2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar

cnm çok geçmiş olsun, için rahat etmediyse başka bir dr da göster sonuçlarını, ama dr önemli değil dediyse merak etme bence bu sorularla daha 1 ayın var zaman geçmez kuzu

Sağol canım.........
Canım boş yere üzme kendini ben de baktım şimdi kağıdıma 34+2 de gitmiştim kontrole kafası 36+3 boyu 34 haftalık çıkmış seninkinde de bi anormallik yokki. Genelde baş büyük olur hatta ilk bebek oluşurken bakarsan vücudun yarısı kafadan oluşur. O yüzden boşuna üzme kendini herşey normal ve yolunda sağlıkla alacaksın kucağına meleğini..

slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur

:nazar: maşallah cnm bebişin kilosu çok iyimiş :) ayy az kalmış kız doğuma allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, darısı bizim başımıza :)

Canım boş yere üzme kendini ben de baktım şimdi kağıdıma 34+2 de gitmiştim kontrole kafası 36+3 boyu 34 haftalık çıkmış seninkinde de bi anormallik yokki. Genelde baş büyük olur hatta ilk bebek oluşurken bakarsan vücudun yarısı kafadan oluşur. O yüzden boşuna üzme kendini herşey normal ve yolunda sağlıkla alacaksın kucağına meleğini..

Çok teşekkür ederim canım inan ölçumlerınızı söyleyınce içim ferahladı ne garip değil mi Dr normal demesıne rağmen içim ferahlamadı biliyorum canım önce kafa oluşuyor gelişim baştan ayağa gelişiyor ama ılk ölçümde 3 hafta fark çıkınca toparlayamadım kendımı işte

Sezinimmmmmm kuzummmm cok cok gecmis olsun inan ne diyecegimi bilmiyorum seni korkutmus doktorun keske söylemeseymis sonradan hersey normal ciksada annesin sen yavrunu düsünüyorsun..onun icin endise ediyorsun ama inanki icin rahat olsun eger ciddi birsey olsaydi digerindede cikardi cok sükür o normal cikmis.ben hep dua edicem kuzum rabbim sagliklica hayirlica kucagina almayi nasip etsin elifcigi cümlemize insaallah.bütün yavrularimiz allaha emanet bunu hic unutma canikom ne olur üzülme elifcikte icerde üzülür biraz rahatlamaya calis

Şimdi eve girdim. Ne sıcak var ya. Oğlumun geri kalan parçalarını da ütüleyim diyorum ama bakacağım artık. Cok sıkıntılı bir hava var.
Biraz da gecmisi okuyayım.
ne yapalım tatlım gelecez dıyene gelme dıyemıyorum onların dusunmesı lazım ama nerde:9::9: yavas yavas yaptım arrtık
Cok düşüncesiz oluyor insanlar canım.
çamaşırdan başlıycam inş granüllü sabun aldırayım ilk
Bende granullu sabun kullandım hacı Şakir. Ama cok sabun tozu oluyor kızlar. Kıyafetleri elledikce her yer toz icinde. Bastan anlamadım sonra biri dedi sabun tozu bu diye.
MERHABA KIZLAR BUGÜN AÇ KARNINA TİROİD VE 3 AYLIK ORTALAMA ŞEKER TAHLİLİNİ YAPTIRDIM
SONUÇ NORMAL ARALIK
ŞEKER 5.6 4.5-6
TİROİD 1.25 0.8-3

HEPSİ NORMAL ÇIKTI :nazar:DOKTORA GÖSTERİCEM TİROİD İLACINI BIRAKIRMIYIM DEVAMMI EDERİM ARTIK BELLİ OLUR
ŞEKERDE İYİ ÇIKTI.DEMEKKİ DİYET İŞE YARAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR.:46::46::46::46::16::16::16:
Hadi gözün aydin.
Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık:(((

Ay ne tatlı... Maasallah sana. Ne hamaratsin. Bende hic yoktur böyle marifetler.

mrb als ben ıkı aydır hatta daha fazladır kullanıyorum gunde 2-3 suruyıorum önlem almak ıcın ıkı tup bıtırdım bı daha alacagım:)kapederm dıye bır merhem kullanıyorum kasıntıyı catlagı acıyı yok ettı benım yenı cıkmıs bu krem ıns dogum sonrası ıcınde faydası olur onu dogumdan sonra gorecegız artık

Sağol cnm verdiğin cvp için

Şimdi eve girdim. Ne sıcak var ya. Oğlumun geri kalan parçalarını da ütüleyim diyorum ama bakacağım artık. Cok sıkıntılı bir hava var.

