kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
cnm çok geçmiş olsun, için rahat etmediyse başka bir dr da göster sonuçlarını, ama dr önemli değil dediyse merak etme bence bu sorularla daha 1 ayın var zaman geçmez kuzu
Canım boş yere üzme kendini ben de baktım şimdi kağıdıma 34+2 de gitmiştim kontrole kafası 36+3 boyu 34 haftalık çıkmış seninkinde de bi anormallik yokki. Genelde baş büyük olur hatta ilk bebek oluşurken bakarsan vücudun yarısı kafadan oluşur. O yüzden boşuna üzme kendini herşey normal ve yolunda sağlıkla alacaksın kucağına meleğini..Sağol canım.........
slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur
Canım boş yere üzme kendini ben de baktım şimdi kağıdıma 34+2 de gitmiştim kontrole kafası 36+3 boyu 34 haftalık çıkmış seninkinde de bi anormallik yokki. Genelde baş büyük olur hatta ilk bebek oluşurken bakarsan vücudun yarısı kafadan oluşur. O yüzden boşuna üzme kendini herşey normal ve yolunda sağlıkla alacaksın kucağına meleğini..
Cok düşüncesiz oluyor insanlar canım.ne yapalım tatlım gelecez dıyene gelme dıyemıyorum onların dusunmesı lazım ama nerdeyavas yavas yaptım arrtık
Bende granullu sabun kullandım hacı Şakir. Ama cok sabun tozu oluyor kızlar. Kıyafetleri elledikce her yer toz icinde. Bastan anlamadım sonra biri dedi sabun tozu bu diye.çamaşırdan başlıycam inş granüllü sabun aldırayım ilk
Hadi gözün aydin.MERHABA KIZLAR BUGÜN AÇ KARNINA TİROİD VE 3 AYLIK ORTALAMA ŞEKER TAHLİLİNİ YAPTIRDIM
SONUÇ NORMAL ARALIK
ŞEKER 5.6 4.5-6
TİROİD 1.25 0.8-3
HEPSİ NORMAL ÇIKTIDOKTORA GÖSTERİCEM TİROİD İLACINI BIRAKIRMIYIM DEVAMMI EDERİM ARTIK BELLİ OLUR
ŞEKERDE İYİ ÇIKTI.DEMEKKİ DİYET İŞE YARAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR.
Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((
mrb als ben ıkı aydır hatta daha fazladır kullanıyorum gunde 2-3 suruyıorum önlem almak ıcın ıkı tup bıtırdım bı daha alacagım:)kapederm dıye bır merhem kullanıyorum kasıntıyı catlagı acıyı yok ettı benım yenı cıkmıs bu krem ıns dogum sonrası ıcınde faydası olur onu dogumdan sonra gorecegız artık
Şimdi eve girdim. Ne sıcak var ya. Oğlumun geri kalan parçalarını da ütüleyim diyorum ama bakacağım artık. Cok sıkıntılı bir hava var.
Biraz da gecmisi okuyayım.
Cok düşüncesiz oluyor insanlar canım.
Bende granullu sabun kullandım hacı Şakir. Ama cok sabun tozu oluyor kızlar. Kıyafetleri elledikce her yer toz icinde. Bastan anlamadım sonra biri dedi sabun tozu bu diye.
Hadi gözün aydin.
Ay ne tatlı... Maasallah sana. Ne hamaratsin. Bende hic yoktur böyle marifetler.
Sağol cnm Allah isteyen herkese versinayy cnm ne güzel bi haber, allah kardeşinede sağlıkla kucağına almayı nasipo etsin...
