2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Evet ya benımde temızlıkten sonra kalçam belım resmen kopuyor yavas yavas yapmalı bırden yorulmamalıyz

yavaş yavaş yaptım güya ama yok mahvolmuşum dogurmam inşallah.az dinleniyim daha çamaşır toplayıp onları yerleştircem

slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz :(

Benimde dün sancım çıktı nstde ama ağrı kesici serum yedim donra bidaha girince çıkmadı hiç ilaçta iğnede vermedi bana dr haftaya tekrar nst dedi senin sancıların kaça kadar çıktı

Maşallah bebeğine. Kac haftaliksin?
Muayene oldum ben bir kere hic zor degil. Abartılmış birileri tarafından. Kendini strese sokup sıkarsan acır belki de. Rahat ol. Hic dert etme.

Gecmis olsun. İyi olmus Dr'a gitmen. Burda bazı seyleri paylaşsak da Dr'a sormayı ihmal etmemeli. Çünkü hepimizin yaşadığı sey farklı birsey olabilir.

Takma kafana canım. Yapacak birsey yok. Seni mı çağırıyorlar oraya. Onlar halledecek artık.
yok cnm beni çağırmıyolar ama benim sorumluluğumda olan bi evragın kaybolması canımı sıktı.

slm ızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz bakalım aksama mısafırım var ve yemeklerım hazır bı pılav yapacagım ve salata ıste yorulduk oturduk meyve yıyoz kızımla :1::1::1:
afiyet olsun cnm bende ütü yaptım yemek yaptım şimdi oturdum ohhh rahatım. evimde süpürülecek ama hafta sonu yokuz zaten döndüğümde yaparım artık. ay bu haldede misafir ağırlamak cok zor olur yaa.

biraz once doktora gittigimden ve enfeksiyon oldugundan bahsetmistim. destegini ve bilgisini esirgemeyen arkadaslar oncelikler hepinize tek tek tesekkur ederim, coook sagolun !
Simdiki sikintima gelince doktor travazol adinda bir krem verdi. Prospektusunu okudum, gebeligin son haftalarinda kullanilirsa bebegin bobrek ustu bezlerinde gerilik gorulebilir yaziyor. Sonucta bunu veren kadin dogum doktoru ama aklima takildi. Aranizda kullanan var mi bu kremi? Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik durumu oldu resmen :'(
ben bikaç kez kullandım cnm ama prospektüsündeki o ayrıntı dikkatımı çekmemiş. benimde vajinada mantar tespit etmişti doktorum. kaşıntı azalınca fazla sürmedim ama.
Selam kizlar cumamiz mubarek olsun insallah :16: Nasilsiniz bebisler nasil?:emir_bebek:

a.s cnm hosgeldin seninde cuman mübarek olsun. biz iyiyiz valla yuvarlana yuvarlana gidyoz:9:bugün bi ütü yapayım dedim yarım saat yaptım ama sanki bütün evi temizlemiş gibi yoruldum

Üzülme canım ınsallah zamanında gelır neden öyle dedı doktorun sancın falanmı cıktı nstde?

saol canım inş. ağrı sancı filan yok bebek aşağı gelmiş biraz bir de 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. kafasıda aşağıdaymış

yavaş yavaş yaptım güya ama yok mahvolmuşum dogurmam inşallah.az dinleniyim daha çamaşır toplayıp onları yerleştircem
Dinlen canım dikkat et kendıne bebişe
saol canım inş. ağrı sancı filan yok bebek aşağı gelmiş biraz bir de 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. kafasıda aşağıdaymış

Anladım cnm banada bebek kafası asagıya gelmıs bıraz dedıler 1 gecelık yatdım hastanede ıgne vurundum serum taktılar sımdı gayet normal endıselenme sen.

selam kızlar nasılsınız? Bebişlerinizin elbiselerini hangi deterjanla yıkadınız? Allah izin verirse bende yarın yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çantamızı da hazırlayacağım inşallah..

