2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Allaha emanet Yavrularımiz inşallah sağlıkla gelir canım hayirlisi olsun.zayıf olması geçici bir durum başka bir sorun olmaz inşallah kalsin kuvezde sabredersin iyi olsun da.

Onunla nasıl alınıyor şu marketlerde satılan beyaz eldive ler mi peki nasıl alınıyor onunla

bende öyle bir sorun yok

ALlah yardımcısı olsun inşallah

evet canım normal beyaz lateks eldivenlerle alıosun, birazcık uzun olması gerekiyo tabi tüylerin ama.. tutup çekiyısun, ben daha önce bi kaç kere denemiştim ama annem bacaklar dahil heryerini eldivenle alır, gayet rahat rahat alıo valla:) bende deniyim dedim bu sefer, çok zorlanmadan aldım, el yordamıyla elime gelen yerleri çekiştirdim aynaylada son kontrolü yaptım fena değildi sonuç :)

Allah'ım yavrusunu bağışlasın, ona da bebeğine de sağlık versin, öpüp koklamak nasip etsin inşallah.. çok heycanlı ya, sıra kimde acabaaaaaa :)))))))

günaydın melekler ve küçük mucizeler,
tüm gece tuvalet yolları arşınlamaktan helak olan, bir dakka bile gözüne uylu girmeyip kargalarla birlikte kahvaltı yapan, hatta şu anda kadına şiddet olmaz olgusu henüz oluşmamış minnak kuzusundan kaburgalarına şiddet gören bir anne adayı olarak hepinizin gününün güzel geçmesini dileriiiiiimmmm

Son düzenleme:
tatlım cahilliğimi mazur gör ama preeklampsi ne demk, yani sadece az kilolu olmasımı bebeğin? dualarımız sennle Allah yavrunu sağsalim kucağında öpüp koklamayı nasip etsin

o nedemek öyle cahillikle alakası yok dün bana söylenene kadar benimde bilgim yoktu gebelikte oluşan yüksek tansiyonmuş sürekli 14/9 15/9 16/9 çıkıyodu düne kadar gittiğim doktorlrın hepsi gebelikte olur böyle dediler ama eşimle korktuk iyi bi doktora gittik tansiyondan dolayı iki haftadır kilo almıyomuş haftama göre plesanta çok yaşlanmış kan akımı da azalmaya başlamış.inşallah çabuk atlatırız.

inşallah tatlım ya, peki beslenmenle alakalı bişey söyledimi? burdaki kızlardan biliyorum şeker problemin yoksa keçiboynuzu pekmezifalan yiyerek bebişe kilo aldıranlr oldu.. proteine daha bi ağırlık ver bakalım bu ara belki daha hızlı toparlar..

Yaa kızlar bende şeker çıktı. Diyet yapıyorum. 2aydir ayda 700gr alıyordu. Sob iki haftada 200gr ancak almış. Banada tansiyonunu hergün ölç demişti dr. Olcuyorum genelde büyüğü 130 kusurlerde, kucugu 80ila 85 arası çıkıyor. Ama dr bisey demedi preeklampsi var yada yok diye.sadece minyon bir bebek olacak dedi o kadar.3kiloyu bulmayabilir doguma(

söylediklerini 1 haftadır uyguluyorum ama pek bi gelişme olmamış yinede devam ediyorum hakkımızda hayıtlısı artık(cümlemizin)

ama zaten son haftalarda kilo alımı yavaşlamaz mı ?? mesela bnm bu sefer 2 haftada tam 700gr almıştı.. bende de şeker var ve diyet yapıyorum.. bu hafta tekrat gidicem bakalım durum ne..umarım biraz yavaşlamıştır.. bence kilo alımı normal panik olma.. şekeri olanlarda risk iri bebek biliyosun..

günaydın kızlar keyifler nasıl..ya benim çok acıyor hele gece sağa sola dönerken alt taraf normalmi ya acaba başka sorunmu vardır herkes normal diyor ama o kadar da acı olması nasıl normal ya

herkeslere günaydııın, haftasonu çok sevdiğim(! )eltim doğum yaptı.onun haberini alınca da uyudum uyandım ben ne zamn doğuracam dedim

söylediklerini 1 haftadır uyguluyorum ama pek bi gelişme olmamış yinede devam ediyorum hakkımızda hayıtlısı artık(cümlemizin)

üzülme dicem ama anne yüreği biliyorumki üzülceksin kuzenimin oğlu da böyleydi erken doğum sebebiyle çok çok azdı kilosu ama bi kaç haftada toparladı ve 3 kiloları gördü.. yeterki sağlıklı olsun canım ya, anne karnında veya dışarda farketmez kiloyu toparlar..

Aaah ah kader ortakligi :) gunaydin!

günaydın kızlar keyifler nasıl..ya benim çok acıyor hele gece sağa sola dönerken alt taraf normalmi ya acaba başka sorunmu vardır herkes normal diyor ama o kadar da acı olması nasıl normal ya

sana da günaydın.biz iyi diyelim iyi olalım.önceki haftalarda yine bir arkadaşın vardı böyle sancıları normal diyorlardı ona.yakında dr a gidecek misin?

benim kasıklarım ağrıyo ve acıyo yürürken yatarken kalkarken... bide bebek hareket ederken bişey yapıyı napıosa göbeğimden rahmime incecik bi acı iniyo.. ip gibi

sabah sabah beni güldürdün canım...ne tesadüf aynı durum bende de var...

nesliden haber var mı kızlar...

Canım aynı seyi bende söylüyordum.ama gercekten aynisi bendede var. Gecen hafta daha coktu simdi bira daha iyi.okula gidiyordum vrlki yol daha da yoruyordu.simdide aciyor ama ya alıştım ya da hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…