Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl ufak tefek degısıklıkler oluyormu sızlerdede ?
mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl ufak tefek degısıklıkler oluyormu sızlerdede ?
valla ben ölüyorum öğürmekten reflüm azdı midem çok kötü ağrıyor ağrıdıkça çıkarıyorum çıkardıkça ağrı giriyor ne yapıcam bilmiyorum yaa
Ne bulantı ne kusma hiç biri mevcut değil bende bel ağrıları devam bir de iştahımın maşallahı var.36 bedendim yakında 40 olacağım diyorum böyle gidersemrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl ufak tefek degısıklıkler oluyormu sızlerdede ?
hatta bebeğin karında ultrasonda gözükmesi için 6 haftalık olması lazımmış benim karından ultrasonda gözüktü kesesi bende gördüm bu dr. niye böle bişey söledi acaba
gece tok yatma canım akşam yemeğini erken yee oldukçaa..
inşallah geçer...
valla ben ölüyorum öğürmekten reflüm azdı midem çok kötü ağrıyor ağrıdıkça çıkarıyorum çıkardıkça ağrı giriyor ne yapıcam bilmiyorum yaa
şimdi netten araştırıyorum 6 haftadan önce kese karından ultrasonda gözükmezmiş benim göründü neyse haftaya sorarım napıyim beklemekten başka yapıcak bişey yok yada ben abartıyorum bu konuyu bilmiyorumolmazsa başka bir doktora git haftaya gel dediyse merak etme gittiğinde aklındaki tüm soruları sor olmazsa..
Ne bulantı ne kusma hiç biri mevcut değil bende bel ağrıları devam bir de iştahımın maşallahı var.36 bedendim yakında 40 olacağım diyorum böyle giderse
hosgeldin canim bende hic bisey yok henuz
aynı seyler bendede var ya napcaz artık katlancaz ya
olmaz ınş ama genelde 6 ve 7 haftada baslıyor
hadi ya sanada çok geçmiş olsun ozaman çok ağrı girdiğinde soğuk süt iç bir iki yudum ağrıya iyi geliyor onun dışında soda felan içiyorum ben
nete gore yarin 6.haftama giriyorum insallah olmaz suanlik normalim