sağlıklı gecsın su süreç yeter
hemde ne degerliler ne kıymetliler bilseler uslu uslu gelirler
Allahım mucizelerimizi saglıkla huzurla mutlulukla versin bize İNŞALLAH Yuvamıza sevgi mutluluk huzur saglık getirsin
kızlaaarr zaten uyuyamadığım için mesajlara cevap yazayım dedim anaaam sancılarım izin vermedi şu an bi düzenli bi düzensiz aralıklarla sancı çekiyorum aşırı derecede bilmiyorum artık oğluşum gelcekmi yoksa yine yalancı sancılarmı? Dua edin bana kızlar kim okursa sabah çok ihtiyacım var haftalardır müthiş acılar çekiyorum eğer bugün doğum gerçekleşirse nasıl dayanırım bilmiyorum ama bi yandanda oğluşum gelecek diye bi heyecan var..eşim uyuyor henüz uyandırmadım gerçek doğum sancısı olduğundan emin olmak istiyorum herşeyin Hayırlısı Allahım yardım et banaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?