sana da günaydın.biz iyi diyelim iyi olalım.önceki haftalarda yine bir arkadaşın vardı böyle sancıları normal diyorlardı ona.yakında dr a gidecek misin?
Canım aynı seyi bende söylüyordum.ama gercekten aynisi bendede var. Gecen hafta daha coktu simdi bira daha iyi.okula gidiyordum vrlki yol daha da yoruyordu.simdide aciyor ama ya alıştım ya da hafifledi
benim kasıklarım ağrıyo ve acıyo yürürken yatarken kalkarken... bide bebek hareket ederken bişey yapıyı napıosa göbeğimden rahmime incecik bi acı iniyo.. ip gibi
kızlaaarr zaten uyuyamadığım için mesajlara cevap yazayım dedim anaaam sancılarım izin vermedi şu an bi düzenli bi düzensiz aralıklarla sancı çekiyorum aşırı derecede bilmiyorum artık oğluşum gelcekmi yoksa yine yalancı sancılarmı? Dua edin bana kızlar kim okursa sabah çok ihtiyacım var haftalardır müthiş acılar çekiyorum eğer bugün doğum gerçekleşirse nasıl dayanırım bilmiyorum ama bi yandanda oğluşum gelecek diye bi heyecan var..eşim uyuyor henüz uyandırmadım gerçek doğum sancısı olduğundan emin olmak istiyorum herşeyin Hayırlısı Allahım yardım et banaaaaaa
günaydın hanımlar.rabbim hepinize bir nefestedoğum yapmayı nasip eder inşallah.dün bana preeklampsi teşhisi kondu 3 farklı doktora gittim dün kesinleşti artık bebeğimin gelişimi 2 hafta geriden geliyomus kilosu 1700 grammış kilo alamadığı için en geç 3 hafta içinde sezeryanla doğum yapıcam küveze girme ihtimali çok yüksekmiş dualarınızda bizide eksik etmezseniz sevinirim
günaydın melekler ve küçük mucizeler,
tüm gece tuvalet yolları arşınlamaktan helak olan, bir dakka bile gözüne uylu girmeyip kargalarla birlikte kahvaltı yapan, hatta şu anda kadına şiddet olmaz olgusu henüz oluşmamış minnak kuzusundan kaburgalarına şiddet gören bir anne adayı olarak hepinizin gününün güzel geçmesini dileriiiiiimmmm
Yaa kızlar bende şeker çıktı. Diyet yapıyorum. 2aydir ayda 700gr alıyordu. Sob iki haftada 200gr ancak almış. Banada tansiyonunu hergün ölç demişti dr. Olcuyorum genelde büyüğü 130 kusurlerde, kucugu 80ila 85 arası çıkıyor. Ama dr bisey demedi preeklampsi var yada yok diye.sadece minyon bir bebek olacak dedi o kadar.3kiloyu bulmayabilir doguma(
günaydın kızlar keyifler nasıl..ya benim çok acıyor hele gece sağa sola dönerken alt taraf normalmi ya acaba başka sorunmu vardır herkes normal diyor ama o kadar da acı olması nasıl normal ya
herkeslere günaydııın, haftasonu çok sevdiğim(! )eltim doğum yaptı.onun haberini alınca da uyudum uyandım ben ne zamn doğuracam dedim
herkese günaydın....okuldan günaydın demekte tuhaf oldu ...
Günaydın güzel anneler nasılsınız?
Dün kontrolüm vardı 38 hafta olduk.Cuma veya pazartesi günü bebeğime kavuşabileceğimi söyledi doktorum.suyum azmış cuma günü kontrole gidicem pazartesiye kadar suyum yeterli seviyedeyse pazartesi sezaryen olucam ama yetmezse cuma günü.yani doğuma ya 2 gün yada 4 gün kaldı dualarınızı esirgemeyin.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin
benımde hafada 330 gr alan bebegım bu hafta sadece 125 gr almış canım demekkı arada oluyo kı yedıklerım aynı bebegın kaçç kılo
ah canım hadı hayırlısı olsun kazasız belasız kucagına alırsın bebegını kavuşmaya az kalmış doğum anında bızlerede edua et eger uyanık olacaksan dogum anında bızede haber etmeyı unutma sonra
bende bu aralar oldu canm alttan hatta dun oldu ılk
Günaydın güzel anneler nasılsınız?
Dün kontrolüm vardı 38 hafta olduk.Cuma veya pazartesi günü bebeğime kavuşabileceğimi söyledi doktorum.suyum azmış cuma günü kontrole gidicem pazartesiye kadar suyum yeterli seviyedeyse pazartesi sezaryen olucam ama yetmezse cuma günü.yani doğuma ya 2 gün yada 4 gün kaldı dualarınızı esirgemeyin.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin
benm oğlan niye böle küçük ya.sizinkilere maşallah 2 haftada 700 grm haftada 330 gr.benm ki minnoş,2 haftada 400 gr almıştıbenımde hafada 330 gr alan bebegım bu hafta sadece 125 gr almış canım demekkı arada oluyo kı yedıklerım aynı bebegın kaçç kılo
amiin inşallah canmeltıler zaten çok sevilir (!) kendımden bılırım drısı bızlerın başına
Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
benm oğlan niye böle küçük ya.sizinkilere maşallah 2 haftada 700 grm haftada 330 gr.benm ki minnoş,2 haftada 400 gr almıştı
amiin inşallah canm
bana daha erken senin için diyolar..üzüldüm acaba bebeğim erkenmi gelcek diye.bide tutturmuşlar kızlar erken doğar diye off çok karıştı kafam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?