2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ah yaramaz, üzmez inşallah anneyi zamanında gelir:) kilosu nasıl peki?

Merhabalar kızlar,nasılsınız?Misafirlerimi yolladım şöyle ayağımı anca uzatabildim..Doğum öncesi son misafirlerim sanırsam..
Sezincim üzülme doktorun şüphelenmiş ama gerekli testleri de yaptırmış,hala bir aksilik olsaydı söylerdi..Miniklerimiz Allaha emanet,O koruyor inanıyorum..

inan okurken bende etkilendim gözlerim doldu (( umarım bişey yoktur canım.. Allah evlatlarımızla sınamasın bizi.. ama bak güzel çıkmış sonuçlarında, kendini strese sokup da bebişi üzme bari, elden bişey gelmez tabi ama bnm aklıma sanki şekerli şeyleri az tüketsen bebeğin hareketleri yavaşlarmı sorusu geliyo.. hani kordon dolanması riskini azaltır mı? Hepimizin ki Allah'a emanet, güçlü ol sen, bak sorun yok demiş doktorunda.. ciddi risk olsa hemen sezeryana almazlarmıydı.. 2 hafta sonramı gideceksin doktora tekrar?

sezın canım doktorun gereklı herseyı yapmıs bı anormallık olsa senı oylece hadı gıt dıye gondermezdı kendıne sıkıntı yapıp uzme kendını stres daha kotu etkıler eger bır kere dolanmıssa kurtulur tekrar canım merak etme kontrollerın nezaman olacak canım

oldum olası heep harektlı canım ınan 3 ayımda ac karnına sabah dr gıdıyodum bana ne yedın dıyordu dr kıpır kıpır hep haftaya tekrar gıdıcem adece dogum şeklıne karar verıcez 2 hafta sonra acıklık varmı dıye bırde kordon 1 kere dolanmışşsa hala normal olabılır dedı 9 ekım de sezeryan gunumuz eger normalll o vakte kadar gelmezs yada olumsuz bışı olursa ama benım aklım hep kafa ve baacak olcumlerınde bu olcumlerım 21 . haftada 4 gunlukken bu ayda 2 haftaya cıkması daha geceler uyuyamam ben

canım çok geçmiş olsun.. inşallah bir problem yoktur. sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına..bol bol dua et.. Allah yardımcın olsun..

dur hemen olumsuz düşünme, bazen pozisyondan kaynaklı yanlış ölçümlerde olabiliyo.. ama şu saatten sonra bebek hareketlerinde daha bi dikkatli olmalısın bence.. en ufak bi şüphede pirpiriklenmiyim deme hemen git doktora.. Rabbimin izniyle sağsalim doğcak inşallah.. az kalmış zamanın da, kritik haftaları geçmişsin çok şükür.. tehlikeli bi durumda alınadabilir.. içini ferah tut sen

Son düzenleme:

kontrollerım her hafta canım hem kordon hem olcumler benı çok tedırgın ettı kuzu bır doğsa sağlıklı sıhatlı Allahın ıznıyle kızım koca bır ohh cekıcem acaba bacakları gelışmıcekmı dıyorumm aklıma neler glıoy anlatamam

kızlar bugünn dr gitiimm herşey normal dedi 36 haftalığım ama bana eşi eskimiş eylül sonuna bile kalmazmışım,haftaya cuma tekrar çağırdı tahlil istedi ve nts istedi,nıormal olurmuş uygunmuşum bende öle istiorum zaten...bide stres yaşadığımı bile anladı doktor o kaynanam ve kocam yüzünden...

evet her sey normal dedı sonucları gorunce canım ama benım içimde bır acaba mı da kalmadı mı kaldı neden dr da 3 haftalık fark cıktııı kordon bogazının cok yakınında yuzunun onunde Allaım hepimizinkını korusun inş.herkesın bebegını

slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur

canım kotu dusunme hem ayrıntılıda daha farklı cıkmıs sonuclar senın goz onunde bulundurman gereken sonuc ayrıntılıda bakılan kordon bıkere dolanmıssa kurtarır canım kendını ama sen tedbırı elden bırakma anı harekeetler yapma arac cok fazla kullanma allahın ıznıyle sapasaglam dogacak elıf canım sıkıntı yapma

sureklı hareketlerını dınlıcem canım artık kafayı yemezsem ıyıdir Allah bılır mınıklerımızı korusun

amin kuzucum amin

masallah canım bebegıne saglıkla gelsınelrde sezeryan normal onemlı deıl hakkında hayırlısı neyse o olsun

sezin sikma canını allahn izniyle birşey olmaz gelişir merak etme bacakları hem doktor kötü birşey görse seni yollar miydi.iyi düşün canım

sezin sikma canını allahn izniyle birşey olmaz gelişir merak etme bacakları hem doktor kötü birşey görse seni yollar miydi.iyi düşün canım
Sen de güzel şeyler düşün canım,sezeryan istemiyosun sanırım ki ben de istemiyorum ama bu doğum olayı sürprizlerle dolu,yeter ki sağlıklı doğsunlar.Maşallah tosununa

ah yaramaz, üzmez inşallah anneyi zamanında gelir:) kilosu nasıl peki?

inşallah canım benimde sıkıntım biraz daha kilo alması normal doğumuna daha çok var. şu an kilosu 2.400

sezincim çok geçmiş olsun canım. allah korusun bebeğini. doktor normal dediyse normaldir, endişelenme.benimde bir akrabama bebeği için kolu bacağı kısa filan demişlerdi oda doğum olana kadar üzüldü durdu. bebek doğdu sapasağlam hiçbir sıkıntı yok.
allahın izniyle bişey olmaz, inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına.

Sen de güzel şeyler düşün canım,sezeryan istemiyosun sanırım ki ben de istemiyorum ama bu doğum olayı sürprizlerle dolu,yeter ki sağlıklı doğsunlar.Maşallah tosununa
aslında çatım genişmis ama risk almayalım seni ve bebeği zorlamak istemiyorum diyor riskler varmış omuz takılması gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…