- 12 Ekim 2010
- 264
- 5
- 66
- Konu Sahibi avukatzeynep
-
evet inşallah buluruz içimize sinen gönlümüze göre
peki nişan bohçan ne alemde :26: biz erkek arkaadşımla beraber yapmaya çalışıoruz kvler şehirdışında yaşadığı için ikimiz alıoruz yavaş yavaş benimde ikimizin yapması işime gelio açıkçasıeksiklerimiz var biraz onlarıda tamamlıcaz inşallah
ben bide nişanımda dağıtmak için magnet yaptırmayı düşünüyorum
valla bugünden itibaren başlıcaz bişiler bkmaya.bohçayı sadece gelin damat şeklinde yaparız.kıyafetlerimizi,alyanslarımızı alcaz..bende isimlerimizin yazdığı kurabiyeler yaptırmak istiyorum.belki magnette yaptırabilirim ama nerden nasıl bilmiyorum araştırmam lazım biraz
bencede hemen başlayın sizin bide az kalmış 25gün ancak yetişir buarada ben dün mimar kemalettin tarafına gittik hemen hemen modeller ama ben biraz kabarık istiyorum bi kaç yere baktık bişiy çıkmadı çokta vaktimiz yoktu iş çıkışı baktık haftasonu daha detaylı bakıcaz kısmet olursa inşallah buluruz bişiyler çok stresli bi iş bu ya
kızlar nişanlandım geldim ve sizlerle nişan detaylarımı bohça detaylaırmı paylaşacağım sormak istenilen her soruya açığım yardımlaşalım beraber
nişan detaylarım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-tepsisi/627354-gizin-nisan-detaylari.html
aşkımla bohçalarımız
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-tepsisi/627289-gize-gelen-nisan-bohcasi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...2-gizin-askina-hazirladigi-nisan-bohcasi.html
bizde dün sevgilimin iş çıkışı şöyle bi üstten baktık istediğim gibi bişey bulma ihtimalim yüksel geldi :) bizde cumartesi detaylı bakmayı düşünüyoruz.. aynen ya fena stres bastı zamanda kısıtlı olunca bi fena oluyo insan
oyyy hepsi çok güzel olmuş canım hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan harika herbiri darısıu başımıza artıkbohça resimlerinize bakabildim sadece detaylı nişanınızı okuyamadım ama peçeteler dikkatimi çekti kendi isimlerinizimi yazdırdınız :26:
sen nasıl bişey istiyosun canım aklında bi model var mı?
canım iyi dileklerin için sağol ben porlanndan aldım peçeteleri kaya maya serisinden hep onları kullanmak isterdim özel basım dğeiller yani
çok hoş olmuş hele o gün için çok güzel gözüküyor gerçekten Allah mutlu mesut etsin
nişan bohçalarınız için
bizde sevgilimle nişan bohçamıza başladık yavaş yavaş bizim ailelerimiz uzak oldugu için herşeyi kendimiz yapıyoruz sevgilime daha bişey almadım ama ona sonradan götürceğimiz için önce benimkini halledelim dedik bana şimdilik günlük giyebilceğim uzun kollu pijama takımı ve şortlu pijama takımı aldık ve günlük ayakkabı ve çantamı aldık iç çamaşırı, 6lı set, sandık ve kozmetiklerim kaldı sadece onları haftasonu kısmet olursa halletcez
bide nişan elbisem ayakkabım var tabi hallolmayan
benimkinler hallolduktan sonra sevgiliminkilere geççez çünkü onun daha kolay erkeğin belli başlı şeyler yani sonuçta
çok stresliyim ya Allahım yardımcımız olsun artık
nişan için magnet begenmiştim tanesi 1,5lira dediler bzm nişanımız yaklaşık 300kişilk olcak öle olunca baya maliyetli geldi bana sen hediyelik bişey yapmışmıydın :26:
herkese hayırlı olsuuunn,, benim de nişanım 16 ağustosta :) nişanımız ufak bi mekanda yapılacak o yüzden telaş olmasın dıye nişan elbisem ayakkabılarım her şeyim hazır :) hatta başörtüme takacağım iğnelere kadar aldım.. kayınvalideme ve nişanlıma bi bohça yapacağız, o bohçaları aldım, ikisine de seccade, havlu , kayınvalideme patik ve tülbent de hazır.. nişanlım izmirde çalıştığı bizse edirnede olduğumuz için nişandan 5 gün önce gelebilecek, beni endişelendiren de orası, 5 günde kalan eksikler alınır di mi kızlar ?
herkese hayırlı olsuuunn,, benim de nişanım 16 ağustosta :) nişanımız ufak bi mekanda yapılacak o yüzden telaş olmasın dıye nişan elbisem ayakkabılarım her şeyim hazır :) hatta başörtüme takacağım iğnelere kadar aldım.. kayınvalideme ve nişanlıma bi bohça yapacağız, o bohçaları aldım, ikisine de seccade, havlu , kayınvalideme patik ve tülbent de hazır.. nişanlım izmirde çalıştığı bizse edirnede olduğumuz için nişandan 5 gün önce gelebilecek, beni endişelendiren de orası, 5 günde kalan eksikler alınır di mi kızlar ?
canım bizde sevdiceğiminkini 2 hafta sonra götürcez ama eminönüne gitmişekn annem alalım dedi ki aynı mağazadan onlar bana biz sevdiceğe aldım
canım ben 2 hediye evrdik ve hger iksiindende 100 adet yaptırdık nişanım evd eoldu 70 80 kişi idi pazar günü bide pazartesi nişanıma gelmeyen komşularım için bir parti verdik bahçe ve kapımızın önünde 50 kişiydik oyunlar halaylar sevmem ama öyle mutlu oldular 50 kişide onlardı hediyelerim yetti çoğu kişiye
pasta içinde biz pastayı 70 kişi yaptırdık 3 katlı oldu pastam ama en alt katı komple arttı ve ben 2. katın pasta kalıntılı şeker hamurunu temizledim çünkü hiç kimse en alt kata dokunmadı ve pazartesi nişan partimde en alt katı kestim 50 kişiye arttı bile 70 kişi aldık ama 120 kişiden fazlası yedi hemde büyük büyük kocaman kocaman verdik çoğu çöpe gitti halada evde pasta var yani
hediyeliklerim ve pastamı paylaışıyorum kavanozlarımıda kendim yaptım konsept rengim pembe beyazdı yani herşeyimi öyle yaptım çikolatam bile pembe beyazlı geldi bana :)
Eki Görüntüle 733404 Eki Görüntüle 733405 Eki Görüntüle 733406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?