• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlarrr bende varım benide alın aranıza 12 ağustosta allah nasip ederse söz nişan birlikte olacak ama henüz ne elbisem hazır nede başka şeyler banada yardım edin :1:

evet inşallah buluruz içimize sinen gönlümüze göre:34:

peki nişan bohçan ne alemde :26: biz erkek arkaadşımla beraber yapmaya çalışıoruz kvler şehirdışında yaşadığı için ikimiz alıoruz yavaş yavaş benimde ikimizin yapması işime gelio açıkçası :1: eksiklerimiz var biraz onlarıda tamamlıcaz inşallah :34:

ben bide nişanımda dağıtmak için magnet yaptırmayı düşünüyorum :34:

valla bugünden itibaren başlıcaz bişiler bkmaya.bohçayı sadece gelin damat şeklinde yaparız.kıyafetlerimizi,alyanslarımızı alcaz..bende isimlerimizin yazdığı kurabiyeler yaptırmak istiyorum.belki magnette yaptırabilirim ama nerden nasıl bilmiyorum araştırmam lazım biraz:46:

bende varım kızlarrr söz günümü atlattık şimdide nişan cabası içerisindeyiz ama tarih belli değil daha

17.06.2013 tarihinde de benim nişanım var.Elbisem ve magnetlerim hazır.Alyans ve nişan alışverişine cumartesi çıkıcaz :)

valla bugünden itibaren başlıcaz bişiler bkmaya.bohçayı sadece gelin damat şeklinde yaparız.kıyafetlerimizi,alyanslarımızı alcaz..bende isimlerimizin yazdığı kurabiyeler yaptırmak istiyorum.belki magnette yaptırabilirim ama nerden nasıl bilmiyorum araştırmam lazım biraz:46:

bencede hemen başlayın sizin bide az kalmış 25gün ancak yetişir buarada ben dün mimar kemalettin tarafına gittik hemen hemen modeller ama ben biraz kabarık istiyorum bi kaç yere baktık bişiy çıkmadı çokta vaktimiz yoktu iş çıkışı baktık haftasonu daha detaylı bakıcaz kısmet olursa inşallah buluruz bişiyler çok stresli bi iş bu ya :31:

bencede hemen başlayın sizin bide az kalmış 25gün ancak yetişir buarada ben dün mimar kemalettin tarafına gittik hemen hemen modeller ama ben biraz kabarık istiyorum bi kaç yere baktık bişiy çıkmadı çokta vaktimiz yoktu iş çıkışı baktık haftasonu daha detaylı bakıcaz kısmet olursa inşallah buluruz bişiyler çok stresli bi iş bu ya :31:

bizde dün sevgilimin iş çıkışı şöyle bi üstten baktık istediğim gibi bişey bulma ihtimalim yüksel geldi :) bizde cumartesi detaylı bakmayı düşünüyoruz.. aynen ya fena stres bastı zamanda kısıtlı olunca bi fena oluyo insan :31:

kızlar nişanlandım geldim ve sizlerle nişan detaylarımı bohça detaylaırmı paylaşacağım sormak istenilen her soruya açığım yardımlaşalım beraber

nişan detaylarım

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-tepsisi/627354-gizin-nisan-detaylari.html

aşkımla bohçalarımız
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-tepsisi/627289-gize-gelen-nisan-bohcasi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...2-gizin-askina-hazirladigi-nisan-bohcasi.html

oyyy hepsi çok güzel olmuş canım hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan harika herbiri darısıu başımıza artık:16: bohça resimlerinize bakabildim sadece detaylı nişanınızı okuyamadım ama peçeteler dikkatimi çekti kendi isimlerinizimi yazdırdınız :26:

bizde dün sevgilimin iş çıkışı şöyle bi üstten baktık istediğim gibi bişey bulma ihtimalim yüksel geldi :) bizde cumartesi detaylı bakmayı düşünüyoruz.. aynen ya fena stres bastı zamanda kısıtlı olunca bi fena oluyo insan :31:

sen nasıl bişey istiyosun canım aklında bi model var mı?

oyyy hepsi çok güzel olmuş canım hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan harika herbiri darısıu başımıza artık:16: bohça resimlerinize bakabildim sadece detaylı nişanınızı okuyamadım ama peçeteler dikkatimi çekti kendi isimlerinizimi yazdırdınız :26:

sen nasıl bişey istiyosun canım aklında bi model var mı?

canım iyi dileklerin için sağol ben porlanndan aldım peçeteleri kaya maya serisinden hep onları kullanmak isterdim özel basım dğeiller yani

canım iyi dileklerin için sağol ben porlanndan aldım peçeteleri kaya maya serisinden hep onları kullanmak isterdim özel basım dğeiller yani

