2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar şimdi ağda mı yapsam jilet mi yapsam diye düşünüyodum siz ne yapıyorsunuz

ben yillardir agda yaptiriyorum, normal zamanlarda da kendim yapamazken suan hic yapamam. Omrumde bir kere jilet yaptim seneler evvel cok asiri kasinti ve sivilce yapti resmen canim yandi hayatta yapmam bir daha... ekimin ilk haftasonu giderim dogum agdasina artik idare eder diye dusunuyorum...

Kızlar şimdi ağda mı yapsam jilet mi yapsam diye düşünüyodum siz ne yapıyorsunuz

seninle zamanımız yaklaşık aynı, ben bi hafta önce ağda yaptırdım.ekimin 2.haftası gibi bi daha yaptırırım temiz temiz doğum girerim demiştim.gerçi forumda gördüğüm kadarıyla genelde 2 hafta önce doğum için gün alıyor arkadaşlar, eğer benimde öyle olursa ters kçşe yapmış olacak.galiba jilet daha mantıklı

Ben işte başkasına yaptıramıyorum normalde bende jilet yapmam dediğin gibi kaşıntı yapıyor ama 3 hafta kaldı bir şimdi bir de doğumda yapayım diyorum sonra ağdaya devam...

İyi günlerde kullanın canım.

Benimkide 2400 dü 2500 oldu en son.

Ben işte başkasına yaptıramıyorum normalde bende jilet yapmam dediğin gibi kaşıntı yapıyor ama 3 hafta kaldı bir şimdi bir de doğumda yapayım diyorum sonra ağdaya devam...

kızlar hiç doktor eldiveniyle almayı denedinizmi? baya rahat oluyo öyle, ağdadan daha kolay.. eğer ağdaya alışıksa tüyleriniz daha kolay temizlenir eldivenle..

slm kızlar nasılsınız?
ya geçmişi okumaya kalktım her sayfada siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Sizdede aynı sıkıntı var mı?

Kızlaar Neslihakan da hastanede,akşam 6 da suyu gelmiş,oğluşu geliyor inş.Açılma ve sancısı yok henüz,sabah 6 ya kadar olmazsa sezeryan olacakmış.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah,dua edelim

Rabbim hepimize kolay normal dogumlar nasip etsin hayırlısıyla saglıkla kucagına alsın inşallah heyecan basıp duruyo beni.
annemlerde nette olmucak büyük ihtimal ben hbri nasıl vercem size dogurursam:44::44:

kızlar hiç doktor eldiveniyle almayı denedinizmi? baya rahat oluyo öyle, ağdadan daha kolay.. eğer ağdaya alışıksa tüyleriniz daha kolay temizlenir eldivenle..
Onunla nasıl alınıyor şu marketlerde satılan beyaz eldive ler mi peki nasıl alınıyor onunla
slm kızlar nasılsınız?
ya geçmişi okumaya kalktım her sayfada siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Sizdede aynı sıkıntı var mı?
bende öyle bir sorun yok
ALlah yardımcısı olsun inşallah

anammmmmmm 6. bebişimizde yolda allah yardımcısı olsun inş. bi avazda kurtulur cnm, güzel haberlerini bekliyoruz.

Rabbim hepimize kolay normal dogumlar nasip etsin hayırlısıyla saglıkla kucagına alsın inşallah heyecan basıp duruyo beni.
annemlerde nette olmucak büyük ihtimal ben hbri nasıl vercem size dogurursam:44::44:
Beni de beni de Senle aramızda 1 gün var canım,ne durumdasın?Bebeğin aşağı indi mi?Benimki hala yukarılarda,hatta tam ortalarda..Bu hafta sonu ağdacıma da gideyim diyorum,aklımda sürekli,yakalanmayayım bi de Bu arada neslihakan bizden sadece 1 hafta ilerde:18:

valla canım yatıp kalkmak sorun oturmak sorun karnım düşmüş öle diolar benimde agdam kaldı mümkünse onu halletmeden gelmesn oglum hafta sonuna kadar yaptırcam bende bakalım. sancılar var hafiften bakalım hem korku hem heyecan karmakarışıgım

Evet inş. temiz temiz gideriz..Korku belirsizlikten bilinmezlikten de kaynaklanıyor,Allah yardımcımız olur inşallah..

Evet inş. temiz temiz gideriz..Korku belirsizlikten bilinmezlikten de kaynaklanıyor,Allah yardımcımız olur inşallah..

inşallah canım benim

nefes alırken gögüs sıkışması yaşayan varmı ya sanki son nefesimi veriomuş gibi oluyorum gögüs boşluguma bıçak batırırolar sanki

inşallah canım benim

nefes alırken gögüs sıkışması yaşayan varmı ya sanki son nefesimi veriomuş gibi oluyorum gögüs boşluguma bıçak batırırolar sanki

Benim oluyor canım ama sırt üstü oldugum zmanlar daha çok oluyo.nst de falan çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…