inş. canımmm sızlerde dua edın bazen bırbırımızın duaları gecermiş
Ne güzel bir haber. Hayırlı olsun. Birlikte buyutursunuz insallah.Kızlar bu arada kzkardeşimin bir oğlu var 10 yaşında 5- 6 senedir istemelerine rağmen hamile kalamıyordu geçen gün aradı test yaptım hamileyim diye ağlaştık telefonda karşılıklı çok güzel bir haberdi
slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz
saol canım inş. ağrı sancı filan yok bebek aşağı gelmiş biraz bir de 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. kafasıda aşağıdaymış
evet canımm ordakınde sorun yok dedı olcumlerde dr da gıttı sonuc oda dedı onlar dah hassas olcum yapıyorlar sıntı yok dedı dedı de düşünücemşimdı ben kordon dolandı bı daha dolanırmı sıkar mı cok hareketlı benımkı en son gunumuz 9 ekım o gune kadar 25 gun var bı doğğsun ALLahn ıznıylee streslı bır hamılelk yaşadım ben
Hacı Şakir granullu de kurulduktan sonra kokmuyor. Bende yumuşatici kullanmadım.ben dalin granülle yıkadım lavantalı... çok hoş ama kalıcı olmayan bi kokusu var.. çamaşırlar kuruduktan sonra bebeksi çookk hafif belli belirsiz bi koku kaldı.. bu iyi bişey bana göre:) yumuşatıcı falan da kullanmadım
Canım uzme kendini. Testler iyi çıkmış sukur. Bir buçuk hafta neye gore geriyrmiş? Kilosu falan nasıl? İnsanin elinde degil takmamak ama iyidir insallsh. Bak bir sürü test yaptırmış Dr. İyi olmasa iyi demezdi Dr.kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
Merhabalar kızlar,nasılsınız?Misafirlerimi yolladım şöyle ayağımı anca uzatabildim..Doğum öncesi son misafirlerim sanırsam..
Sezincim üzülme doktorun şüphelenmiş ama gerekli testleri de yaptırmış,hala bir aksilik olsaydı söylerdi..Miniklerimiz Allaha emanet,O koruyor inanıyorum..
Hayırlısı olsun insallsh canım.kızlar bugünn dr gitiimm herşey normal dedi 36 haftalığım ama bana eşi eskimiş eylül sonuna bile kalmazmışım,haftaya cuma tekrar çağırdı tahlil istedi ve nts istedi,nıormal olurmuş uygunmuşum bende öle istiorum zaten...bide stres yaşadığımı bile anladı doktor o kaynanam ve kocam yüzünden...
slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur
Çok sağol cnm evt çok seviyorum örgüyü adlında okadar kolayki sende yaparsın:)))Şimdi eve girdim. Ne sıcak var ya. Oğlumun geri kalan parçalarını da ütüleyim diyorum ama bakacağım artık. Cok sıkıntılı bir hava var.
Biraz da gecmisi okuyayım.
Cok düşüncesiz oluyor insanlar canım.
Bende granullu sabun kullandım hacı Şakir. Ama cok sabun tozu oluyor kızlar. Kıyafetleri elledikce her yer toz icinde. Bastan anlamadım sonra biri dedi sabun tozu bu diye.
Hadi gözün aydin.
Ay ne tatlı... Maasallah sana. Ne hamaratsin. Bende hic yoktur böyle marifetler.
Hacı Şakir granullu de kurulduktan sonra kokmuyor. Bende yumuşatici kullanmadım.
Canım uzme kendini. Testler iyi çıkmış sukur. Bir buçuk hafta neye gore geriyrmiş? Kilosu falan nasıl? İnsanin elinde degil takmamak ama iyidir insallsh. Bak bir sürü test yaptırmış Dr. İyi olmasa iyi demezdi Dr.
Hadi gecmis olsun atlattın bunu da n
Canım boş yere üzme kendini ben de baktım şimdi kağıdıma 34+2 de gitmiştim kontrole kafası 36+3 boyu 34 haftalık çıkmış seninkinde de bi anormallik yokki. Genelde baş büyük olur hatta ilk bebek oluşurken bakarsan vücudun yarısı kafadan oluşur. O yüzden boşuna üzme kendini herşey normal ve yolunda sağlıkla alacaksın kucağına meleğini..
Benimde 32 haftada kafa ve ayak haftasıyla uyumlu ancak karın çevresi bi hafta geriydi.dün 35 haftada yine karin 34 çıktı dktrm sorun olmaz dedi.ah canim sen beni görsen 4 lü taramamda 1:24 down sendromu riski çıktı bi ay kafayı yedim amniyosentez yaptırdım iki kez detaylı ultrasyon çektrdim hamdolsun hepsi temiz çıktı.ogünler aklıma geldikçe bi doğsada iyice rahatlasam diyorum.benimkide 10 ekim bakalım kısmet sağ salim alalım inşallh kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?