Cnm bende 2 haftadır jiletle yapıyorum..Dr um ağdayı yapma dedi bana.
Nedenki yapma dedi ben jilet bılmem gecen hafta yaptım agdamı mis gıbı oldu bide doğumdan önce yaparım bugüne kadar yaptım ağdamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende 2 haftadır jiletle yapıyorum..Dr um ağdayı yapma dedi bana.
Benim oluyor canım ama sırt üstü oldugum zmanlar daha çok oluyo.nst de falan çok zorlanıyorum![]()
Benim oluyor canım ama sırt üstü oldugum zmanlar daha çok oluyo.nst de falan çok zorlanıyorum![]()
Nedenki yapma dedi ben jilet bılmem gecen hafta yaptım agdamı mis gıbı oldu bide doğumdan önce yaparım bugüne kadar yaptım ağdamı
Kızlaar Neslihakan da hastanede,akşam 6 da suyu gelmiş,oğluşu geliyor inş.Açılma ve sancısı yok henüz,sabah 6 ya kadar olmazsa sezeryan olacakmış.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah,dua edelim
![]()
kızlar hiç doktor eldiveniyle almayı denedinizmi? baya rahat oluyo öyle, ağdadan daha kolay.. eğer ağdaya alışıksa tüyleriniz daha kolay temizlenir eldivenle..
biz geldik nasılsınız biz çoook yorgunuz kızımın eksiklerini tamamlıyoruz iki gündür alışveriş telaşesi beni yordu iyice ağırlaşmışım artık kıpırdayasım yok şimdi de ütü işi kaldı herşeyi yıkandı ütülenip kaldırılacak ama evde boya badana işleri başlicak onlar bitsin öyle yaparım
bu arada annemin hzırladığı bebek çeyizi de bugün geldi çok ciciler çok mutlu oldum![]()
Kendin yapıyorsan iyi işte.ben kendim yapamıyorum kuaförüm yapıyo o da belki mikrop kapar.eldiven daha iyi olabilir mesela ağdadan.
Bende yatarken doğru pozisyonu bulmakta zorlanıyorum.hep soluma yatıyorum ama onda da nefessiz kaldığım oluyo.artık son haftalırmz canım az kaldı.kuzucuklara kavuşmayaben daha nstyede girmedim bazen derin nefes ihtiyacı duydugumda çok kötü oluyorum ya
Nst deki kadın benı sola yatırıyor yatmayın kızlar düz Arende yatamam belımı duzleyemem çarpıntımda oluyo ozaman
Bende yatarken doğru pozisyonu bulmakta zorlanıyorum.hep soluma yatıyorum ama onda da nefessiz kaldığım oluyo.artık son haftalırmz canım az kaldı.kuzucuklara kavuşmaya
Valla ben hep sırt üstü yatıyorum.ve çok zor geçiyo.bana hiç oyle teklif eden olmadı hoş benimde aklıma gelmedi![]()
Önce sırt üstü yatıyorum bantları yerleştiriyor soluma donüyorum sonra o demişti rahatmısın dön dıye hep öyle yapıyoz
Kızlar şimdi ağda mı yapsam jilet mi yapsam diye düşünüyodum siz ne yapıyorsunuz
Allah yardımcısı olsun. Demek bir bebeğimiz daha geliyor :)Kızlaar Neslihakan da hastanede,akşam 6 da suyu gelmiş,oğluşu geliyor inş.Açılma ve sancısı yok henüz,sabah 6 ya kadar olmazsa sezeryan olacakmış.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah,dua edelim
![]()
Nst deki kadın benı sola yatırıyor yatmayın kızlar düz Arende yatamam belımı duzleyemem çarpıntımda oluyo ozaman
Bende yatarken doğru pozisyonu bulmakta zorlanıyorum.hep soluma yatıyorum ama onda da nefessiz kaldığım oluyo.artık son haftalırmz canım az kaldı.kuzucuklara kavuşmaya
Valla ben hep sırt üstü yatıyorum.ve çok zor geçiyo.bana hiç oyle teklif eden olmadı hoş benimde aklıma gelmedi![]()
