tunaydin kizlarrrr ben bugun bi garibim yaaa gece surekli wcye kalktim ve sabah ezani okunurken karin gurultusuyla uyandim uyumaya calistim yok uyuyamadim acliktan ilk kez boyle bisey oldu kalktim buskuvi yedim ve acayip karnim agridi ara ara yine agriyo normal mi bu durum bide coookkk yorgun hissediyorum kendimi
ben bebekten haberim olmadan önce sakkallı ipten bebe battaniyesi başlamıştım çok güzel oldu son rötuşlar kaldı(çalıştığım için yarısına görümceme yıktım :) ) içime doğmuş demekki bebekimde planlı değildi kaza kurşunu kısmet iştekızlar bebişlerınıze neler örüyorsunuz yada baslayan varmı
Yok cnm denemedim şimdi çubuk krakerde kesiyo diye öğrendim aldım hemen bakalım geçirecek mi
geçmiş olsun canım bol bol dua et ,ben 3gündür ağzıma lokma koyamadım öğürmekten sanki bebişim ağzımdan gelecek sanmıştım sürekli dua ettim şu an çok şükür önceki günlere göre hafifledi biraz...
soda konusunda tereddüt edıyom ya karbonhıdrat varya meyvelılerde o yuzden sadelerı sevmıyorum sütü denıycm
ben bebekten haberim olmadan önce sakkallı ipten bebe battaniyesi başlamıştım çok güzel oldu son rötuşlar kaldı(çalıştığım için yarısına görümceme yıktım :) ) içime doğmuş demekki bebekimde planlı değildi kaza kurşunu kısmet işte
çok geçmiş olsun canım sanadavalla su bile içsem çıkıyo akşam ilaç içerken zor içiyorum bu ağrı geçse inan öğürmeye razıyım inşallah benimde bir an önce geçer
çok geçmiş olsun canım sanadavalla su bile içsem çıkıyo akşam ilaç içerken zor içiyorum bu ağrı geçse inan öğürmeye razıyım inşallah benimde bir an önce geçer
sade soda canım çünkü ağrı olduğu zaman bi geğirme isteyi olur soda oyuzden iyi geliyor yada evinde ev yapımı meyve suları varsa yarım bardak ondan kalanınada soda koyabilirsin hem güzel oluyor hemde mideyi rahatlatıyor sende birşey bulursan bana haber ver
ne guzel denk gelmıs bende bebegımden habersız bı bebek hırkası baslamıstım yarısı bıttı bu ara hıc oremıyorum gercı bı yorgunluktan dolayı ama bıtırcemnasıl ördun bebek battanıyesını
Herkese merhabalar saglıklı hamilelik diliyorum.Bende ekim anne adayıyım....................
kızlar bebişlerınıze neler örüyorsunuz yada baslayan varmı
inşallah canım
aynen 3 gün su bile içemedim korktum bebişe bi şey olur diye ...eltim hemşire akşam dedi mide bulantın var mı dedi bende böyle böyle dedim o da bebişin kalp atışları başladımı bulantı başlar dedi yani bebişlerimizin kalbi pıt pıt atıyo şu an buda olayın iyi yönü olsa gerek
ben mide konusunda elma kullanıyorum elmayı soyup yedıgım zaman benı rahatlatıyor kaynamayı sıslıgı alıyor :)
ne güzel seninkide denk gelmiş :) bu sakallı ipler varya onları lif ipiyle karıştırıp parça parça damalı örüyosun sonra onlar birleşiyo altına bi bez geçirtecem işte yumuşak bi şey ...google sakallı ip battaniye yaz çeşitli modeller çıkar çok güzel oluyo...
13 ay sonra ne büyük bir mutluluktur ben ilk denemede olmadığında bile bir süre endeşeye kapılmıştım. hayırlısı olsun. inşallah herşey dilediğin gibi olur takvime göre aramızda bir gün var :)
merhaba güzel anneler :))) yeni üye oldum ve bende Allah nasip ederse ekim 2013 annesi olucam şuan benim hesabıma göre 4 hafta 5 günlük hamileyim. henüz kese görünmez düşüncesiyle dr a giitmedim. bu benim 2. hamileliğim 1 tanede 28 aylık bir kızım var. İnşallah hepimiz sorunsuz ve gğzel bir hamilelik dönemi geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Kızlar ben cuma günü doktordan randevu aldım, acaba kalp atışlarını duyabilir miyim? bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi??
canim banada cuma gunune verdi cok heyecanliyimm