2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

travazol mantar için değilmi canım ben ayağıma kullandım bi kaç kez sürme ilaçlarda çok problem olmuyor dedi benim doktorum

MERHABA KIZLAR BUGÜN AÇ KARNINA TİROİD VE 3 AYLIK ORTALAMA ŞEKER TAHLİLİNİ YAPTIRDIM
SONUÇ NORMAL ARALIK
ŞEKER 5.6 4.5-6
TİROİD 1.25 0.8-3

HEPSİ NORMAL ÇIKTI DOKTORA GÖSTERİCEM TİROİD İLACINI BIRAKIRMIYIM DEVAMMI EDERİM ARTIK BELLİ OLUR
ŞEKERDE İYİ ÇIKTI.DEMEKKİ DİYET İŞE YARAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR.

Tiroid için hangı ılacı kullanıyorsun canım bırde ne suredır kullnanıyorsun ? Bende kullanıyorum. Sonuclarının ıyı olmasına sevındım.

kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((

oooyyyyyyyyyy ben yerim bunu yaaa ne kadaar guzel yapmissin canim masallah ne hamaratsin coook guzel gule gule giyinsin minisss

Selam kizlar cumamiz mubarek olsun insallah Nasilsiniz bebisler nasil?
Selam canım biz iyiyiz her gecen gun heyecanlı bekleyıs daha bır artıyor bırde agrılar Siz nasılsınız bebiş nasıl?
EUTHYROX 25 mg yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ilacı.

Hımm anladım benımkı levotiron

Selam canım biz iyiyiz her gecen gun heyecanlı bekleyıs daha bır artıyor bırde agrılar Siz nasılsınız bebiş nasıl?

Hımm anladım benımkı levotiron

Aynen canim heyecan telas karisiyo birbirinine benim oglan kipir kipir durmuyo ne oluyosa iceride p.tesi dr gidicem heyecanliyim

Kızlar bu arada kzkardeşimin bir oğlu var 10 yaşında 5- 6 senedir istemelerine rağmen hamile kalamıyordu geçen gün aradı test yaptım hamileyim diye ağlaştık telefonda karşılıklı çok güzel bir haberdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…