- 22 Mart 2012
- 479
- 0
hadi bakalım.. iple çekiyorum ufaklığı duymak için günleri... umarım duyarız yaa
canim banada cuma gunune verdi cok heyecanliyimm[/QUOT
bende c.tesi gitmeyi düşünüyorum eşimle birlikte, bu hafta bize geçmeyecek desenize :))
Güzel hamişlerim.Benden bu kadar.Dün düşük yaptım.Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum ve çekiliyorum aranızdan.Aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum.Kendinize ve bebelerinize iyi bakın.
hadi bakalım.. iple çekiyorum ufaklığı duymak için günleri... umarım duyarız yaa
canim banada cuma gunune verdi cok heyecanliyimm
kızlar bende cuma gunu bebısımı duycam esımle cok heycanlıyız ya gelsın artık cuma gunuuuuuuu
sevgili anne adayları sizden bir konuda yardım rica ediyorum. Ben sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Biraz önce hemşirem ile konuştum yapmam gerekenleri falan söyledi. İşin sormak istediğim yanı ben henüz doktora gitmedim, kese ve kalp atışları netleşsin diye bekliyorum ama içim de içimi yiyo. Ayın 22 sinde randevum var bir yandan o tarihte gidersem iyi olur her ikisi de görünür diyorum bir yandan da zaman gözümde büyüyo. Sizce bayanlar?
bizde oyleyiz esim artik ekim gelsin diyodiyorum senin icin kolay gel bide bana sor
yanı onlara gore ne var kı doguran bızlerız ama yınede gelsın ya
Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sana önce sabır sonra sağlıklı bir evlat versin inşallah.
sabırlı olmaya çalış, erken dönemde kese görünmeyebilir bende olmuştu ilk bebeğimde 5 haftalıkken görünmemişti dr. keşke su içseydin dedi daha iyi görünüyormuş ultrasonda. sonra aynı gün başka bir polikliniğe gittim bol su içtim göründü
selam kızlar
moralim bozuk nolur cevaplayın bişi sorucam..
dün akşam eşim maç izlemeye gitmişti ve döndüğünde ağlamaktan alamadım kendımı..yanlız bıraktın da falanda filanda ..hadı kalk dedi sen ıyıce alıngan oldun..var heralde bişi o saaate eczaneye gidip test aldık..ve gelince sabırsız ben hemen yapıverdım..malesef negatif çıktııı( ama benım adetıme daha 4 gün vardı dün gece..testte diyoki..hamileliğin oluşmasından itibaren 6 ila 15 gün önce bile olsa 20ml/ug olsa bıle hcg değerini saptayabilir diyo yani..adet gecıkmese bıle diye anlaıyorum ben bundan ..tabı testte bide adet günü bile yapılsa deger dogruu olur dıyo....anlatabıldımmı buılmem kı..bi acayp yazdım.
şimdi bu test doğru olabılırmı..eğer 6 ila 15 gün öncesinden kalan bı bebeğin hcg değerini alabılıyorsa ..o zaman ben hamıle deilim( ama benım bıldıgım genel olarak testler gecikme olunca doğru olur hatta o zaman bıle hata payı vardır dimi..ama ben umudumu kaybetti ya ( of ..
selam kızlar
moralim bozuk nolur cevaplayın bişi sorucam..
dün akşam eşim maç izlemeye gitmişti ve döndüğünde ağlamaktan alamadım kendımı..yanlız bıraktın da falanda filanda ..hadı kalk dedi sen ıyıce alıngan oldun..var heralde bişi o saaate eczaneye gidip test aldık..ve gelince sabırsız ben hemen yapıverdım..malesef negatif çıktııı( ama benım adetıme daha 4 gün vardı dün gece..testte diyoki..hamileliğin oluşmasından itibaren 6 ila 15 gün önce bile olsa 20ml/ug olsa bıle hcg değerini saptayabilir diyo yani..adet gecıkmese bıle diye anlaıyorum ben bundan ..tabı testte bide adet günü bile yapılsa deger dogruu olur dıyo....anlatabıldımmı buılmem kı..bi acayp yazdım.
şimdi bu test doğru olabılırmı..eğer 6 ila 15 gün öncesinden kalan bı bebeğin hcg değerini alabılıyorsa ..o zaman ben hamıle deilim( ama benım bıldıgım genel olarak testler gecikme olunca doğru olur hatta o zaman bıle hata payı vardır dimi..ama ben umudumu kaybetti ya ( of ..