2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

mrb als ben ıkı aydır hatta daha fazladır kullanıyorum gunde 2-3 suruyıorum önlem almak ıcın ıkı tup bıtırdım bı daha alacagım:)kapederm dıye bır merhem kullanıyorum kasıntıyı catlagı acıyı yok ettı benım yenı cıkmıs bu krem ıns dogum sonrası ıcınde faydası olur onu dogumdan sonra gorecegız artık

canimm sen moralini bak drun da sana aciklamis korkma dua et hic bi sorun olmaz Allahin izni ile

bizde nolur olmaz dıye sezeryan gunu adlık canım ama dr normal olur dedı eger bu sekılde alırsa kı bugun normal doguma karar kılmıştım dr la once konuştum normal ıstıyorum dıye tedıırgınlıgımı anlattım guzelce ızah ettı bana sonra haydı babakılm şimdı bebege dedı orda da boyle olunca allak bullak oldum canım ya Allah doğumumuuzn hayırlısını versin

Eminonunden alisveris yaparken, "friendly" organik sivi deterjani aldim ben. Granul sabun kiyafetlerin gozenekleri arasinda erimeden kalip alerjiye sebep olabiliyormus. Daha yikamadim kiyafetleri ben ama o markayi jokerde falan da gordum bulasik deterjani hali silme deterjani vs herturlu temizlik urunu var.

merhaba canim, gonlunu ferah tutmaya calis. Eger bir sikinti olsaydi doktorun soylerdi. Doktorlar insani en kotuye alistiriyor normal sartlarda ve cok pimpirikli davraniyorlar. Seninki de oyle birsey eminim. Hem tamam normal bir sikinti yok bile demis. Bak goreceksin sapasaglam alacaksin bebegini kucagina ve stres yaptigin ce bebisi kotu hormonlara maruz biraktigin icin kendine kizacaksin. O yuzden ferahlamaya calis :)

Kizlar cok yakin bir arkadasim almanyada kadin dogum uzmanligi egitimi aliyor. Gecen hafta 5700 g agirliginda bir bebegi normal hatta dogal dogurtmuslar. Orada dogal dogumlar yayginmis. Bebegin salt kilosuna bakilmiyormus. Bebegin basi ve cati genisligi uyumuna bakiyorlarmis. Eger uyumluysa kac kilo olursa olsun normal dogurtuyorlarmis eger baska engel bir durum yoksa. Bir de hastanede epidural yerine gulme gazini cok yaygin olarak kullaniyorlarmis. Kadinlara veriyorlar gazi gule gule, stressiz korkusuz dogurtuyorlar anlayacaginiz :) keske bizim ulkemizde de boyle seyler olsa...

ayy cnm çok şeker olmuş,minişin güle güle kullansın...

canimm sen moralini bak drun da sana aciklamis korkma dua et hic bi sorun olmaz Allahin izni ile

amıın lorıcım inan ok korkuyorummm yanı her acıdan olcumlerını takıyorummm kordonu takıyorummm çok strelıyım elımde olmadan ınan hungur hungur ağlayasım var Allahın gucune gıtmesın .... 10 haftada mfalosel dedıler 2 hafta bekledık gectı 20 haftada kapanması gereken kalbındekı delik kapanmamış yarım mılım açı dedıler 24 haftada detaylıda kapanmış şimdı bırde boyle olunca kızımı sağlıklıca kucagıma almak ıstıyorum

Zaten her hafta kontrol ve nst miz var.biz 25-30 dedik.ama bu hafta netleştircez.yani bana da dr 2 hafta içinde gelirse normal yaparız demişti.ama geleceği yok tosbiğimin.onun için sezaryen kesin.allah ım korur hiç merak etme.birde ölçümler önemli değil yaa bir hafta ondelik sadece 1mm fark.drlar bbebek te kafa büyük deyince sanmaki koca kafa bi bebişin olacakbacak boyuna gelince de anne ve baba nasıl çok uzun musunuz mesela?benim arkdaşıma kafa çok büyük hayatta normal olmaz dediler.bebek kendi de kafasıda küçücüktü.ankara da güven hastanesinde olan bi olay.doğum ücreti 5.000 düşün.kız çok üzülmüştü boşuna sezaryen oldum diye.içini ferah tut canım.allah hepimizi de bebişlerimizi de korusun.

ayy cnm ne güzel bi haber, allah kardeşinede sağlıkla kucağına almayı nasipo etsin...

Benimde bacak boyu haftadıyla uyumlu başıda önde karın çevresi geri çıkmıştı canım hepsi geri değildi ama dr herkesin bacak boyu aynı olacak diye bişey yok dedi seninle kardeşinin bile bacsk boyu aynımı dedi onun için hiç canını sıkma

ben baktım en sonki ultrason kağıdıma baş çevresi 32+3 bacaklar 30+2 çıkmış

2 hafta normal lınacımsenınde oyleymiş 2. usg de 2 hafta cıkınca normaal dedı dr lar ama bır kere takıldı ya kafama Allah razı olsun şimdı bıraz rahatladım Allahım gonlune gore versın sana

Kuzum anliyorum seni sen sakin ol stres yapma rabbim yanimizda uzulme dualarimiz seninle Elifte etkileniyo ama annesi bak goruceksin bu gunlerimizi gulerek hatirlicaz stres yapma hersey guzel olucak onlar bizim bebeklerimiz meleklerimiz az kaldida gelmelerine

Ben Almanyadayim ama bu gulme isini ilk kez duyuyorum carsamba ebe gelicek bi soriyim bende

canım farklı olabılır tabı senınkı ordakıyle burası farklıdır yınede teşekkur ederım çok

ama 15.0 cm diye bisey yaziyo oda gecen ayin usgsinde sikma canini sezinim burada bi kadin vardi 2.bebegine hamileydi drlar down syndromlu dediler alalim dediler kadin asla dedi bebegi dogdu hic biseyi yok sapasaglam sen kendine strese sokma Dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…