- Konu Sahibi avukatzeynep
Aynı sorunu yaşamıştım moralini bozmak gibi olmasın ama ne aradılar ne sordular bu yüzden 1,5 sen sözlü kalmıştım 2010 yılındada ayrıldık şimdi hayatımda harika insanlar var bu tarz şeylerin ne kadar önemli olduğunu yeni anlıyorum en mutlu olacağın heycan yaşayacağın zamanların aile sorunu ile geçmesi çok kötü umarım mutlu olursun canım
ben de şaşırdım artık, ailesi yüzünden ona haksızlık etmek de istemiyorum, yoksa eli çok açık, benden hiçbir şeyi esirgemez ama annem de o kadar çok söyleniyor ki ... haklı da. istemiyor onla evlenmemi , hiçbirşeyi yok diyor maddi olarak, ailesi arkasında değil sana güveniyorlar diyor çalıştığım için.
e tabii beraber yapıcaz herşeyi ama onun da öküz ailesi ya bu kadar da ilgisiz olunmaz ki. bi arayın sorun bişey lazım mı ne yapalım, nişana düğüne bir isteğiniz var mı diye
bayramda gittiğim de bana bile demediler nasıl gidiyor hazırlıklar diye. benim annem de babam da sordu ama sözlüme, nasıl ne yapıyorsunuz hazırlıkları diye , hem zaten ilgileniyo da benim ailem kardeşlerim. bunlarda tık yok. bıktım huzursuzluktan .
ben götürüp aldırsam mı acaba nişan için ne gerekli ise. sonradan annem çok söylenecek yoksa bana ömrü billah susmaz valla ...
elbisemi ayakkabımı kendim almıştım , acaba ona yeniden aldırsam mı?
2de bilezik alsın mesela yeter ..
siz ne dersiniz?..