- Konu Sahibi avukatzeynep
benimde hayırlısıyla 15 haziran 2013 cumartesi günü nişanım var mekan olarak esma sultan yalısını düşünüyoruz bakalım kısmet
daha erken oldugu için düşünüyorz:44: kolay gelsin size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eklemeyi başardımm, azmin zaferi işte.Bu da elbisem canım umarım model konusunda yardımcı olur sana..=) Valla zaman o kadar cabuk geçiyor ki, bizimde herşey 18inde çarşıda bakılcak artık..
ayyyy elbisene bitttim,bayılldımmm.. :116:
güle güle giy canım benim,huzurlu günler getirsin sana inşallah elbisen,rengi falan çok güzel,çok yakışmış..![]()
kızlar ben bu yılın sonunda nişan yapıcam am şimdiden heycanı sardı erkk arkadasımın askerden dönmesini bkliyoruz biliyorum dönunce hersey çok hızlı gelişicek ama sizce erken mı dawranıyorum?
selam kızlar
benimde 7 temmuzda nişanım var ama hiçbişey hazır değil
teknede yapıcaz o tutuldu bide elbise için ölçülerim alında o kadar. inşallah yetişir herşey![]()
selam kızlar
benimde 7 temmuzda nişanım var ama hiçbişey hazır değil
teknede yapıcaz o tutuldu bide elbise için ölçülerim alında o kadar. inşallah yetişir herşey![]()
ay ne güzeL oLur teknede![]()
inşaLLah herşey gölünce oLur canım
az kaLmış artık.. hazırlıklar nasıL gidiyor![]()
güzel olur inşallah canım düşündüğüm gibi olursa
bi hazırlık yok hiç yaa![]()
boşver sıkma canını.. Allah izin verirse günler uzun, 1 günde gayetde biçok işi halledersin ,yeterki beğen
ben 4 kere nişan bohçası düzmeye gittim halende bitmedi,zor beğeniyorum napiim![]()
bizim damat tarafı konyada biz istanbulda olduğumuz için hiç öyle nişan düzmeler falan yapamıcaz galibaaman ben zaten sevmiyorum öyle şeyleri. kayınvalidem nişandan 3-4 gün önce gelicekmiş alışveriş yapmak için o kadar. hiç adet de bilmem zaten
![]()
ay tek olduğumu sanıyodum,çok sevindim şimdi
bende hiç sevmem böyle şeyleri ama mecburiyetten
artık düşünmeye başlamıştım sorun bendemi acaba diyeşansLısın o yandan:)
evet şanslıyım canım başımda kimse yok sadece sevgilim yanımda
siz neler koydunuz nişan bohçasına öğreniyim senden biraz![]()
işte iç giyim koyduk dörder tane(atlet,boxer fln),kot pantolon, gömlek 2 tane,terlik,ayakkabı, 2 tane pijama(yaz-kış),parfüm seti ,havlu fln öyle şeyler daha var aslında alınıcak şeyler ama almaya çıkınca herşey gidiyor aklından,ne denk gelirse alıyosun..
liste yapsaydım keşke diyorum ama artk gerek kalmadı :44:
banada aynı şeylerden alındı sadece daha fazlası mesela 6 çift ayakkabı fln :S
zaten erkek tarafı daha çok getiriyomuş diye biliyorum, ne alsam başka bilemedimki, annemlede konuaşmıyoruz pek bu konuları,rpblemliyiz o yandannerdeyse herşeyi kendim hallediyorum
![]()
ne güzel baya hazırlamışsın sen
üzülme canım anneni kafana takma düzelir aranız inşallah. bizim bi problem yok ama bu konuda en ufak şeyde tartışma çıkıyor. bişey alalım desem erken deniliyor o yüzden eli kolu bağlı bekliyorum işte
sen kendin halletmişsin en azından bak ne güzel![]()
aynen annemde erken diyor hep, erkek taraf artık kaç kez söyledi gidelim nişan düzmeye diye ama napalım , anne işte kızamıyorum :S en azından çok şükürki yanımdalar :)
aman sevdiceklerimiz yanımızda oLsun inşallahta,1 çorabımız eksik oLsuninşallah herşey hepimizin gönlüne göre iyi geçer
![]()