Kızlar göğüs ucu için şimdiden krem kullanıyormusunuz bende başlıycamda elimde lansinoh ve lanoise var siz ne kullanıyorsunuz bu arada kullanmayan varsa kesinlikle kullanın derim doğumdan sonra çok kötü oluyor ben kızıma hamileyken doktoru dinlememiştim doğumdan önce kullanmaya başlamamıştım o kadar acı yapıyorki bir yandan emzirmek istiyosun bir yandan çok acıyor inanamazsınız sezeryan acısını unutturdu resmen kan geliyordu bir ay önceden sürmek lzzımmış
kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
sezıncım bu kordon dolanması cok olan bırsey korkma sakın dr.larda dıyor sadece dogumda azıcık ugrastırırmıs onun dısında bırsey olmaz hatta ben gecende sordum bu olayı kokrkulacak bırsey olmadıgını soyledı.ve benım bır suru arkadasımın basına geldı sadece normal dogurmadılar sezeryan oldular
selam kızlar nasılsınız? Bebişlerinizin elbiselerini hangi deterjanla yıkadınız? Allah izin verirse bende yarın yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çantamızı da hazırlayacağım inşallah..
kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((
canimm sen moralini bak drun da sana aciklamis korkma dua et hic bi sorun olmaz Allahin izni ile
canım sen benden 1 hafta öndesın oyuzden kanala gırmıştır belkı hafta ya benımkıde kanala gırmiş gorunur bılememkı pekı sezeryn gunun ne zamaan bızde bugun gun aldık nolur olmaz dıye oda ayırtmak için 9 ekıme
kızlar usg dekı ölçumlerinize bakarmısnız rıca etsem sızlerın farkı nasıl ınanın rahat olamıyorum bana yardım edın
Kızlar bu arada kzkardeşimin bir oğlu var 10 yaşında 5- 6 senedir istemelerine rağmen hamile kalamıyordu geçen gün aradı test yaptım hamileyim diye ağlaştık telefonda karşılıklı çok güzel bir haberdi
kızlar usg dekı ölçumlerinize bakarmısnız rıca etsem sızlerın farkı nasıl ınanın rahat olamıyorum bana yardım edın
canım ya bızım kafa ve bacaklardaki ölçumler de fark var kafa ve karın 36 haftalığı gecmiş kılosu 2753 bız komple gerıden gelmıyoruzz sadece bu hafta aradakı fark 1 ıken 2 hafta olmuş normaldede usg lerde bacak ve kollar 7 gun falan gerıden gelırr Her şey Allahtan umarım sağlıklıca kucagımıza alırız inş.
ben baktım en sonki ultrason kağıdıma baş çevresi 32+3 bacaklar 30+2 çıkmış
amıın lorıcım inan ok korkuyorummm yanı her acıdan olcumlerını takıyorummm kordonu takıyorummm çok strelıyım elımde olmadan ınan hungur hungur ağlayasım var Allahın gucune gıtmesın .... 10 haftada mfalosel dedıler 2 hafta bekledık gectı 20 haftada kapanması gereken kalbındekı delik kapanmamış yarım mılım açı dedıler 24 haftada detaylıda kapanmış şimdı bırde boyle olunca kızımı sağlıklıca kucagıma almak ıstıyorum
canim neresine bakalim soyle :26::26:
Eminonunden alisveris yaparken, "friendly" organik sivi deterjani aldim ben. Granul sabun kiyafetlerin gozenekleri arasinda erimeden kalip alerjiye sebep olabiliyormus. Daha yikamadim kiyafetleri ben ama o markayi jokerde falan da gordum bulasik deterjani hali silme deterjani vs herturlu temizlik urunu var.
merhaba canim, gonlunu ferah tutmaya calis. Eger bir sikinti olsaydi doktorun soylerdi. Doktorlar insani en kotuye alistiriyor normal sartlarda ve cok pimpirikli davraniyorlar. Seninki de oyle birsey eminim. Hem tamam normal bir sikinti yok bile demis. Bak goreceksin sapasaglam alacaksin bebegini kucagina ve stres yaptigin ce bebisi kotu hormonlara maruz biraktigin icin kendine kizacaksin. O yuzden ferahlamaya calis :)
Kizlar cok yakin bir arkadasim almanyada kadin dogum uzmanligi egitimi aliyor. Gecen hafta 5700 g agirliginda bir bebegi normal hatta dogal dogurtmuslar. Orada dogal dogumlar yayginmis. Bebegin salt kilosuna bakilmiyormus. Bebegin basi ve cati genisligi uyumuna bakiyorlarmis. Eger uyumluysa kac kilo olursa olsun normal dogurtuyorlarmis eger baska engel bir durum yoksa. Bir de hastanede epidural yerine gulme gazini cok yaygin olarak kullaniyorlarmis. Kadinlara veriyorlar gazi gule gule, stressiz korkusuz dogurtuyorlar anlayacaginiz :) keske bizim ulkemizde de boyle seyler olsa...
BPD baş cevresı oluyor
FL bacak olcusunu lorım
altta yazıyor
BPD baş cevresı oluyor
FL bacak olcusunu lorım
altta yazıyor
bende yok BPD:26:
FPS var FL de yok ayy bunlarda bi garip he hic bisey anlamadim
canım farklı olabılır tabı senınkı ordakıyle burası farklıdır yınede teşekkur ederım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?