Allah yardımcınız olsun hanımlarr![]()
Hepimiz kolayca atlatiriz insallah tum evreleri ve sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun hanımlarr![]()
Yok cnm ALlah gerçekten kolaylığını veriyor ilk başta nasıl bakıcam diyosun sonra birbirinize alışıyorsu uz
biraz once doktora gittigimden ve enfeksiyon oldugundan bahsetmistim. destegini ve bilgisini esirgemeyen arkadaslar oncelikler hepinize tek tek tesekkur ederim, coook sagolun !
Simdiki sikintima gelince doktor travazol adinda bir krem verdi. Prospektusunu okudum, gebeligin son haftalarinda kullanilirsa bebegin bobrek ustu bezlerinde gerilik gorulebilir yaziyor. Sonucta bunu veren kadin dogum doktoru ama aklima takildi. Aranizda kullanan var mi bu kremi? Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik durumu oldu resmen :'(
MERHABA KIZLAR BUGÜN AÇ KARNINA TİROİD VE 3 AYLIK ORTALAMA ŞEKER TAHLİLİNİ YAPTIRDIM
SONUÇ NORMAL ARALIK
ŞEKER 5.6 4.5-6
TİROİD 1.25 0.8-3
HEPSİ NORMAL ÇIKTIDOKTORA GÖSTERİCEM TİROİD İLACINI BIRAKIRMIYIM DEVAMMI EDERİM ARTIK BELLİ OLUR
ŞEKERDE İYİ ÇIKTI.DEMEKKİ DİYET İŞE YARAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR.![]()
Tiroid için hangı ılacı kullanıyorsun canım bırde ne suredır kullnanıyorsun ? Bende kullanıyorum. Sonuclarının ıyı olmasına sevındım.
Selam kizlar cumamiz mubarek olsun insallahNasilsiniz bebisler nasil?
![]()
Hazirliklar bitmiyor ki hic :) bebis icin hazirlik; esyalar, hastane cantasi...
Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((
Seninde mübarek olsun iyiyiz çok şükür
Selam canım biz iyiyiz her gecen gun heyecanlı bekleyıs daha bır artıyor bırde agrılarSelam kizlar cumamiz mubarek olsun insallahNasilsiniz bebisler nasil?
![]()
EUTHYROX 25 mg yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ilacı.
Eki Görüntüle 802317 kızıma ördğüm patik şimdide yelek başlıycam:)) bitince onuda gösteririm:))
Bende troit hadtasıyım sma ben ameliyat oldum ömür boyu ilaç kullanacağım iki haftada bir ölçtürüyorum zor bir hastalık((
EUTHYROX 25 mg yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ilacı.
aynen oyle canım neysekı benım cantalar hazır![]()
Selam canım biz iyiyiz her gecen gun heyecanlı bekleyıs daha bır artıyor bırde agrılarSiz nasılsınız bebiş nasıl?
Hımm anladım benımkı levotiron