teşekkür ederim canım. 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. şimdi de servikal uzunluğu ölçünce erken olabilir dedi. yani bebek rahim ağzına yakın yerde başı ve tam pozisyonunda. her an gelmek isteyebilir :) tedbir amaçlı iğnemizi de olduk. doğarsa kuvezde filan kalmasın dedi.
kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar
inan okurken bende etkilendim gözlerim doldu(( umarım bişey yoktur canım.. Allah evlatlarımızla sınamasın bizi.. ama bak güzel çıkmış sonuçlarında, kendini strese sokup da bebişi üzme bari, elden bişey gelmez tabi ama bnm aklıma sanki şekerli şeyleri az tüketsen bebeğin hareketleri yavaşlarmı sorusu geliyo.. hani kordon dolanması riskini azaltır mı? Hepimizin ki Allah'a emanet, güçlü ol sen, bak sorun yok demiş doktorunda.. ciddi risk olsa hemen sezeryana almazlarmıydı.. 2 hafta sonramı gideceksin doktora tekrar?
oldum olası heep harektlı canım ınan 3 ayımda ac karnına sabah dr gıdıyodum bana ne yedın dıyordu dr kıpır kıpır hep haftaya tekrar gıdıcem adece dogum şeklıne karar verıcez 2 hafta sonra acıklık varmı dıye bırde kordon 1 kere dolanmışşsa hala normal olabılır dedı 9 ekım de sezeryan gunumuz eger normalll o vakte kadar gelmezs yada olumsuz bışı olursa ama benım aklım hep kafa ve baacak olcumlerınde bu olcumlerım 21 . haftada 4 gunlukken bu ayda 2 haftaya cıkması daha geceler uyuyamam ben
sezın canım doktorun gereklı herseyı yapmıs bı anormallık olsa senı oylece hadı gıt dıye gondermezdı kendıne sıkıntı yapıp uzme kendını stres daha kotu etkıler eger bır kere dolanmıssa kurtulur tekrar canım merak etme kontrollerın nezaman olacak canım
Merhabalar kızlar,nasılsınız?Misafirlerimi yolladım şöyle ayağımı anca uzatabildim..Doğum öncesi son misafirlerim sanırsam..
Sezincim üzülme doktorun şüphelenmiş ama gerekli testleri de yaptırmış,hala bir aksilik olsaydı söylerdi..Miniklerimiz Allaha emanet,O koruyor inanıyorum..
kontrollerım her hafta canım hem kordon hem olcumler benı çok tedırgın ettı kuzu bır doğsa sağlıklı sıhatlı Allahın ıznıyle kızım koca bır ohh cekıcem acaba bacakları gelışmıcekmı dıyorumm aklıma neler glıoy anlatamam
dur hemen olumsuz düşünme, bazen pozisyondan kaynaklı yanlış ölçümlerde olabiliyo.. ama şu saatten sonra bebek hareketlerinde daha bi dikkatli olmalısın bence.. en ufak bi şüphede pirpiriklenmiyim deme hemen git doktora.. Rabbimin izniyle sağsalim doğcak inşallah.. az kalmış zamanın da, kritik haftaları geçmişsin çok şükür.. tehlikeli bi durumda alınadabilir.. içini ferah tut sen
canım kotu dusunme hem ayrıntılıda daha farklı cıkmıs sonuclar senın goz onunde bulundurman gereken sonuc ayrıntılıda bakılan kordon bıkere dolanmıssa kurtarır canım kendını ama sen tedbırı elden bırakma anı harekeetler yapma arac cok fazla kullanma allahın ıznıyle sapasaglam dogacak elıf canım sıkıntı yapma
slm kızlar bugün doktora gittim galiba normal doğum yapmak bana nasip olmayacak ne yapalım hayirlisi.bebeğim hafta olarak çok Önden gidiyor .iri bebek olacak bugün 3.800 çıktı .perşembe gününe kadar bekleyeceğiz gelmek isterse normali deneyeceğiz dedi doktor ama istemezse o gün sezeryan olacagim .sağlıklı olsun da kilosu olsun ama yine de ameliyat olmak istemem .allahim hayirlisini nasip et nolur
Sen de güzel şeyler düşün canım,sezeryan istemiyosun sanırım ki ben de istemiyorum ama bu doğum olayı sürprizlerle dolu,yeter ki sağlıklı doğsunlar.Maşallah tosununasezin sikma canını allahn izniyle birşey olmaz gelişir merak etme bacakları hem doktor kötü birşey görse seni yollar miydi.iyi düşün canım
ah yaramaz, üzmez inşallah anneyi zamanında gelir:) kilosu nasıl peki?
masallah canım bebegıne saglıkla gelsınelrde sezeryan normal onemlı deıl hakkında hayırlısı neyse o olsun
aslında çatım genişmis ama risk almayalım seni ve bebeği zorlamak istemiyorum diyor riskler varmış omuz takılması gibiSen de güzel şeyler düşün canım,sezeryan istemiyosun sanırım ki ben de istemiyorum ama bu doğum olayı sürprizlerle dolu,yeter ki sağlıklı doğsunlar.Maşallah tosununa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?