2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl ufak tefek degısıklıkler oluyormu sızlerdede ?

mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl ufak tefek degısıklıkler oluyormu sızlerdede ?

valla ben ölüyorum öğürmekten reflüm azdı midem çok kötü ağrıyor ağrıdıkça çıkarıyorum çıkardıkça ağrı giriyor ne yapıcam bilmiyorum yaa

kızlar i,nternette şimdi okudum 4 haftalık gebelik ultrasonda gözükmezmiş 4.5-5 haftalıkken kese gözükürmüş doktor bana 4 haftalık diyor ama kese gözüküyor karından ultrasonda. ben anlamadım bu işi

hatta bebeğin karında ultrasonda gözükmesi için 6 haftalık olması lazımmış benim karından ultrasonda gözüktü kesesi bende gördüm bu dr. niye böle bişey söledi acaba

Ne bulantı ne kusma hiç biri mevcut değil bende bel ağrıları devam bir de iştahımın maşallahı var.36 bedendim yakında 40 olacağım diyorum böyle giderse

hatta bebeğin karında ultrasonda gözükmesi için 6 haftalık olması lazımmış benim karından ultrasonda gözüktü kesesi bende gördüm bu dr. niye böle bişey söledi acaba

olmazsa başka bir doktora git haftaya gel dediyse merak etme gittiğinde aklındaki tüm soruları sor olmazsa..

gece tok yatma canım akşam yemeğini erken yee oldukçaa..
inşallah geçer...

inşallah canım inşallah hangisinden kaynaklı bir türlü anlamadım ağrı olduğu içinmi öğürüyorum yoksa öğürmekten mi ağrı giriyor çözemedim inşallah hamişliktendir gecenlerde acılı şalgam içmiştim sanırım o mahvetti beni çok dikkat ediyorum bakalım inşallah geçer en kısa zamanda

olmazsa başka bir doktora git haftaya gel dediyse merak etme gittiğinde aklındaki tüm soruları sor olmazsa..
şimdi netten araştırıyorum 6 haftadan önce kese karından ultrasonda gözükmezmiş benim göründü neyse haftaya sorarım napıyim beklemekten başka yapıcak bişey yok yada ben abartıyorum bu konuyu bilmiyorum

Ne bulantı ne kusma hiç biri mevcut değil bende bel ağrıları devam bir de iştahımın maşallahı var.36 bedendim yakında 40 olacağım diyorum böyle giderse

ne guzel ya ben hıc bısey yıyemıuorum dogru duzdun esım agzıma sokuyor zorla bel agrım bıraz ayakta durunca oluyor :/

valla ben ölüyorum öğürmekten reflüm azdı midem çok kötü ağrıyor ağrıdıkça çıkarıyorum çıkardıkça ağrı giriyor ne yapıcam bilmiyorum yaa

geçmiş olsun canım bol bol dua et ,ben 3gündür ağzıma lokma koyamadım öğürmekten sanki bebişim ağzımdan gelecek sanmıştım sürekli dua ettim şu an çok şükür önceki günlere göre hafifledi biraz...

hadi ya sanada çok geçmiş olsun ozaman çok ağrı girdiğinde soğuk süt iç bir iki yudum ağrıya iyi geliyor onun dışında soda felan içiyorum ben

soda konusunda tereddüt edıyom ya karbonhıdrat varya meyvelılerde o yuzden sadelerı sevmıyorum sütü denıycm

tunaydin kizlarrrr ben bugun bi garibim yaaa gece surekli wcye kalktim ve sabah ezani okunurken karin gurultusuyla uyandim uyumaya calistim yok uyuyamadim acliktan ilk kez boyle bisey oldu kalktim buskuvi yedim ve acayip karnim agridi ara ara yine agriyo normal mi bu durum bide coookkk yorgun hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…