- Konu Sahibi avukatzeynep
bende varımmm :) Şubatta sözümüzü yaptık:) bugün nişan tarihim belli oldu 7 eylül
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nasıl bişey istiyosun canım aklında bi model var mı?
Benim nişanımda 17sinde kısmetse 1gün aramız var sen gene elbiseni fln halletmişsin en büyük şey o bence dierleri öyle böyle hallolur ben daha elbisemi bile alamadım ya çok stresim bohçamda bi kaç parçasını aldık büyük alıncaklar hala alınmadı cmt günü halletcez kısmet olursa inşallah
bence sende stres yapma bohça işi kolay 1 günde hallolur zorunu halletmişsin
aslına bakarsan aklımda ne model var ne renk ama şu elbise gibi bişey bulursam mutlu olurum Eki Görüntüle 734494
bende cumartesi çıkıp alıcam ama gel görki paracıklar uçtu gitti :)
herkese hayırlı olsuuunn,, benim de nişanım 16 ağustosta :) nişanımız ufak bi mekanda yapılacak o yüzden telaş olmasın dıye nişan elbisem ayakkabılarım her şeyim hazır :) hatta başörtüme takacağım iğnelere kadar aldım.. kayınvalideme ve nişanlıma bi bohça yapacağız, o bohçaları aldım, ikisine de seccade, havlu , kayınvalideme patik ve tülbent de hazır.. nişanlım izmirde çalıştığı bizse edirnede olduğumuz için nişandan 5 gün önce gelebilecek, beni endişelendiren de orası, 5 günde kalan eksikler alınır di mi kızlar ?
Ben bu tarz elbiselerden gördüm canım çankayada bulabilirsin mimar kemallettine bak ben biraz kabarık istiyorum aslında bazende istemiyorum bilmiyorum yani ne istediğimi ne istediğini bilmemek daha zor oluyor valla çok kararsızım kabarık konusunda bi yandanda düşünüyorum bida hayatımda kabarık nerde giycem diye ama bi yandanda eskiden modaydı o diyorum bilemiyorum yani :44:
Allah yardımcımız olsun valla canım bu nişan düğün çok masraflı işmiş gerçekten nişan kolay kolay diolardı ama bizim daha hiçbişey yapmadan nişan yeri ve fotografçı yaklaşık 5bin tuttu erkek tarafı içinde zor vallahi onların işide zor takıydı geline bohçaydı cart curt insan hayatındada bi kere yaşıo güzel olsun istiyor Allahım yardımcımız olsun artık hepimizin inşallah hepimizin gönlüne göre olur nişanları düğünleri .
Ben bu tarz elbiselerden gördüm canım çankayada bulabilirsin mimar kemallettine bak ben biraz kabarık istiyorum aslında bazende istemiyorum bilmiyorum yani ne istediğimi ne istediğini bilmemek daha zor oluyor valla çok kararsızım kabarık konusunda bi yandanda düşünüyorum bida hayatımda kabarık nerde giycem diye ama bi yandanda eskiden modaydı o diyorum bilemiyorum yani :44:
kızlaaar elbisemi aldııım fotosunuda buldum netten ama rengi ekru.yani açık tonlarda payetli olan yerleride bakır rengi gibi.. Eki Görüntüle 737254
Selam kızlarr
Bende elbisemi aldım çok kabarık, prenses tarzı değil ama hafif kabarık bir elbise
Onun dışında nişan bohçam içinde alıncaklarım alındı çok şükür bohça,sandık, iç çamaşırları,pijama set, günlük pijama fln sadece makyaj mazemelerim ve ayakkabı, terliğim var alıncak onlarda kolay artık alınır inş
Şimdi sıra damat beyimizde ona bakcaz kısmet olursa bugün takım elbisesini damattan bakmayı düşünüyoruz sizin öneriniz var mı?
Hayırlı olsun canımm bende aldım bi dertten daha kurtulduk çok şükür inşallah içimize siner, amin.
Selam kızlarr
Bende elbisemi aldım çok kabarık, prenses tarzı değil ama hafif kabarık bir elbise
Onun dışında nişan bohçam içinde alıncaklarım alındı çok şükür bohça,sandık, iç çamaşırları,pijama set, günlük pijama fln sadece makyaj mazemelerim ve ayakkabı, terliğim var alıncak onlarda kolay artık alınır inş
Şimdi sıra damat beyimizde ona bakcaz kısmet olursa bugün takım elbisesini damattan bakmayı düşünüyoruz sizin öneriniz var mı?
Uyku tutmuyor 16 haziranda nisan yapicaz elbise ayakkabi ve pasta halledildi evde yapicaz cok kalabalik olacak sulale genis oldugundan kuru pasta meyvasuyu ikram edicez hediyelik olarakta sabun :) bohcanin kalan eksiklerinide tamamladik mi bitti cok sukur
kızlaaar elbisemi aldııım fotosunuda buldum netten ama rengi ekru.yani açık tonlarda payetli olan yerleride bakır rengi gibi.. Eki Görüntüle 737254