Ne guzel yazmışsın. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız insallsh bebrklerimizi sag salim.Kızlar coğu zaman gecmişi okumak fırsatım olmasa da elimden geldiğince takip etmeye calışıyorum. Her okuduğum şey aa.. evet bende de öyle, aynı ben falan diyorum :) acıkçası iyi geliyor. Mutlu sona erişen Ekim 2013 anneleri bir yandan mutlu mutlu bebeciklerini emzirmeye başladılar, halen kavuşmak üzere olanlar var Allah onlara yardımcı olsun, güzel haberlerini alalım. Ve heyecanla bekleyen bizler Allah'ım bizlerin de yardımcısı olsun. Bugün kontrolüm vardı 35+3 itibariyle +17 kiloyum kızım da 3 kilo olmuş. Tam 3 hfta sonra yani 38+3 de alabiliriz dedi doktorcum. Tam net tarih alıp vermedik.Ama şimdi düşünüyorum da 2-3 gün daha once olsa da bayram öncesi haftanın kalabalığına kalmasak.Çünkü o hafta cok yığılma olur diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Ha bir de NTS. de cok hafif sancı da cıktı. Doktorcum bu saatten sonra her an her şey olabilir. MAgnezyumunu eksik etme dedi. O doğum sancılarını da erteliyormuş cünkü. Panikledim. Tamam dedim.:18: Allah'a şükür eksiğim gediğim kalmadı ama sanki bu kez de ya sanki biraz daha vakit olmalıymış gibime geliyor. Sanki 8 ay nasıl gecer anasını satiim diyen ben değilim.
Ay heyecan sardı.. içinde hafif endişe olan garip bir heyecan içindeyim. Allah'ım beklenen gün gelip cattı mı şimdi?
İyi ki şurayı keşfetmişim. Burası bana cok iyi geliyor.cok katılıp yazamasam da bir şey kaçırmamaya gayret ediyorum.
Örneğin dolap kokusu demişsiniz. benim kızın dolabı 15 gündür havalanıyor, her şeyini yıkadım ama yerleştirmedim. Bu haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum. Valizime koyacaklarım da hazır. Onu da ba hafta artık kapatırım. Erkenden yerleştirmek istemedim. SOna ana kadar havalı kalsın kızımın kıyafetleri dedim. Efendim Normal doğum yanlısıyım, fakat doktorum kıymetlsin beklemeyelim dedi üsütüne de şeker cıkınca sezeryan yolları göründü bana ama bu fikre de alıştım ve hakverdim. Allah herkese hangisi hayırlısı ise o şkilde sağlıklı doğumlar nasip etsin. Ayrıca ağda meselesi var. Ağda yaptıran ve ağda taraftarı olan biri olarak şu halime hiç düşünemiyorum. Gidip yaptıramam öyle koca göbekle yaw.Jilet yaparım diyorum. Bir de catlak meselesi var. Şimdilik catlağım yok. Allah'ım inşallah da olmaz.
Efendim satırlarımı Allah'ım eşlerimizi şaşırtmasın diyorum. Gercekten şu kadar derdimizin arasında bir de onları düşünmeyelim di mi?
![]()
Bu ara herkes eşinden şikayetçi galiba.bugun bende öyleyim çok sinirliyim ve şuan almış bulunduğum bir kararla da doğuma girmesine izin vermicemkendisi kaşındı.hiçte pişman olmam.ama o çok üzülecek pis adam ya
![]()
doktor illa sol dedigi için pozisyon falan alamıyorum malesef bacak arasına bi yastık sola dön yat sabaha uyuşmuş şekil kalkıyorum hele gece wc meselesi mahvedio aglayacak duruma geliorum bazen eşimide uyandıramıyorum kıyamıyorum kalkmakta zorlansamda
Ne guzel yazmışsın. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız insallsh bebrklerimizi sag salim.
Biraz bu hormonların etkisi de var sanırsam :)
Benim de oğlanın ayakları sağ göğsümün altında hep ona bişey olacak diye korkuyorum sağ tarafıma yatınca.uyustugunda sağ tarafına yatıp biraz dinlen canım..Dr un la doğumu konuştunuz mu??