Dinlen canım dikkat et kendıne bebişe

Anladım cnm banada bebek kafası asagıya gelmıs bıraz dedıler 1 gecelık yatdım hastanede ıgne vurundum serum taktılar sımdı gayet normal endıselenme sen.

bende o lekelenme olduğu zman kaldım 1 gece ilaç serum filan verilmişti. sen ilaç kullanıyor musun? bana nidilat verdiler

slm kızlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. bebek erken gelebilir dedi doktorumuz. ciğer geliştirici iğnemizi olduk. inş. zamanında gelir bebeğimiz :(

canım geçmiş olsun öncelikle.. ama neye istinaden böyle söylediki doktor..?

selam kızlar nasılsınız? Bebişlerinizin elbiselerini hangi deterjanla yıkadınız? Allah izin verirse bende yarın yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çantamızı da hazırlayacağım inşallah..

ben dalin granülle yıkadım lavantalı... çok hoş ama kalıcı olmayan bi kokusu var.. çamaşırlar kuruduktan sonra bebeksi çookk hafif belli belirsiz bi koku kaldı.. bu iyi bişey bana göre:) yumuşatıcı falan da kullanmadım

canım geçmiş olsun öncelikle.. ama neye istinaden böyle söylediki doktor..?

teşekkür ederim canım. 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. şimdi de servikal uzunluğu ölçünce erken olabilir dedi. yani bebek rahim ağzına yakın yerde başı ve tam pozisyonunda. her an gelmek isteyebilir :) tedbir amaçlı iğnemizi de olduk. doğarsa kuvezde filan kalmasın dedi.

Benimde dün sancım çıktı nstde ama ağrı kesici serum yedim donra bidaha girince çıkmadı hiç ilaçta iğnede vermedi bana dr haftaya tekrar nst dedi senin sancıların kaça kadar çıktı

canım benim nst de hiç sancı filan yok.senin kaça çıkmıştı

ben hacı sakır granulle yıkadım yarım olcek koydum yumusatucı kullanmadım yumusatıcıyı tavsıye etmıyorlar pek

teşekkür ederim canım. 2 hafta önce lekelenmelerim olmuştu. şimdi de servikal uzunluğu ölçünce erken olabilir dedi. yani bebek rahim ağzına yakın yerde başı ve tam pozisyonunda. her an gelmek isteyebilir :) tedbir amaçlı iğnemizi de olduk. doğarsa kuvezde filan kalmasın dedi.

gecmıs olsunn kendıne dıkkat et canım uzan yorucu ısler yapma ınsallah bebısın bıraz daha bekler

canım ben dalinin yeşil kapaklı sıvı deterjanını ve pembe kapaklı yumuşatıcısını kullandım ohh her yer misss koktu

ben hacı sakır granulle yıkadım yarım olcek koydum yumusatucı kullanmadım yumusatıcıyı tavsıye etmıyorlar pek

gecmıs olsunn kendıne dıkkat et canım uzan yorucu ısler yapma ınsallah bebısın bıraz daha bekler

tşk ederim canım inşallah. ewt artık hiç bişe yapmamam lazım. şimdi de odamız geldi kuruyolar. artık eşim siler yerleştirir napalım :))

kızlar buugun 2 de dr randevum vardı ve hastaneden bız 4.30 da çıktık
dr ultrasonda baş olcumunu aldı bacak olcumunu aldıı bışeyler kotu gidiyodu anladımm sonra sekreterıne eskı olcunlerı ıstedı 20 haftadan ıtıbaren falannn arada 3 hafta fark vardı kafası 36 bacakları 33 gozukuyordu iskelet yapısında kı problemden suphelenmişti
sadece buda değildi kordon bgazına dolanmış kzıımn 1 kere kan dolaşımını etkıleyıp etkılemedıgını öğrenmeliydikk kordon bogazını sıkıştırıyor mu sıkışturmıyormı beynındekı damarları etkılıyormu dıyeee ama ben o anlarda kalakaldım eşim desen oylee bıze tlaş edecek durum yok dedı doplerr istedı detaylı ultrasona bı gıdın gelın onların olçumlerı daha guvenılırdır dedi tahliil verdı gıttık aldık sıra ama ben ağlıyorummm o ara kan ve ıdrar testını verelım dedık ben kanı verdım ıdararı unuttum normal gırdık cıktım vc ye kap elımde boş kafa gıtmişş benım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo tabııı sonra sıra bıze geldııı oradakı olcumlerden normal cıktı aradakı fark 1 bucuk hafta cıktı oda normaldır dedı .....anlattıı sonra nst ye gırdım sancım yok sonra tekrar dr gıtıtım normal dedı doğum hakkında konuştuk 2 hafta sonra bellı olucakmış catı muayensı ve kordonda ki dolanmayla alakalı dr cıktık ama hala tatmın olmadımmm ben doğuncaya kadarda hep tedırgın olacagımmm acaba kızımnda bı anorlmallıkmı var diye kafam allak bullan kızlar

Back
X