2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bende hacışakir almayı düşünüyodum

bende kullandım ama bende öle bişey olmadı, ölçüyü fazla koymuş olabilir misin cnm benim ben yarım ölçekle yıkadım malum leke yok, bide ütülemedim kıyafetlerini bi tek ağız bezini ütüledim, diğerlerini de ütülemek gerekir mi ki? herkes neden ütülüyor??

Benim kızkardeşimde yeni hamile o da troit hastası troidi 8.5 çıkmış 6 haftalık daha önceden de ilaç kullanıyordu daha doktora gitmedi ama doktoru ilcı kullanmaya devam et demiş

Kızlar hamileliğin özellikle ilk 3 ayında troit çok çok önemliymiş aman ihmal etmesinler. Endoktin doktoruna da gitsinler.

Kuzum yazdim görmedin galiba..nasilsin simdi rahatladinmi biraz yoksa aynimisin??üzme canikom kendini inan kötü birsey olsaydi doktorun bu kadar rahat olup yollamazdi seni..ama cok iyi anliyorum kim olsa telaslanirdi ama kuzum hepimizin yavrulari rabbime emanet bunu hic unutma..insaallah hepimiz sagliklica hayirlica kavusuruz meleklerimize inan namazimda hem senin icin hemde tüm hamile arkadaslarim icin dua ettim hep ediyorum bugünde ayri bir dua ettim rabbim korusun yavrularimizi

ay çok az kaldı senin ozaman maaşallah kilosuda iyii gözün aydınn

iyi geceler kızlar biz babamıza kahve yaptık kendimizede süt ısıttık bugün hep uyuduk

Sezin benim de bebeğimin 4 haftadır kordon boynunda. Benim doktorum hiç öyle şeyler söylemedi. O dediğin testleri de istemedi. Korkma

sağol canım çok zayıf doğmaz merak etme bizimkileri yakalar
maşallah cnm bebişin kilosu çok iyimiş :) ayy az kalmış kız doğuma allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, darısı bizim başımıza :)
Amin canım inşallah mis kokuluma kavuşacağım yakında
bakın biz ne yaptık :)
çok güzel tatlım bende begendim gelince paylaşırim
Eki Görüntüle 802567

cnm ne olur takma kafana benim ultrason kağıdımdada farklılıklar var baya hiç aklına bile getirme bence dua et bizde edelim hep beraber atlatırız sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeciklerimizi

canım 38 im ben .şeker de yok ama genetik galiba annem de böyle doğum yapmış yani iri olmusuz .ama sadece doğum için geçerli sonra incecik dal olduk 3 kardeş

ewt canım benimde yavaşlamam lazım bişey yapmıcam, oturcam diorum yine duramıyorum. benimde inş. senin gibi ilerler. bebek biraz daha kilo alsın istiyorum.servikal uzunluğu söledimi sana

canım gormedım yaaa kı herkesle tek tek yazdımm çok korktum bugun büşram çoookkk ve hala korkuyorum bılıyormusun 20 haftaya kadarda korkuyordum ondan sonra sahıcı geldı hamılelıgım şimdı kucağıma alabılırmıyım dıye bır his geldııı ürktüm gerek ölçumler gerek kordon benı çok etkıledı bugun bı araya gıt usg ye gır bı burda gır eşimin suratı tedrgın benımkı bı garip dr bişey sormıyosun kotu bişey dıcek dıye sustum kaldımmm et büşüm dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım bırının duası kabul olurmuş mesela o bızım içinde ederse bızımkılerde kabul olurmuş belkı oyle kullardansındır duaları kabul olanlardansındır o yuzden once başkaları için sonra kenımız için dua edecekmişiz

Sezincim içini ferah tutmaya çalış ınsallah saglıcakla kucagımıza alıcaz hepımız eger cok sıkıntılı bır durum olsaydı bunu sana soylerdı dr ve sezeryana falan alırlardı hem artık daha sık gıdıcez bebısını gördukce ıcın rahatlar canım. Gecmıs olsun tekrardan uzme kendınıde bebişide annesi.

evet çağlacım haklısın Allahım onları sağlıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…