Bende hacışakir almayı düşünüyodum
kızlar usg dekı ölçumlerinize bakarmısnız rıca etsem sızlerın farkı nasıl ınanın rahat olamıyorum bana yardım edın
Hacı Şakir granullu de kurulduktan sonra kokmuyor. Bende yumuşatici kullanmadım.
canım zaten sabun olduğundan çok hafif kokuyor ve hemen uçuyor. birde kullandığımız sabun, deterjan olmadığından zaten yumuşatıcı kullanmaya gerek olmuyor cnm, sabun yumuşacık yapıo zaten :)
Canım ben dun gittim yazayım.
35+6 daydim.
Kilo 2594
BPD 92.37
OFD 108.94
HC 317.23
AC 313.36
FL 65.26
Benim kızkardeşimde yeni hamile o da troit hastası troidi 8.5 çıkmış 6 haftalık daha önceden de ilaç kullanıyordu daha doktora gitmedi ama doktoru ilcı kullanmaya devam et demiş
slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur
kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
sağol canım çok zayıf doğmaz merak etme bizimkileri yakalarHayırlısı olsun insallsh canım.
Canım maasallah senin bebeğine. Seker falan varmıydi sende. Sen kacinci haftadasin? 34 falandi sanırım. Cepten girince hamilelik takvimini göremiyorum. Benim bebegim 2500, bende bu sefer sizleri duyunca cok mu zayıf kaldı diyorum. Acaba beslenmemde yada cocuğum beslenmesinde bir sorun mu var diye de düşünmüyor değilim.
Amin canım inşallah mis kokuluma kavuşacağım yakındamaşallah cnm bebişin kilosu çok iyimiş :) ayy az kalmış kız doğuma allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, darısı bizim başımıza :)
ay çok az kaldı senin ozaman maaşallah kilosuda iyii gözün aydınn
ne bıleyım canımm yaa bırkere içime kurt düştü butun ultrason kagıtlarına baktım şimdı son zamanda fark açılmışşş eskılerınde 5 gun far 1 hafta varmış kı oda normal bebbek baştan ayaga gelişir once kafa olusur gelişim psıkolojısı okudum ben ama içim rahat değilll
senın bebiş masallah ne guzel beslemişsin
Hayırlısı olsun insallsh canım.
Canım maasallah senin bebeğine. Seker falan varmıydi sende. Sen kacinci haftadasin? 34 falandi sanırım. Cepten girince hamilelik takvimini göremiyorum. Benim bebegim 2500, ben de bu sefer sizleri duyunca cok mu zayıf kaldı diyorum. Acaba beslenmemde yada cocuğum beslenmesinde bir sorun mu var diye de düşünmüyor değilim.
Ne güzel bir haber. Hayırlı olsun. Birlikte buyutursunuz insallah.
Canım bende gecen hafta gittiğimde aşağı inmiş 2 haftayı atlatalım 37yi görelim dedi. Temponu düşür dedi. Sende cok yorma kendini. Ben yürüyordum ve cok yogun gecti benim ondan önceki haftalarım. Simdi çok dikkat ediyirum. Yürüyüşü kes dedi Dr. Bende evde hep yavaş yavaş is yapıyorum. 36 olduk cok sukur.
bende o lekelenme olduğu zman kaldım 1 gece ilaç serum filan verilmişti. sen ilaç kullanıyor musun? bana nidilat verdiler
Kuzum yazdim görmedin galiba..nasilsin simdi rahatladinmi biraz yoksa aynimisin??üzme canikom kendini inan kötü birsey olsaydi doktorun bu kadar rahat olup yollamazdi seni..ama cok iyi anliyorum kim olsa telaslanirdi ama kuzum hepimizin yavrulari rabbime emanet bunu hic unutma..insaallah hepimiz sagliklica hayirlica kavusuruz meleklerimize inan namazimda hem senin icin hemde tüm hamile arkadaslarim icin dua ettim hep ediyorum bugünde ayri bir dua ettim rabbim korusun yavrularimizi
Sezin benim de bebeğimin 4 haftadır kordon boynunda. Benim doktorum hiç öyle şeyler söylemedi. O dediğin testleri de istemedi. Korkma
cnm ne olur takma kafana benim ultrason kağıdımdada farklılıklar var baya hiç aklına bile getirme bence dua et bizde edelim hep beraber atlatırız sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeciklerimizi
Sezincim içini ferah tutmaya çalış ınsallah saglıcakla kucagımıza alıcaz hepımız eger cok sıkıntılı bır durum olsaydı bunu sana soylerdı dr ve sezeryana falan alırlardı hem artık daha sık gıdıcez bebısını gördukce ıcın rahatlar canım. Gecmıs olsun tekrardan uzme kendınıde bebişide annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?