Onunla nasıl alınıyor şu marketlerde satılan beyaz eldive ler mi peki nasıl alınıyor onunla
ewet cnm o eldivenlerle alınıyor. eldivenleri takıyorsun ama almak için kıllarının biraz uzun olması lazım, parmaklarını cımbız görevi görerek, kılları iki parmak arada tutup çekiyorsun. cımbızla alır gibi alıyorsun ama biraz zor olur die tahmin ediyorum, büyüyen göbişlerle yapmak zor olmuyor mu?
yok yok zor olmuyo, ben hafif çömelerek yaptım, zaten çabuk bitio..
doktorun neden karıştı ki
Ya karışmak değil ki o ben ağdanın sancıyı falan getirebileceğini duydum.herkes de değil tabii ama o da jıletle al demişti.birde son ay mikrop falan kapılması açısından dedi belki de.
doktorlar ağdayı önermiyolar çünkü ağdacıdn mikrop kapabilirsin yada kendin aldıktan sonra kıl kökleri iltihaplanabilir falan die.. ama bence zaten tüylerin ağdaya alışıksa evde kendin yaptığında nolcakki yapıladailir bence..
Ayyyy rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin insaallah..cok heycanli

oda kavusacak insaallah bebisine cok güzel dualarimiz nesliyle
Bende eldivenle aliyorum canim ama artik son haftalar ya cok yorucu oluyor gecen hafta aldim cok uzun sürdü zor dayandim..aslinda normalde sipsak hallediyordum bakalim son kezde yapabilecekmiyim
kolay gelsin, hepsine birden asıl hepsi şrden gelsin heheh
Kızlar coğu zaman gecmişi okumak fırsatım olmasa da elimden geldiğince takip etmeye calışıyorum. Her okuduğum şey aa.. evet bende de öyle, aynı ben falan diyorum :) acıkçası iyi geliyor. Mutlu sona erişen Ekim 2013 anneleri bir yandan mutlu mutlu bebeciklerini emzirmeye başladılar, halen kavuşmak üzere olanlar var Allah onlara yardımcı olsun, güzel haberlerini alalım. Ve heyecanla bekleyen bizler Allah'ım bizlerin de yardımcısı olsun. Bugün kontrolüm vardı 35+3 itibariyle +17 kiloyum kızım da 3 kilo olmuş. Tam 3 hfta sonra yani 38+3 de alabiliriz dedi doktorcum. Tam net tarih alıp vermedik.Ama şimdi düşünüyorum da 2-3 gün daha once olsa da bayram öncesi haftanın kalabalığına kalmasak.

Çünkü o hafta cok yığılma olur diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Ha bir de NTS. de cok hafif sancı da cıktı. Doktorcum bu saatten sonra her an her şey olabilir. MAgnezyumunu eksik etme dedi. O doğum sancılarını da erteliyormuş cünkü. Panikledim. Tamam dedim.:18: Allah'a şükür eksiğim gediğim kalmadı ama sanki bu kez de ya sanki biraz daha vakit olmalıymış gibime geliyor. Sanki 8 ay nasıl gecer anasını satiim diyen ben değilim.

Ay heyecan sardı.. içinde hafif endişe olan garip bir heyecan içindeyim. Allah'ım beklenen gün gelip cattı mı şimdi?
İyi ki şurayı keşfetmişim. Burası bana cok iyi geliyor.cok katılıp yazamasam da bir şey kaçırmamaya gayret ediyorum.
Örneğin dolap kokusu demişsiniz. benim kızın dolabı 15 gündür havalanıyor, her şeyini yıkadım ama yerleştirmedim. Bu haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum. Valizime koyacaklarım da hazır. Onu da ba hafta artık kapatırım. Erkenden yerleştirmek istemedim. SOna ana kadar havalı kalsın kızımın kıyafetleri dedim. Efendim Normal doğum yanlısıyım, fakat doktorum kıymetlsin beklemeyelim dedi üsütüne de şeker cıkınca sezeryan yolları göründü bana ama bu fikre de alıştım ve hakverdim. Allah herkese hangisi hayırlısı ise o şkilde sağlıklı doğumlar nasip etsin. Ayrıca ağda meselesi var. Ağda yaptıran ve ağda taraftarı olan biri olarak şu halime hiç düşünemiyorum. Gidip yaptıramam öyle koca göbekle yaw.

Jilet yaparım diyorum. Bir de catlak meselesi var. Şimdilik catlağım yok. Allah'ım inşallah da olmaz.

