- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi avukatzeynep
-
alınan son kararlar bi anda olacak nişanfarklı şehirler olunca ilk tanışma olsun 1 hafta sonra da isteme söz nişan 3ü bir arada yapıcaz inşallah :) çok telaş olacak ama hemen bitmesi daha iyi olur.. evde yapılacak nişan için damadın ve gelinin aile fertlerinede hazırlanan bohçalara filan gerek varmı ya sadece gelinle damada alınsa ne var?
sağol canımhayırLı oLsun canım..
o isteğe bağLı..başta bizdede sadece bana ve damada olucaktı bohça ,ama sonra anne,babaya,abi kardeş fln varsa onlara birde neneye,dedeye hazırladık biraz bişeyler.
Yani olmasada olur bence.
Of hiçte sevmem böyle şeyleri
Selam kızlar bende varım
Nişanım var elbisem yok
Hangi şehirlerdesiniz ben izmirdeyim izmirdeyseniz nerelere baktınız güzel bişiyler varmıydı biz daha bakmaya bile başlayamadık bu hafta bakalım dioduk onada olaylar engel oldu
Benide alın aranıza kızlar 9 Haziran'da isteme söz nişan bir arada olucak benim çok heyecanlıyım hazırlıklar bitti sayılır
Foto ekliyorum kurabiyeleri yaptırdım kavanozlarımda kendim yaptım
Edit yanlışlıkla küpe fotoğrafımda eklenmiş kusur görün
Kurabiyeler çok güzel görünüyor canım ben de küçük şişelerde renkli kandiller aldım dağıtacağım sözde.
Canım aslında o kavanozda badem şekerleri var o kavanozu kendim hazırladın kurabiyeleri eleştirmedim sanırım 2 tane hediye dağıtıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer pazar günü
bende ilk önce çankayaya bakarım mimar kemalettinde güzel dükkanlar var ordan bulabilirim diye düşünüyorum..inşallah içimize sinen güzel şeyler buluruz
Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza.Bizim de nişan tarihimiz ve mekanımız kesinleşti 27 ekimde nişanlanıyoruz hayatımla 22 haziran da da isteme ve söz olacak kısmetse.
Benide alın aranıza kızlar 9 Haziran'da isteme söz nişan bir arada olucak benim çok heyecanlıyım hazırlıklar bitti sayılır
Foto ekliyorum kurabiyeleri yaptırdım kavanozlarımda kendim yaptım
Edit yanlışlıkla küpe fotoğrafımda eklenmiş kusur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?