Kızlar şimdi ağda mı yapsam jilet mi yapsam diye düşünüyodum siz ne yapıyorsunuz
Kızlar şimdi ağda mı yapsam jilet mi yapsam diye düşünüyodum siz ne yapıyorsunuz
ben yillardir agda yaptiriyorum, normal zamanlarda da kendim yapamazken suan hic yapamam. Omrumde bir kere jilet yaptim seneler evvel cok asiri kasinti ve sivilce yapti resmen canim yandi hayatta yapmam bir daha... ekimin ilk haftasonu giderim dogum agdasina artik idare eder diye dusunuyorum...
İyi günlerde kullanın canım.biz geldik nasılsınız biz çoook yorgunuz kızımın eksiklerini tamamlıyoruz iki gündür alışveriş telaşesi beni yordu iyice ağırlaşmışım artık kıpırdayasım yok şimdi de ütü işi kaldı herşeyi yıkandı ütülenip kaldırılacak ama evde boya badana işleri başlicak onlar bitsin öyle yaparım
bu arada annemin hzırladığı bebek çeyizi de bugün geldi çok ciciler çok mutlu oldum
bende bir ekim annesi olacağım kısmetse az kaldı geçtiğimiz perşembe günü kontrole gittiğimde doktorum bebeğimde kordon dolanması olduğunu söyledi. içinizde böyle bişeyle karşılaşan varmı ve veveğim hiç kilo almamış son gidişimden önce 2200 du ama perşembe günü 2263 dedibenim gibi bebeğinin kilosu az olanlar var mı içinizde acaba merak ettim
Ben işte başkasına yaptıramıyorum normalde bende jilet yapmam dediğin gibi kaşıntı yapıyor ama 3 hafta kaldı bir şimdi bir de doğumda yapayım diyorum sonra ağdaya devam...
Kızlaar Neslihakan da hastanede,akşam 6 da suyu gelmiş,oğluşu geliyor inş.Açılma ve sancısı yok henüz,sabah 6 ya kadar olmazsa sezeryan olacakmış.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah,dua edelim
Onunla nasıl alınıyor şu marketlerde satılan beyaz eldive ler mi peki nasıl alınıyor onunlakızlar hiç doktor eldiveniyle almayı denedinizmi? baya rahat oluyo öyle, ağdadan daha kolay.. eğer ağdaya alışıksa tüyleriniz daha kolay temizlenir eldivenle..
bende öyle bir sorun yokslm kızlar nasılsınız?
ya geçmişi okumaya kalktım her sayfada siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Sizdede aynı sıkıntı var mı?
ALlah yardımcısı olsun inşallahKızlaar Neslihakan da hastanede,akşam 6 da suyu gelmiş,oğluşu geliyor inş.Açılma ve sancısı yok henüz,sabah 6 ya kadar olmazsa sezeryan olacakmış.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah,dua edelim
Kızlaar Neslihakan da hastanede,akşam 6 da suyu gelmiş,oğluşu geliyor inş.Açılma ve sancısı yok henüz,sabah 6 ya kadar olmazsa sezeryan olacakmış.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah,dua edelim
Beni de beni deRabbim hepimize kolay normal dogumlar nasip etsin hayırlısıyla saglıkla kucagına alsın inşallah heyecan basıp duruyo beni.
annemlerde nette olmucak büyük ihtimal ben hbri nasıl vercem size dogurursam:44::44:
Onunla nasıl alınıyor şu marketlerde satılan beyaz eldive ler mi peki nasıl alınıyor onunla
ewet cnm o eldivenlerle alınıyor. eldivenleri takıyorsun ama almak için kıllarının biraz uzun olması lazım, parmaklarını cımbız görevi görerek, kılları iki parmak arada tutup çekiyorsun. cımbızla alır gibi alıyorsun ama biraz zor olur die tahmin ediyorum, büyüyen göbişlerle yapmak zor olmuyor mu?
Beni de beni deSenle aramızda 1 gün var canım,ne durumdasın?Bebeğin aşağı indi mi?Benimki hala yukarılarda,hatta tam ortalarda..Bu hafta sonu ağdacıma da gideyim diyorum,aklımda sürekli,yakalanmayayım bi de Bu arada neslihakan bizden sadece 1 hafta ilerde:18:
Olsun cnm aklımızda bulunsun ilerde deneriz inşallahOnunla nasıl alınıyor şu marketlerde satılan beyaz eldive ler mi peki nasıl alınıyor onunla
ewet cnm o eldivenlerle alınıyor. eldivenleri takıyorsun ama almak için kıllarının biraz uzun olması lazım, parmaklarını cımbız görevi görerek, kılları iki parmak arada tutup çekiyorsun. cımbızla alır gibi alıyorsun ama biraz zor olur die tahmin ediyorum, büyüyen göbişlerle yapmak zor olmuyor mu?
Evet inş. temiz temiz gideriz..Korku belirsizlikten bilinmezlikten de kaynaklanıyor,Allah yardımcımız olur inşallah..valla canım yatıp kalkmak sorun oturmak sorun karnım düşmüş öle diolar benimde agdam kaldı mümkünse onu halletmeden gelmesn oglum hafta sonuna kadar yaptırcam bende bakalım. sancılar var hafiften bakalım hem korku hem heyecan karmakarışıgım
Evet inş. temiz temiz gideriz..Korku belirsizlikten bilinmezlikten de kaynaklanıyor,Allah yardımcımız olur inşallah..
Valla ne yalan söyleyeyim bende jilet yapmak istiyorum aslında geçen ağda yaptığımda sanki bütün evi temizlemiş kadar yoruldum kocama yaptıramam ama zaten o da yapmaz
Cnm bende 2 haftadır jiletle yapıyorum..Dr um ağdayı yapma dedi bana.
inşallah canım benim
nefes alırken gögüs sıkışması yaşayan varmı ya sanki son nefesimi veriomuş gibi oluyorum gögüs boşluguma bıçak batırırolar sanki
doktorun neden karıştı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?