slm kızlar bugün hastaneye gittim kimler var sorum olcak daa..
evet cnm haklısın daha iyi inşallah da hiç bulanmaz ama biliyosun herşeyden endişe ediyo insan.....
son adet tarihime göre bebeğim 5+6 haftalık ama ultrasonda 4 haftalık dedi doktor kese gözüktü sadece 10 mm çıktı şaşırdım anlamadım ben bu durumuhosgeldin canim gordugun gibi cumbur cemaat burdayiz
son adet tarihime göre bebeğim 5+6 haftalık ama ultrasonda 4 haftalık dedi doktor kese gözüktü sadece 10 mm çıktı şaşırdım anlamadım ben bu durumu
yok farklı bir hasaplama kullanmıyor ama ultrasonda mm hesabına göre 4 haftalık çıkıyor ama adet tarihine göre daha farklıcanim hic anlamiyorum ben bu hafta islerini ama acaba drlar farkli bi hesaplamami kullaniyolar bilmiyorum:26:
yok farklı bir hasaplama kullanmıyor ama ultrasonda mm hesabına göre 4 haftalık çıkıyor ama adet tarihine göre daha farklı
son adet tarihime göre bebeğim 5+6 haftalık ama ultrasonda 4 haftalık dedi doktor kese gözüktü sadece 10 mm çıktı şaşırdım anlamadım ben bu durumu
offf valla bende anlamıyorum bilen varsa cvplasın kızlarrbende henuz dra gitmedim ama dr tanidigimi aradim en son adet tarihimi sordu 4 haftalik dedi bende anlamiyorum bu isten bisey
cnm benim kesenin boyutu 10 mm falan dedi bebek küçük olduğu için göremedi normalmi senceBence o işte bir yanlışlık var canım için rahat etmediyse başka bir doktora daha git. Ben 5 haftalıkken gittiğimde 0,48mm di. 6+2 de gittiğimde ise 2,17 bence seninki 5+3 falan olması gerekiyo. Ama çokta takılma haftalarına şimdilik.
SLM anneler nasılsınız ? Bebişleriniz nasıl. Bulantılarınız başladımı bende başladı
arada 1hafta 6 günlük bir zaman var yani bu kadar olurmu ayrıca kese 10 mm normalmigeç döllenme olabilir. benim sata göre 8 hafta olması gerekirken şu an 6. hafta bitip 7 ye gireceğim. ultrason tarihi doğrudur.
arada 1hafta 6 günlük bir zaman var yani bu kadar olurmu ayrıca kese 10 mm normalmi
haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için dr. yanlış düşünme dedi ama insan yinede düşünüyorolabilir. geç döllenmedir. bebek zaten şu an iğne toplusu kadar. 5-6. haftada görürsünüz. 7. haftada kalp atışı duyuluyor zaten. ters giden bişey olsa dr un söylerdi zaten. içini ferah tut.
SLM anneler nasılsınız ? Bebişleriniz nasıl. Bulantılarınız başladımı bende başladı
haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için dr. yanlış düşünme dedi ama insan yinede düşünüyor
cnm benim kesenin boyutu 10 mm falan dedi bebek küçük olduğu için göremedi normalmi sence
ama bana haftaya duyulur gel dedi bende anlamıyorum bu doktorlarıben de tekrar bu hafta gidicem kalp atışı için. 7 hafta olmadan duyulmuyor. hiç panik olma arkadaşım.
haftaya salı günü tekrar gidicem bakalım benimde canım sıkıldı yani o yüzden sizlere sorayım dedimKese boyutu 10 mm ise bebişin görünmemiştir. Benim 2,17 mm ken nokta gibi görünmüştü. Muhtemelen doktorun bu hafta sonu gibi tekrar randevu vermiştir. Günde 1,5-2mm büyüyo kesemiz hafta sonu-hafta başı gibi bebişin görüneceğini düşünüyorum cnm ben.