Bende granullu sabun kullandım hacı Şakir. Ama cok sabun tozu oluyor kızlar. Kıyafetleri elledikce her yer toz icinde. Bastan anlamadım sonra biri dedi sabun tozu bu diye.

Hadi gözün aydin.

Ay ne tatlı... Maasallah sana. Ne hamaratsin. Bende hic yoktur böyle marifetler.

Bende hacışakir almayı düşünüyodum

Kizlaar bende bugün doktordaydim alttan muayene etti ebe..bebegimi göremedim ama nstye baglandim hersey yolunda dedi sanci fln yok gelmeye hic niyeti yok kuzumun..olsun hayirlica sagliklica gelsinde bütün yavrularimiz gec olsun bisey olmaz..neyse doktoruma akintimi ve ic camasirimin su gibi oldugunu söyledim bakti su sizintisi yokmus cok sükür ama fitil verdi akintim kokulu fln diye her ihtimale karsi birde demir hapi verdi demir eksikligi varmis bakalim haftaya cuma tekrar gidecegim yine alttan muayene olcam aciklik fln yokmus bu arada

Kızlar bu arada kzkardeşimin bir oğlu var 10 yaşında 5- 6 senedir istemelerine rağmen hamile kalamıyordu geçen gün aradı test yaptım hamileyim diye ağlaştık telefonda karşılıklı çok güzel bir haberdi
Ne güzel bir haber. Hayırlı olsun. Birlikte buyutursunuz insallah.
slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz :(
saol canım inş. ağrı sancı filan yok bebek aşağı gelmiş biraz bir de 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. kafasıda aşağıdaymış

Canım bende gecen hafta gittiğimde aşağı inmiş 2 haftayı atlatalım 37yi görelim dedi. Temponu düşür dedi. Sende cok yorma kendini. Ben yürüyordum ve cok yogun gecti benim ondan önceki haftalarım. Simdi çok dikkat ediyirum. Yürüyüşü kes dedi Dr. Bende evde hep yavaş yavaş is yapıyorum. 36 olduk cok sukur.

evet canımm ordakınde sorun yok dedı olcumlerde dr da gıttı sonuc oda dedı onlar dah hassas olcum yapıyorlar sıntı yok dedı dedı de düşünücemşimdı ben kordon dolandı bı daha dolanırmı sıkar mı cok hareketlı benımkı en son gunumuz 9 ekım o gune kadar 25 gun var bı doğğsun ALLahn ıznıylee streslı bır hamılelk yaşadım ben

Benimde 32 haftada kafa ve ayak haftasıyla uyumlu ancak karın çevresi bi hafta geriydi.dün 35 haftada yine karin 34 çıktı dktrm sorun olmaz dedi.ah canim sen beni görsen 4 lü taramamda 1:24 down sendromu riski çıktı bi ay kafayı yedim amniyosentez yaptırdım iki kez detaylı ultrasyon çektrdim hamdolsun hepsi temiz çıktı.ogünler aklıma geldikçe bi doğsada iyice rahatlasam diyorum.benimkide 10 ekim bakalım kısmet sağ salim alalım inşallh kucaklarımıza:16:

