• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah.. Kızlar uykusuz geceler başladı mııı :) benim de haziran sonu fakat bu gece uyuyamadım :)

aynı günde olucak nişanımız :)
kısmetse diyelimde..
of aynen bende düşündükçe elim ayağıma dolanıyo :26::1:
daha 2 ay varken böyleysek,nişana 1,2 gun kala düşünemiyorumm :31:

merhaba kızlarrr

benim nişanım 25 mayıstaaa nişan elbisemi aldımmm çok mutluyum için kıpır kıpır hatta bu cumartesi de beni istemeye geliceklerrr

kaynanam gümüş tepsi almış herhalde çikolata için. :)

merhaba kızlarrr

benim nişanım 25 mayıstaaa nişan elbisemi aldımmm çok mutluyum için kıpır kıpır hatta bu cumartesi de beni istemeye geliceklerrr

kaynanam gümüş tepsi almış herhalde çikolata için. :)

ayyy ne güzel almışsın elbiseni hayırlı olsun, ben bayadır dolaşıyorum hala elbise de karar veremedim:26:

Selam bayanlaarrr, benimde nişanım 9 haziranda kısmetse, zamanda azalınca bi heyecan stres artmaya başladı.
Bende kıyafetimi bulur bulmaz alanlardanım, davetiyerimiz ve magnetlerimiz hazır, 18 mayısta da çarşımıza çıkıcaz inş. bu heyecanlı dönemde allah herkese yardım etsin.Tatlı telaşlar ama pipirikleniyor yine de insan..=)

Selam bayanlaarrr, benimde nişanım 9 haziranda kısmetse, zamanda azalınca bi heyecan stres artmaya başladı.
Bende kıyafetimi bulur bulmaz alanlardanım, davetiyerimiz ve magnetlerimiz hazır, 18 mayısta da çarşımıza çıkıcaz inş. bu heyecanlı dönemde allah herkese yardım etsin.Tatlı telaşlar ama pipirikleniyor yine de insan..=)

hayırlı olsunn :) benimde 15 haziranda ama hiçbir şeyim hazır değil kıyafetini ve magnetini paylaşırsan fikir almak adına çok sevinirim :16:

hayırlı olsunn :) benimde 15 haziranda ama hiçbir şeyim hazır değil kıyafetini ve magnetini paylaşırsan fikir almak adına çok sevinirim :16:

$özlem -  murat.webp bu magnetimiz yarın alıcaz kısmetse..

Elbisenin fotosunu ekleyemedim.Boyutu büyük geldi sanırım ama bi çaresine bakar eklemeye çalışırım canım.
Zaten tarih ve mekan belli olur olmaz elbise arayışına girdim canım.Çünkü içime sinsin son dakikaya kalmasın,aceleye gelmesin istedim.

Eki Görüntüle 708401 bu magnetimiz yarın alıcaz kısmetse..

Elbisenin fotosunu ekleyemedim.Boyutu büyük geldi sanırım ama bi çaresine bakar eklemeye çalışırım canım.
Zaten tarih ve mekan belli olur olmaz elbise arayışına girdim canım.Çünkü içime sinsin son dakikaya kalmasın,aceleye gelmesin istedim.

çok güzel olmuş canım magnetin her şey gönlünce olur inşallahh:nazar:

Amin canım cümlemiz için inş hayırlısı olur, sen ne zaman eksiklerini tamamlamayı düşünüyorsun, elbise fikri falan var mı aklında ?

birkaç elbise denedim ama pek içime sinmedi yarın yine bakmaya başlayacağım, yavaştan da bohça alışverişine başlıcam :) sanırım yarın falan yine magnetin siparişini verebilirim :1:

birkaç elbise denedim ama pek içime sinmedi yarın yine bakmaya başlayacağım, yavaştan da bohça alışverişine başlıcam :) sanırım yarın falan yine magnetin siparişini verebilirim :1:

Eklemeyi başardımm, azmin zaferi işte.Bu da elbisem canım umarım model konusunda yardımcı olur sana..=) Valla zaman o kadar cabuk geçiyor ki, bizimde herşey 18inde çarşıda bakılcak artık..

Eklentiler

• $SAM_3435.webp
    $SAM_3435.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Eklemeyi başardımm, azmin zaferi işte.Bu da elbisem canım umarım model konusunda yardımcı olur sana..=) Valla zaman o kadar cabuk geçiyor ki, bizimde herşey 18inde çarşıda bakılcak artık..

ayy çok güzel canım:nazar: göğüs kısmıı tam benim istediğim gibi bende aynı o şekilde biraz dha düz inen bir model istiyorum umarım bulabilirmm:16:

ayy çok güzel canım:nazar: göğüs kısmıı tam benim istediğim gibi bende aynı o şekilde biraz dha düz inen bir model istiyorum umarım bulabilirmm:16:

Bende bu elbiseyi teee ortada nişan tarihi bile yokken gördüm ve vuruldum, o anda içimden dedim bu benim olacak diye, daha sonra annelerle gezinirken kendimizi moda evinde kapora vermiş bulduk..=) İnşallah sende istediğin elbiseye kavuşursun tez zamanda..=)

Back