2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canim seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayni bende p.tesi kontrole gidicem. Burada her gittigimde o cati muyanesini oluyorum hiiic abartilicak tarafi yok hic aci sizi hisseetmiyosun zaten anlik bisey uzun uzun bakmiyo yani 10 sn daha kisa kasma kendini

Aynen canim heyecan telas karisiyo birbirinine benim oglan kipir kipir durmuyo ne oluyosa iceride p.tesi dr gidicem heyecanliyim
ya beimde öyle hiç durmuyor erkekler mi hareketli bilmem sanki dışarı çıkarın beni dermiş gibi yaramaz mı olacaklar acaba kızım hiç oynamazdı benim

Ne guzel canim beraber buyutursunuz iste

benim tiroidim hamileliğimin 7.ayında ortaya çıktı yani önceden tiroid hastası değilim bende şaşırdım

ya beimde öyle hiç durmuyor erkekler mi hareketli bilmem sanki dışarı çıkarın beni dermiş gibi yaramaz mı olacaklar acaba kızım hiç oynamazdı benim

Banada yaramaz olucakla gibime geliyo en kucuk kardesim erkek annem ona hamileyken o kardesim hic kipirdamiyomus bile dr cok efendi bi cocuk olucak fln dermis hep gercekten de oyle cok sakin sessiz biri. annem benim icin diyo nasil durucaksin o cocugu diyee

Yandık o zaman desene :)

Çok sağol teyzesi ven örgüıü çok severim internetten buldum bunun örneğinide yaptım hemn:)))))))) bakıp bakıp duruyorum:)))

valla bravo ne diyimm ben bi tek ters duz bilirim bide zincir atmayi bu kadaar renkleri harika ya bide o minik ayaklar icindeyken fotografini cek yiyelim bizde

Allah kabul etsin canım.. ne güzel yapmışsın, Allah evlatlarını hayırlı eylesin..

ben hiç hastane çıkışı almadım.. çantama da 3 kısa kollu çıtçıtlı, 3 uzun kollu çıtçıtlı, 3 de tulum koydum, yeter diye düşünüyorum..

ya bendede hamilelik şekeri çıktı ama 3 aylık şeker tahlili yapmadı bana doktor.. neden acaba? dün ben istedm idrar kan testi aç değildim, bakalm nası çıkcak değerler

Selam kizlar cumamiz mubarek olsun insallah Nasilsiniz bebisler nasil?
selam canım, sana da hayırlı cumalar :)

marifetli olmak başka bişey canım :) harika olmuş, minnak ayaklara giydirmek de nasip olsun..

allah kabul etsin canım. benimde bikaç cüz kaldı bitiricem inş.

slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz

yok yok temizlik artık bana göre degil perte çıktım resmen akşamıda atlatırsam iyi

slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz

Üzülme canım ınsallah zamanında gelır neden öyle dedı doktorun sancın falanmı cıktı nstde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…