çok hoş olmuş hele o gün için çok güzel gözüküyor gerçekten Allah mutlu mesut etsin :34:

nişan bohçalarınız için :nazar::nazar::nazar::nazar:

bizde sevgilimle nişan bohçamıza başladık yavaş yavaş bizim ailelerimiz uzak oldugu için herşeyi kendimiz yapıyoruz sevgilime daha bişey almadım ama ona sonradan götürceğimiz için önce benimkini halledelim dedik bana şimdilik günlük giyebilceğim uzun kollu pijama takımı ve şortlu pijama takımı aldık ve günlük ayakkabı ve çantamı aldık iç çamaşırı, 6lı set, sandık ve kozmetiklerim kaldı sadece onları haftasonu kısmet olursa halletcez :34:

bide nişan elbisem ayakkabım var tabi hallolmayan

benimkinler hallolduktan sonra sevgiliminkilere geççez çünkü onun daha kolay erkeğin belli başlı şeyler yani sonuçta :34:

çok stresliyim ya Allahım yardımcımız olsun artık :16:

nişan için magnet begenmiştim tanesi 1,5lira dediler bzm nişanımız yaklaşık 300kişilk olcak öle olunca baya maliyetli geldi bana sen hediyelik bişey yapmışmıydın :26:

çok hoş olmuş hele o gün için çok güzel gözüküyor gerçekten Allah mutlu mesut etsin :34:

nişan bohçalarınız için :nazar::nazar::nazar::nazar:

bizde sevgilimle nişan bohçamıza başladık yavaş yavaş bizim ailelerimiz uzak oldugu için herşeyi kendimiz yapıyoruz sevgilime daha bişey almadım ama ona sonradan götürceğimiz için önce benimkini halledelim dedik bana şimdilik günlük giyebilceğim uzun kollu pijama takımı ve şortlu pijama takımı aldık ve günlük ayakkabı ve çantamı aldık iç çamaşırı, 6lı set, sandık ve kozmetiklerim kaldı sadece onları haftasonu kısmet olursa halletcez :34:

bide nişan elbisem ayakkabım var tabi hallolmayan

benimkinler hallolduktan sonra sevgiliminkilere geççez çünkü onun daha kolay erkeğin belli başlı şeyler yani sonuçta :34:

çok stresliyim ya Allahım yardımcımız olsun artık :16:

nişan için magnet begenmiştim tanesi 1,5lira dediler bzm nişanımız yaklaşık 300kişilk olcak öle olunca baya maliyetli geldi bana sen hediyelik bişey yapmışmıydın :26:

canım bizde sevdiceğiminkini 2 hafta sonra götürcez ama eminönüne gitmişekn annem alalım dedi ki aynı mağazadan onlar bana biz sevdiceğe aldım

canım ben 2 hediye evrdik ve hger iksiindende 100 adet yaptırdık nişanım evd eoldu 70 80 kişi idi pazar günü bide pazartesi nişanıma gelmeyen komşularım için bir parti verdik bahçe ve kapımızın önünde 50 kişiydik oyunlar halaylar sevmem ama öyle mutlu oldular 50 kişide onlardı hediyelerim yetti çoğu kişiye

pasta içinde biz pastayı 70 kişi yaptırdık 3 katlı oldu pastam ama en alt katı komple arttı ve ben 2. katın pasta kalıntılı şeker hamurunu temizledim çünkü hiç kimse en alt kata dokunmadı ve pazartesi nişan partimde en alt katı kestim 50 kişiye arttı bile 70 kişi aldık ama 120 kişiden fazlası yedi hemde büyük büyük kocaman kocaman verdik çoğu çöpe gitti halada evde pasta var yani

hediyeliklerim ve pastamı paylaışıyorum kavanozlarımıda kendim yaptım konsept rengim pembe beyazdı yani herşeyimi öyle yaptım çikolatam bile pembe beyazlı geldi bana :)
Eki Görüntüle 733404 Eki Görüntüle 733405 Eki Görüntüle 733406

Son düzenleme:
herkese hayırlı olsuuunn,, benim de nişanım 16 ağustosta :) nişanımız ufak bi mekanda yapılacak o yüzden telaş olmasın dıye nişan elbisem ayakkabılarım her şeyim hazır :) hatta başörtüme takacağım iğnelere kadar aldım.. kayınvalideme ve nişanlıma bi bohça yapacağız, o bohçaları aldım, ikisine de seccade, havlu , kayınvalideme patik ve tülbent de hazır.. nişanlım izmirde çalıştığı bizse edirnede olduğumuz için nişandan 5 gün önce gelebilecek, beni endişelendiren de orası, 5 günde kalan eksikler alınır di mi kızlar ?

