2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sevgili anne adayları sizden bir konuda yardım rica ediyorum. Ben sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Biraz önce hemşirem ile konuştum yapmam gerekenleri falan söyledi. İşin sormak istediğim yanı ben henüz doktora gitmedim, kese ve kalp atışları netleşsin diye bekliyorum ama içim de içimi yiyo. Ayın 22 sinde randevum var bir yandan o tarihte gidersem iyi olur her ikisi de görünür diyorum bir yandan da zaman gözümde büyüyo. Sizce bayanlar?

Güzel hamişlerim.Benden bu kadar.Dün düşük yaptım.Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum ve çekiliyorum aranızdan.Aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum.Kendinize ve bebelerinize iyi bakın. :nazar:

Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sana önce sabır sonra sağlıklı bir evlat versin inşallah.

Kafamı kaldıramıyorum :S uyku bastırdı gene :S sanırım progestan yuzunden.
62. sayfada kaldım uyanınca devam ederim öptüm hepinizi :))

sevgili anne adayları sizden bir konuda yardım rica ediyorum. Ben sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Biraz önce hemşirem ile konuştum yapmam gerekenleri falan söyledi. İşin sormak istediğim yanı ben henüz doktora gitmedim, kese ve kalp atışları netleşsin diye bekliyorum ama içim de içimi yiyo. Ayın 22 sinde randevum var bir yandan o tarihte gidersem iyi olur her ikisi de görünür diyorum bir yandan da zaman gözümde büyüyo. Sizce bayanlar?

sabırlı olmaya çalış, erken dönemde kese görünmeyebilir bende olmuştu ilk bebeğimde 5 haftalıkken görünmemişti dr. keşke su içseydin dedi daha iyi görünüyormuş ultrasonda. sonra aynı gün başka bir polikliniğe gittim bol su içtim göründü

kızlar bende cıkıyorum aksam yemeklerı yapayım bırazda dınlenırım öptum hepınızı gorusuruz :KK70:

arkadaşlar, ultrasonda bebekleriniz haftasından küçük çıkarsa üzülmeyin. daha sonradan toparlayabiliyorlarmış.
herşeyi kafaya takarsak bebeklere zarardan başka katkımız olmaz.

4+3 te dr a muayene olmuştum, kan testi dışında hiçbir gebelik belirtisi çıkmadı. 5+3 te tekrar gideceğim. belki keseyi görebiliriz. kalp atışlarını 6.haftadan sonra görebiliyorlarmış.

selam kızlar

moralim bozuk nolur cevaplayın bişi sorucam..

dün akşam eşim maç izlemeye gitmişti ve döndüğünde ağlamaktan alamadım kendımı..yanlız bıraktın da falanda filanda ..hadı kalk dedi sen ıyıce alıngan oldun..var heralde bişi o saaate eczaneye gidip test aldık..ve gelince sabırsız ben hemen yapıverdım..malesef negatif çıktııı:KK43:( ama benım adetıme daha 4 gün vardı dün gece..testte diyoki..hamileliğin oluşmasından itibaren 6 ila 15 gün önce bile olsa 20ml/ug olsa bıle hcg değerini saptayabilir diyo yani..adet gecıkmese bıle diye anlaıyorum ben bundan ..tabı testte bide adet günü bile yapılsa deger dogruu olur dıyo....anlatabıldımmı buılmem kı..bi acayp yazdım.

şimdi bu test doğru olabılırmı..eğer 6 ila 15 gün öncesinden kalan bı bebeğin hcg değerini alabılıyorsa ..o zaman ben hamıle deilim:KK43:( ama benım bıldıgım genel olarak testler gecikme olunca doğru olur hatta o zaman bıle hata payı vardır dimi..ama ben umudumu kaybetti ya:KK43:( of ..

beslenme kitabı okuyorum.
gebelikte her gün; 1 yumurta, 1 bardak süt, 1 kase yoğurt yemenin bebek için faydalı olduğunu okudum. tatlılardan uzak durmaya çalışın...

benim dr um hiçbir öneride bulunmuyor. folik asite devam et, dedi. (bir de prolaktin sorunum var, onun için ilacıma devam etmemi söyledi)...

dr larımızın önerileri olursa onları da paylaşalım lütfen...

sabırlı olmaya çalış, erken dönemde kese görünmeyebilir bende olmuştu ilk bebeğimde 5 haftalıkken görünmemişti dr. keşke su içseydin dedi daha iyi görünüyormuş ultrasonda. sonra aynı gün başka bir polikliniğe gittim bol su içtim göründü

peki bu hamileliğinde gittin mi, tahmini doğum olarak aramızda çok fark yok

selam kızlar

dün akşam eşim maç izlemeye gitmişti ve döndüğünde ağlamaktan alamadım kendımı..yanlız bıraktın da falanda filanda ..hadı kalk dedi sen ıyıce alıngan oldun..var heralde bişi o saaate eczaneye gidip test aldık..ve gelince sabırsız ben hemen yapıverdım..malesef negatif çıktııı:KK43:( ama benım adetıme daha 4 gün vardı dün gece..testte diyoki..hamileliğin oluşmasından itibaren 6 ila 15 gün önce bile olsa 20ml/ug olsa bıle hcg değerini saptayabilir diyo yani..adet gecıkmese bıle diye anlaıyorum ben bundan ..tabı testte bide adet günü bile yapılsa deger dogruu olur dıyo....anlatabıldımmı buılmem kı..bi acayp yazdım.

şimdi bu test doğru olabılırmı..eğer 6 ila 15 gün öncesinden kalan bı bebeğin hcg değerini alabılıyorsa ..o zaman ben hamıle deilim:KK43:( ama benım bıldıgım genel olarak testler gecikme olunca doğru olur hatta o zaman bıle hata payı vardır dimi..ama ben umudumu kaybetti ya:KK43:( of ..

regl tarihi gelmeden evde test yaptım, negatif çıktı. regl geçtikten 4 gün sonra tekrarladım, çok silik çıktı.
kan testiyle en iyi anlarsınız, ben idrarla bakılan testlere pek güvenemiyorum. beta hcg testi kesin sonuç veriyor... benim evde yaptırdığım testlerde de aynı bilgiler vardı(miratech idi galiba markası).
kandaki b hcg oranına göre çizgiler belirgin çıkıyor. b hcg oranınız düşüktür belki. regl gününüzü bekleyin, olmazsanız gidip kan testi yaptırın.

selam kızlar

canım tam kaçıncı günündesin

X