ben dalin granülle yıkadım lavantalı... çok hoş ama kalıcı olmayan bi kokusu var.. çamaşırlar kuruduktan sonra bebeksi çookk hafif belli belirsiz bi koku kaldı.. bu iyi bişey bana göre:) yumuşatıcı falan da kullanmadım
Hacı Şakir granullu de kurulduktan sonra kokmuyor. Bende yumuşatici kullanmadım.
kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
Canım uzme kendini. Testler iyi çıkmış sukur. Bir buçuk hafta neye gore geriyrmiş? Kilosu falan nasıl? İnsanin elinde degil takmamak ama iyidir insallsh. Bak bir sürü test yaptırmış Dr. İyi olmasa iyi demezdi Dr.
Merhabalar kızlar,nasılsınız?Misafirlerimi yolladım şöyle ayağımı anca uzatabildim..Doğum öncesi son misafirlerim sanırsam..
Sezincim üzülme doktorun şüphelenmiş ama gerekli testleri de yaptırmış,hala bir aksilik olsaydı söylerdi..Miniklerimiz Allaha emanet,O koruyor inanıyorum..

Hadi gecmis olsun atlattın bunu da n

kızlar bugünn dr gitiimm herşey normal dedi 36 haftalığım ama bana eşi eskimiş eylül sonuna bile kalmazmışım,haftaya cuma tekrar çağırdı tahlil istedi ve nts istedi,nıormal olurmuş uygunmuşum bende öle istiorum zaten...bide stres yaşadığımı bile anladı doktor o kaynanam ve kocam yüzünden...
Hayırlısı olsun insallsh canım.
slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur

Canım maasallah senin bebeğine. Seker falan varmıydi sende. Sen kacinci haftadasin? 34 falandi sanırım. Cepten girince hamilelik takvimini göremiyorum. Benim bebegim 2500, bende bu sefer sizleri duyunca cok mu zayıf kaldı diyorum. Acaba beslenmemde yada cocuğum beslenmesinde bir sorun mu var diye de düşünmüyor değilim.

Hadi gözün aydin.

Çok sağol cnm evt çok seviyorum örgüyü adlında okadar kolayki sende yaparsın:)))

Hacı Şakir granullu de kurulduktan sonra kokmuyor. Bende yumuşatici kullanmadım.

Canım uzme kendini. Testler iyi çıkmış sukur. Bir buçuk hafta neye gore geriyrmiş? Kilosu falan nasıl? İnsanin elinde degil takmamak ama iyidir insallsh. Bak bir sürü test yaptırmış Dr. İyi olmasa iyi demezdi Dr.

Hadi gecmis olsun atlattın bunu da n

canım gerılık değilde karın ve başımız aynı haftada bacaklar la arada 2 hafta var kılosu 2753 karın ve baş 36 hafta 5 gunluk bacaklar 34 haftalık

cnm benim bebeğin başı herzaman için vücudundan büyüktür, gelişim kafadan başladığından hep kafa büyük gider sonra vücut kollar ve bacaklar gelişir. doğum sonrası bile bu anormallik görülür birkaç ay içinde bebek kafası ve vücudu ile orantılı hale gelir. sıkmayın canınızı bazen çok şey bilmekte iyi değil :) yakında hepimiz bi kadın doğumcu olacaz :60:

Benimde 32 haftada kafa ve ayak haftasıyla uyumlu ancak karın çevresi bi hafta geriydi.dün 35 haftada yine karin 34 çıktı dktrm sorun olmaz dedi.ah canim sen beni görsen 4 lü taramamda 1:24 down sendromu riski çıktı bi ay kafayı yedim amniyosentez yaptırdım iki kez detaylı ultrasyon çektrdim hamdolsun hepsi temiz çıktı.ogünler aklıma geldikçe bi doğsada iyice rahatlasam diyorum.benimkide 10 ekim bakalım kısmet sağ salim alalım inşallh kucaklarımıza:16:

zor bır donem gecirmişsindır tahmın edemem bıle canım yakın bı tandıgımız yasadı o durumu 10 haftamda bana da bebek iç organları dışarda dedilerr 2 hafta bekleme suresı verdıler 2 hafta perde kapalı deli gıbı otuurdugum yerden kalmadım kı 12. haftaya kadar organlar yerını alırmış bende yaşadım bazı şeyler canımm çok kıymetller oyuzden sağ salım doğsalar daha ne isteriz

Back
X