Efendim satırlarımı Allah'ım eşlerimizi şaşırtmasın diyorum. Gercekten şu kadar derdimizin arasında bir de onları düşünmeyelim di mi?
geçtiğimizin haftanın güzel bi özeti olmuş tatlım :)))) geçmişi okuyamayanlar senin iletini okusun yeterli bence.. ne güzel yazmışsın :) bende okuyunca farkettim hem sabırsızlanıyorum hem de "ay şimdi gelirse bebek nolcaaaakkk daha bebek beziyle ıslak mendilini almadım" diyorum

sanki hazır değilmişim gibi ama bana kalsa ohooooo.. ben nişanlanmaya da hazır değildim, evliliğede hazır değildim, bebeğe de hazır değildim, doğurmayada hazır değilim.. ben hiç hazır değilim
doktor illa sol dedigi için pozisyon falan alamıyorum malesef bacak arasına bi yastık sola dön yat sabaha uyuşmuş şekil kalkıyorum hele gece wc meselesi mahvedio aglayacak duruma geliorum bazen eşimide uyandıramıyorum kıyamıyorum kalkmakta zorlansamda
Benim Dr um yan yatmak önemli dedi ..ama bende hep sola yatıyorum.bebek çıksın yüzü koyun yatacm çok özledim
banada doktor öyle dedi kızlar, nstde sancı çıkınca dediki soluna yatcaksın bacaklarını hafif karnına çekip öyle uyucaksın ama ben öyle yapınca sancım gelio gece

sırtüstü yatınca geçio, hatta sağa yatıyım oooo bekarlık günlerim aklıma gelio :) o kadar rahat ediyorum ama annelik duygularım devreye girio ve soluma dönüyorum :)
Benim de Perşembe belli olacak gün.bende normali çok isterdim ama kısmet artık.ya evet benimde hep aklımda ama geceleri uyanıp sallıyorum bazen hareket etsin diye

belki uyanıyor ama napıyım korkudan
ben de bi kere panik oldum, uyuyomuş uyandıramadım.. kalktım gezdim yemek yedim yok bi hareket, en son sesleri duyanildikleri aklıma gelmişti, taktım kulaklığı kulağıma açtım güzel bi müzik son ses, benmki bi uyandı oh dedim :) uyandıramadığında dene etkili bi yöntem :)
Kilo alımı nasıl canım etkılemıyor değil mi bız detaylara gırdık ya tam dolanmış bizimki ve suan cuma günkü pozısyonda değil değiştirdi yine ya bi kere daha doladı diyorum karnımda cuma akşamı ındı bilmiyorum 3 gündür. Ne oluyo içerde
canım ya ben böyle merak etmektense hemen acile gidiyorum, artık ebeler ve doktorlarla kanka olduk diyebilirim.. geçenlerde ya ben çokmu pirpirikliyim acaba jyanlışmı yapıyorum hemen koşup gelerek dedim sakın öyle düşünme aksine vakit kaybetmeden gel dedi doktor, her ne olursa olsun.. için rahat etsin bence git aklında kalacağına nolcak..
kızlaaarr zaten uyuyamadığım için mesajlara cevap yazayım dedim anaaam sancılarım izin vermedi şu an bi düzenli bi düzensiz aralıklarla sancı çekiyorum aşırı derecede bilmiyorum artık oğluşum gelcekmi yoksa yine yalancı sancılarmı? Dua edin bana kızlar kim okursa sabah çok ihtiyacım var haftalardır müthiş acılar çekiyorum eğer bugün doğum gerçekleşirse nasıl dayanırım bilmiyorum ama bi yandanda oğluşum gelecek diye bi heyecan var..eşim uyuyor henüz uyandırmadım gerçek doğum sancısı olduğundan emin olmak istiyorum herşeyin Hayırlısı Allahım yardım et banaaaaaa
aayy sıra sendemiki acaba kuzumm :) valla sen 38. haftaya gelmişsin, artık her an beklio olmak lazım, hayırlısı olsun.. bebeğin ve sen sağlıklı olun da.. dualarımız seninle canım.. hastaneye gitmediysen hala cevap yaz, yoksa sıraya seni koyduk bilesin :)
günaydın hanımlar.rabbim hepinize bir nefestedoğum yapmayı nasip eder inşallah.dün bana preeklampsi teşhisi kondu 3 farklı doktora gittim dün kesinleşti artık bebeğimin gelişimi 2 hafta geriden geliyomus kilosu 1700 grammış kilo alamadığı için en geç 3 hafta içinde sezeryanla doğum yapıcam küveze girme ihtimali çok yüksekmiş dualarınızda bizide eksik etmezseniz sevinirim
tatlım cahilliğimi mazur gör ama preeklampsi ne demk, yani sadece az kilolu olmasımı bebeğin? dualarımız sennle Allah yavrunu sağsalim kucağında öpüp koklamayı nasip etsin