2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar nasılsınız geçen pazar kasılmam ağrım filan oldu acile gittik bir saat nst de kaldım sonra geçti çok şükür doktor mağnezyum verdi sonra da anneme hgittim dün geldim sizler napıyorsunuz üç kişi doğum yapmıştı dört mü oldu en son kim doğum yaptı

slm ızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz bakalım aksama mısafırım var ve yemeklerım hazır bı pılav yapacagım ve salata ıste yorulduk oturduk meyve yıyoz kızımla

Kızlar ben ne bebeğin çamaşırlarını yıkadım ne hast çantamı hazırladım ütüde var tabii oğlum için hatim başlamıştım onu bitirdim dün akşam artık hazırlıklara başlamam lazım geç kaldım

Merhaba, Allah kabul etsin...kacinci hafta? Bir de cantada kac hastane cikisi var?

Merhaba, Allah kabul etsin...kacinci hafta? Bir de cantada kac hastane cikisi var?

Me rhaba bugün 35 . haftaya girdik çok şükür ben şimdilik 1 tane aldım bazı arkadaşlar iki tane alıyor birde hastaneye sormak lazım bazı hastaneler ilk kendi giysilerini giydiriyor çıkarken senin verdiğini giydiriyor

Merhaba cok gecmis olsun...hamilelikte ne yazik ki vajendeki dengeler degistigi icin enfeksiyon, mantar vs. gorulme riski artiyor...bol su icmek ve eger verilen ilaclar idrar tutmayi gerektirmiyorsa idrari hic bekletmemek gerekiyor mesanede

Ooo hamaratsin gercekten :) maasallah. Kolay gelsin canım. Sende yorma kendini.
merhaba kızlar,

işler güçler....
Merhaba canım.
4 oldu canım. En son aereninannesi yaptı dogum. Dogum topigine de yazdı.
slm ızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz bakalım aksama mısafırım var ve yemeklerım hazır bı pılav yapacagım ve salata ıste yorulduk oturduk meyve yıyoz kızımla
Yorma kendini cok. Ne cok misafir ağırlıyorsunuz kızlar. Ben kimseyi kabul etmiyorum.

Hazırlarsın canım. Olur hersey. Bende daga yeni yapıyorum.

:) hayirli olsun...aramizda 1 hafta var ben geriden geliyorum :) evde de hastane cikisi takimlarindan var mi? Donuste cok gerekli oluyormus

:) hayirli olsun...aramizda 1 hafta var ben geriden geliyorum :) evde de hastane cikisi takimlarindan var mi? Donuste cok gerekli oluyormus
Sağol cnm benim kızım var ikibuçuk yşında ondan artan çok kıyafet var birde kuzenim vermişti çıtçıtlı badi tulum zaten hastane çıkışında da aynı şeyler var ekstra hast çıkışı almayı düşünmüyorum

ne yapalım tatlım gelecez dıyene gelme dıyemıyorum onların dusunmesı lazım ama nerde yavas yavas yaptım arrtık

biraz once doktora gittigimden ve enfeksiyon oldugundan bahsetmistim. destegini ve bilgisini esirgemeyen arkadaslar oncelikler hepinize tek tek tesekkur ederim, coook sagolun !
Simdiki sikintima gelince doktor travazol adinda bir krem verdi. Prospektusunu okudum, gebeligin son haftalarinda kullanilirsa bebegin bobrek ustu bezlerinde gerilik gorulebilir yaziyor. Sonucta bunu veren kadin dogum doktoru ama aklima takildi. Aranizda kullanan var mi bu kremi? Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik durumu oldu resmen :'(

çamaşırdan başlıycam inş granüllü sabun aldırayım ilk

Oh ne guzel sans :) ben de tecrubesiz bir anneyim insallah sudan cikmis baliga donmem

Doktoru telefonla arama sansi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…