2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Arkadaşım sıkma canını güzel şeyler düşün.hem ayrıntılı ultrasyon en garanti yöntemdir,orda bi sorun çıkmadığına göre
(çok şükür)rahatla.kızın doğunca boşuna üzülmüşüm diyeceksin inan bana

sezin sikma canını allahn izniyle birşey olmaz gelişir merak etme bacakları hem doktor kötü birşey görse seni yollar miydi.iyi düşün canım
ne bıleyım canımm yaa bırkere içime kurt düştü butun ultrason kagıtlarına baktım şimdı son zamanda fark açılmışşş eskılerınde 5 gun far 1 hafta varmış kı oda normal bebbek baştan ayaga gelişir once kafa olusur gelişim psıkolojısı okudum ben ama içim rahat değilll
senın bebiş masallah ne guzel beslemişsin

evet canımm ordakınde sorun yok dedı olcumlerde dr da gıttı sonuc oda dedı onlar dah hassas olcum yapıyorlar sıntı yok dedı dedı de düşünücemşimdı ben kordon dolandı bı daha dolanırmı sıkar mı cok hareketlı benımkı en son gunumuz 9 ekım o gune kadar 25 gun var bı doğğsun ALLahn ıznıylee streslı bır hamılelk yaşadım ben

canım benim bebeğim 40 haftalık çıkıyor ona bakarsan daha 38 deyim ben .yanlışlık payları da kesin vardır

Canım benimde aynı şekilde oldu yasmıştım hatta kordon boynunda diye.biz o gün tam 3 dr gittik.kendi dr um bana bizim için bu safhada anne daha onemli falan.neyse korkudan başka dr gittik.o beni o kadar rahatlattı ki.kordon dolanması %25 lik kısımda olurmuş.bebek kanala doğru indikçe kordon dhaa da sıkmaya başlarmış.eger normal doğum da da bebek iiri olurda kanaldan da geçemezse o zman sıkıntı olur dedi.hatta bi hastasının fotografını gösterdi kordon düğüm olmuştu bebek normal doğumla gelmişti.yaa onu görünce çok şaşırdık bebek kordonun arasından geçip düğüm yapmışip gibi bağlıydı yani.olçümlere gelince ise başka bı dr bana herkesin elinin olçumunun farklı oldugunu,sonuçta içerde bi uzunlugun,bi ağırlık biriminin olmadıgını soylemişti.be 3 dr da farklı çıktı kilo ve ölçümlerhatta biri arasında tam 500 gr fark vardı.belki için rahatalr

amın canımmm bugun dr 3 hafta fark çıkınca cunku bu fark en fazla 1 hafta oluyodukı o normall once baş gelışıyyoo beyıne baktılar su falan varmı buna sebep varmrı dıye yokk çıkmadı bişeyy 10. haftadan berı böyle garip şeylerle karşılaştıkkhp oh dedıkk ama kızım sağlıklı gelsın dunyaya artık duygusal yonden çökuntudeyım

sağol canım senınkınde demı kordon dolanmış bebeğine b arkadaşımınkıne 3 kere dolanmış sezzeryaanla almışlarrr ama sorun surda normal bı zamanda sıkıp sıkmadıgını anlaayabılırmıyım suan tam kanalda değil benımkı ee ındıkçe ekanala kordon gerdirirmi ki

Kızlar göğüs ucu için şimdiden krem kullanıyormusunuz bende başlıycamda elimde lansinoh ve lanoise var siz ne kullanıyorsunuz bu arada kullanmayan varsa kesinlikle kullanın derim doğumdan sonra çok kötü oluyor ben kızıma hamileyken doktoru dinlememiştim doğumdan önce kullanmaya başlamamıştım o kadar acı yapıyorki bir yandan emzirmek istiyosun bir yandan çok acıyor inanamazsınız sezeryan acısını unutturdu resmen kan geliyordu bir ay önceden sürmek lzzımmış

İnşallah birşey yoktur cnm gönlünü ferah tut dua et bol bol

Ee dhaa iyi benimki kanalda dedi dr.baskıyı iyice hissediyorsun dedi.aynen oyle kordon çok yumuşak oluyo dedi.kan akışına baktı herşey normal.birde dedi ki yer daralıyo bugun koluna dolanır,yarın bacağına dedi.hem senin ki kanala girmemişse daha iyi bebek hareketleriyle onu çıkarabilir.ayrıca herkes soyler bunu o kordon 3 kez bile dolanabilirmiş.netten bak bir çok kişide var bu durum.dr bana bir saat harekt etmezse gel dedi.bende geceleri surekli sallıyodum bebeğimi oy kuzum yaaama diğer dr hiçbir sıkıntı olmaz tek sıkıntı doğum esnasında dedi.ve çok şükür içim çok rahat.ama yınede tetikteyim tabii.bu durumda normal den vazgeçtim sezaryen e karar verdim.ama hangi dr dahepsi bekliyo doğal olarak.işin ucunda para var ne olsa.için rahat etsin.olçumlere hele hiç takılma derim.birde ne olursa olsun bizim bebişlerimiz onlar.her türlü çok sevecegiz ama allah hepimiizn yardımcısı olsun.sağ salım gelsin kuzularımız.

Cnm doktor herşey normal demiş ya canını jiç sıkma biley olsa söylerdi zaten iki üç haftaya geriden gelmesini normal olarak kabul ediyorlar merak etme benimde 2 hafta geriden grliyor canını hiç sıkma doblrre zaten hirmişsin bi problem yokmuş olsa çıkardı herşey sen üzülme li elifvikde üzülmesin az kaldı gelmesine

canım ya bızım kafa ve bacaklardaki ölçumler de fark var kafa ve karın 36 haftalığı gecmiş kılosu 2753 bız komple gerıden gelmıyoruzz sadece bu hafta aradakı fark 1 ıken 2 hafta olmuş normaldede usg lerde bacak ve kollar 7 gun falan gerıden gelırr Her şey Allahtan umarım sağlıklıca kucagımıza alırız inş.

yazdıklarını okudum da canım diğer ultrasomda çok fark çıkmamış içini rahat tut herşey yolundadır kızın sağlıklı bir şekilde doğacak inşallah bu kordon dolanması olan birşeymiş sadece doğuma kadar sürerse doğum esnasında bebeğin sıkışırsa sorun olurmuş nette okuduğum kadarıyla o yüzden telaş etme canım dua et bol bol

canım sen benden 1 hafta öndesın oyuzden kanala gırmıştır belkı hafta ya benımkıde kanala gırmiş gorunur bılememkı pekı sezeryn gunun ne zamaan bızde bugun gun aldık nolur olmaz dıye oda ayırtmak için 9 ekıme

inş. canımmm sızlerde dua edın bazen bırbırımızın duaları gecermiş

sezıncım bu kordon dolanması cok olan bırsey korkma sakın dr.larda dıyor sadece dogumda azıcık ugrastırırmıs onun dısında bırsey olmaz hatta ben gecende sordum bu olayı kokrkulacak bırsey olmadıgını soyledı.ve benım bır suru arkadasımın basına geldı sadece normal dogurmadılar sezeryan oldular

2 hafta bıle fark benı tedırgın edıyor lınacım 2 dr normal bı ranormallık yok desede rahat olamıyorum ya yapı olarakta rahat değilmdir eger 1 kere dolanma olursa normale eengel değilmiş ama ne bıleyım canımm bugun epiduralcıyle de konuştum sezeryan da olsa normalde olsa epidural olucam

kızlar usg dekı ölçumlerinize bakarmısnız rıca etsem sızlerın farkı nasıl ınanın rahat olamıyorum bana yardım edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…