kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
cnm çok geçmiş olsun, için rahat etmediyse başka bir dr da göster sonuçlarını, ama dr önemli değil dediyse merak etme bence bu sorularla daha 1 ayın var zaman geçmez kuzu