2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet cnm haklısın daha iyi inşallah da hiç bulanmaz ama biliyosun herşeyden endişe ediyo insan.....

Evet bulansa mahvoldum öldüm bittim diyoruz, bulanmasa neden bulanmadı bi sorun mu var diye evham yapıyoruz :) Ben şuan kraker yiyorum gayette güzelmiş ii geldi sanki :)

son adet tarihime göre bebeğim 5+6 haftalık ama ultrasonda 4 haftalık dedi doktor kese gözüktü sadece 10 mm çıktı şaşırdım anlamadım ben bu durumu

canim hic anlamiyorum ben bu hafta islerini ama acaba drlar farkli bi hesaplamami kullaniyolar bilmiyorum:26:

canim hic anlamiyorum ben bu hafta islerini ama acaba drlar farkli bi hesaplamami kullaniyolar bilmiyorum:26:
yok farklı bir hasaplama kullanmıyor ama ultrasonda mm hesabına göre 4 haftalık çıkıyor ama adet tarihine göre daha farklı

yok farklı bir hasaplama kullanmıyor ama ultrasonda mm hesabına göre 4 haftalık çıkıyor ama adet tarihine göre daha farklı

bende henuz dra gitmedim ama dr tanidigimi aradim en son adet tarihimi sordu 4 haftalik dedi bende anlamiyorum bu isten bisey

son adet tarihime göre bebeğim 5+6 haftalık ama ultrasonda 4 haftalık dedi doktor kese gözüktü sadece 10 mm çıktı şaşırdım anlamadım ben bu durumu

Bence o işte bir yanlışlık var canım için rahat etmediyse başka bir doktora daha git. Ben 5 haftalıkken gittiğimde 0,48mm di. 6+2 de gittiğimde ise 2,17 bence seninki 5+3 falan olması gerekiyo. Ama çokta takılma haftalarına şimdilik.

cnm benim kesenin boyutu 10 mm falan dedi bebek küçük olduğu için göremedi normalmi sence

geç döllenme olabilir. benim sata göre 8 hafta olması gerekirken şu an 6. hafta bitip 7 ye gireceğim. ultrason tarihi doğrudur.

arada 1hafta 6 günlük bir zaman var yani bu kadar olurmu ayrıca kese 10 mm normalmi

olabilir. geç döllenmedir. bebek zaten şu an iğne toplusu kadar. 5-6. haftada görürsünüz. 7. haftada kalp atışı duyuluyor zaten. ters giden bişey olsa dr un söylerdi zaten. içini ferah tut.

olabilir. geç döllenmedir. bebek zaten şu an iğne toplusu kadar. 5-6. haftada görürsünüz. 7. haftada kalp atışı duyuluyor zaten. ters giden bişey olsa dr un söylerdi zaten. içini ferah tut.
haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için dr. yanlış düşünme dedi ama insan yinede düşünüyor

cnm benim kesenin boyutu 10 mm falan dedi bebek küçük olduğu için göremedi normalmi sence

Kese boyutu 10 mm ise bebişin görünmemiştir. Benim 2,17 mm ken nokta gibi görünmüştü. Muhtemelen doktorun bu hafta sonu gibi tekrar randevu vermiştir. Günde 1,5-2mm büyüyo kesemiz hafta sonu-hafta başı gibi bebişin görüneceğini düşünüyorum cnm ben.

haftaya salı günü tekrar gidicem bakalım benimde canım sıkıldı yani o yüzden sizlere sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…