herkese hayırlı olsuuunn,, benim de nişanım 16 ağustosta :) nişanımız ufak bi mekanda yapılacak o yüzden telaş olmasın dıye nişan elbisem ayakkabılarım her şeyim hazır :) hatta başörtüme takacağım iğnelere kadar aldım.. kayınvalideme ve nişanlıma bi bohça yapacağız, o bohçaları aldım, ikisine de seccade, havlu , kayınvalideme patik ve tülbent de hazır.. nişanlım izmirde çalıştığı bizse edirnede olduğumuz için nişandan 5 gün önce gelebilecek, beni endişelendiren de orası, 5 günde kalan eksikler alınır di mi kızlar ?

canım öncelikle hayırlı olsun biz niaşndan 1 hafta önce cumartesi günü bohça alışverişen eminönne gittik pek gezmedik alacaklarmız belliydi o gün hepsini aldık

pazar günüde kozmatiklerimizi halletik nişanlıma alınacak şeyleri aldık gömlek vb o bana ceket takımı kozmatk vs aldı ve 2 günde biz bohça işini kapadık canım sizinkide yetişir

teşekkür ederim canım :) hmm... bende düşündüğümde hallolur diyorum da o insanın içindeki kurt var ya :) yiyip bitiriyor seniii,, ya olmazsa diye.. gerçi çok da bişey almayacağız, en önemli elbise kısmını da atladığımıza göre olur inşaAllah,,,

Son düzenleme:

hayırLısı oLsun canım..
canını sıkma hiç.. bence daha iyi,en azından zamanın az olduğunu bilip alıcaksınız herşeyinizi..
biz nerdeyse bir buçuk ay varken başlamıştık inan 4-5 kere gitmişizdir ve hala eksik var.. rahat rahat alıyorusn,tamamlanmıyor daha zamanvar diye..
şimdi bu hafta sonu yine gidilicek:9::17:
yani son zamana kalması daha iyi..alınması gerektiğini biliyosun enazından, beğendim,beğenmedim olmuyor. (ben çok zor beğeniyorumda)

Uyku tutmuyor 16 haziranda nisan yapicaz elbise ayakkabi ve pasta halledildi evde yapicaz cok kalabalik olacak sulale genis oldugundan kuru pasta meyvasuyu ikram edicez hediyelik olarakta sabun :) bohcanin kalan eksiklerinide tamamladik mi bitti cok sukur

Benim nişanımda 17sinde kısmetse 1gün aramız var :34: sen gene elbiseni fln halletmişsin en büyük şey o bence dierleri öyle böyle hallolur ben daha elbisemi bile alamadım ya çok stresim bohçamda bi kaç parçasını aldık büyük alıncaklar hala alınmadı cmt günü halletcez kısmet olursa inşallah :34:

bence sende stres yapma bohça işi kolay 1 günde hallolur zorunu halletmişsin :34:

Son düzenleme:
canım bizde sevdiceğiminkini 2 hafta sonra götürcez ama eminönüne gitmişekn annem alalım dedi ki aynı mağazadan onlar bana biz sevdiceğe aldım

canım ben 2 hediye evrdik ve hger iksiindende 100 adet yaptırdık nişanım evd eoldu 70 80 kişi idi pazar günü bide pazartesi nişanıma gelmeyen komşularım için bir parti verdik bahçe ve kapımızın önünde 50 kişiydik oyunlar halaylar sevmem ama öyle mutlu oldular 50 kişide onlardı hediyelerim yetti çoğu kişiye

pasta içinde biz pastayı 70 kişi yaptırdık 3 katlı oldu pastam ama en alt katı komple arttı ve ben 2. katın pasta kalıntılı şeker hamurunu temizledim çünkü hiç kimse en alt kata dokunmadı ve pazartesi nişan partimde en alt katı kestim 50 kişiye arttı bile 70 kişi aldık ama 120 kişiden fazlası yedi hemde büyük büyük kocaman kocaman verdik çoğu çöpe gitti halada evde pasta var yani

hediyeliklerim ve pastamı paylaışıyorum kavanozlarımıda kendim yaptım konsept rengim pembe beyazdı yani herşeyimi öyle yaptım çikolatam bile pembe beyazlı geldi bana :)
Eki Görüntüle 733404 Eki Görüntüle 733405 Eki Görüntüle 733406

maşallah canım hepsi birbirinden güzel inşallah darısı başımıza olur :16::16:
kavanozlarını nasıl yaptın :26: keşke bende bişeyler yapabilsem kendim :31:
ben magnet yaptırmayı düşünüyorum aslına bakarsan daha neler neler istiyorum ama maliyetide önemli tabi yaklaşık 300kişilik olcak çünkü bnmki kavanozların maliyeti nekadar tuttu sana eger yapılabilcek bişeyse bana anlatırmısın bende yapayım ya :31:

kurabiyelerde süper gözüküyor onları nekadara yaptırdın sorması ayıp :1:

Son düzenleme:
Back