Kızlar hepinize selam.Şimdi dr dan geldim çok şükür şu an için bebeğimizin herşeyi yolunda 2970 gr olmuşuz :)
haftaya cuma beni çatı muayenesine çağırdı.Aranızda muayene olan varsa lütfen söylesin zor bişey mi bu muayene ?
ya beimde öyle hiç durmuyor erkekler mi hareketli bilmem sanki dışarı çıkarın beni dermiş gibi yaramaz mı olacaklar acaba kızım hiç oynamazdı benimAynen canim heyecan telas karisiyo birbirininebenim oglan kipir kipir durmuyo ne oluyosa iceride p.tesi dr gidicem heyecanliyim
Kızlar bu arada kzkardeşimin bir oğlu var 10 yaşında 5- 6 senedir istemelerine rağmen hamile kalamıyordu geçen gün aradı test yaptım hamileyim diye ağlaştık telefonda karşılıklı çok güzel bir haberdi
ya beimde öyle hiç durmuyor erkekler mi hareketli bilmem sanki dışarı çıkarın beni dermiş gibi yaramaz mı olacaklar acaba kızım hiç oynamazdı benim
Güle güle kullanırsınız inş.Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((
Ne guzel canim beraber buyutursunuz iste
Banada yaramaz olucakla gibime geliyoen kucuk kardesim erkek annem ona hamileyken o kardesim hic kipirdamiyomus bile dr cok efendi bi cocuk olucak fln dermis hep gercekten de oyle cok sakin sessiz biri. annem benim icin diyo nasil durucaksin o cocugu diyee
oooyyyyyyyyyy ben yerim bunu yaaa ne kadaar guzel yapmissin canim masallah ne hamaratsincoook guzel gule gule giyinsin minisss
Güle güle kullanırsınız inş.
inşallah sağol cnm
Çok sağol teyzesi ven örgüıü çok severim internetten buldum bunun örneğinide yaptım hemn:)))))))) bakıp bakıp duruyorum:)))
Oyyy cok seker canım ellerıne saglık bu arada gecmıs olsun
Kızlar bu arada kızıma telefonu veriyorum elimden çekiyor bayılacm şimdi göüşürüz
cok guzel olmus bızde ıstıyozzz
Allah kabul etsin canım.. ne güzel yapmışsın, Allah evlatlarını hayırlı eylesin..Kızlar ben ne bebeğin çamaşırlarını yıkadım ne hast çantamı hazırladım ütüde var tabii oğlum için hatim başlamıştım onu bitirdim dün akşam artık hazırlıklara başlamam lazım geç kaldım
Sağol cnm benim kızım var ikibuçuk yşında ondan artan çok kıyafet var birde kuzenim vermişti çıtçıtlı badi tulum zaten hastane çıkışında da aynı şeyler var ekstra hast çıkışı almayı düşünmüyorum
ya bendede hamilelik şekeri çıktı ama 3 aylık şeker tahlili yapmadı bana doktor.. neden acaba? dün ben istedm idrar kan testi aç değildim, bakalm nası çıkcak değerlerMERHABA KIZLAR BUGÜN AÇ KARNINA TİROİD VE 3 AYLIK ORTALAMA ŞEKER TAHLİLİNİ YAPTIRDIM
SONUÇ NORMAL ARALIK
ŞEKER 5.6 4.5-6
TİROİD 1.25 0.8-3
HEPSİ NORMAL ÇIKTIDOKTORA GÖSTERİCEM TİROİD İLACINI BIRAKIRMIYIM DEVAMMI EDERİM ARTIK BELLİ OLUR
ŞEKERDE İYİ ÇIKTI.DEMEKKİ DİYET İŞE YARAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR.
selam canım, sana da hayırlı cumalar :)Selam kizlar cumamiz mubarek olsun insallahNasilsiniz bebisler nasil?
marifetli olmak başka bişey canım :) harika olmuş, minnak ayaklara giydirmek de nasip olsun..Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((
Kızlar ben ne bebeğin çamaşırlarını yıkadım ne hast çantamı hazırladım ütüde var tabii oğlum için hatim başlamıştım onu bitirdim dün akşam artık hazırlıklara başlamam lazım geç kaldım
slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?