Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
alınan son kararlar bi anda olacak nişan farklı şehirler olunca ilk tanışma olsun 1 hafta sonra da isteme söz nişan 3ü bir arada yapıcaz inşallah :) çok telaş olacak ama hemen bitmesi daha iyi olur.. evde yapılacak nişan için damadın ve gelinin aile fertlerinede hazırlanan bohçalara filan gerek varmı ya sadece gelinle damada alınsa ne var?

hayırLı oLsun canım..
o isteğe bağLı..başta bizdede sadece bana ve damada olucaktı bohça ,ama sonra anne,babaya,abi kardeş fln varsa onlara birde neneye,dedeye hazırladık biraz bişeyler.
Yani olmasada olur bence.
Of hiçte sevmem böyle şeyleri

sağol canım aynen bende pek sevmem ama artık napalım büyükler olsun derse yaparız..gönül kırmayalım

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

Hangi şehirlerdesiniz ben izmirdeyim izmirdeyseniz nerelere baktınız güzel bişiyler varmıydı biz daha bakmaya bile başlayamadık bu hafta bakalım dioduk onada olaylar engel oldu

benim de 20 haziranda sözüm olacak sonrada ağustosa nişan günü ayarlayacağız. hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Benm dışarda olcak küçük biyer ayarladık

Ama halen bende kıyafet bakmadım haftaya bakmaya başlıcaz kısmet olursa kemeraltı- çankaya taraflarına gitmeyi düşünüyorum

bende ilk önce çankayaya bakarım mimar kemalettinde güzel dükkanlar var ordan bulabilirim diye düşünüyorum..inşallah içimize sinen güzel şeyler buluruz

Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza. Bizim de nişan tarihimiz ve mekanımız kesinleşti 27 ekimde nişanlanıyoruz hayatımla 22 haziran da da isteme ve söz olacak kısmetse.

Benide alın aranıza kızlar 9 Haziran'da isteme söz nişan bir arada olucak benim çok heyecanlıyım hazırlıklar bitti sayılır
Foto ekliyorum kurabiyeleri yaptırdım kavanozlarımda kendim yaptım

Edit yanlışlıkla küpe fotoğrafımda eklenmiş kusur görün

Eklentiler

• $image.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Telefondan yükleme yapıyorum inşallah olur kurabiyelerimi paylaşayım dedim ama olmuyor kızlar nişan bitsin bol fotoğraf koyucum inşallah

Kurabiyeler çok güzel görünüyor canım ben de küçük şişelerde renkli kandiller aldım dağıtacağım sözde.

Kurabiyeler çok güzel görünüyor canım ben de küçük şişelerde renkli kandiller aldım dağıtacağım sözde.

Canım aslında o kavanozda badem şekerleri var o kavanozu kendim hazırladın kurabiyeleri eleştirmedim sanırım 2 tane hediye dağıtıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer pazar günü

Canım aslında o kavanozda badem şekerleri var o kavanozu kendim hazırladın kurabiyeleri eleştirmedim sanırım 2 tane hediye dağıtıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer pazar günü

Ben de diyorum acaba böyle küçük küçük kurabiyeler mi kavanozlara sığmış. Anlatırsın burdan artık bize tecrübelerini iki hafta sonra da bizim isteme söz olacak ona göre temkinli davranırız. Heyecanlandım mı ne.

Kızlar selam

Zaman geçiyor çok şükür yaa eylülde olacak isteme ve nişan. Daha erken ama ben dağıtacağım lavanta keselerini aldım. Lavanta koyacam içine. Siz neler yapıyorsunuz ?

bende ilk önce çankayaya bakarım mimar kemalettinde güzel dükkanlar var ordan bulabilirim diye düşünüyorum..inşallah içimize sinen güzel şeyler buluruz

evet inşallah buluruz içimize sinen gönlümüze göre

peki nişan bohçan ne alemde :26: biz erkek arkaadşımla beraber yapmaya çalışıoruz kvler şehirdışında yaşadığı için ikimiz alıoruz yavaş yavaş benimde ikimizin yapması işime gelio açıkçası eksiklerimiz var biraz onlarıda tamamlıcaz inşallah

ben bide nişanımda dağıtmak için magnet yaptırmayı düşünüyorum

Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza. Bizim de nişan tarihimiz ve mekanımız kesinleşti 27 ekimde nişanlanıyoruz hayatımla 22 haziran da da isteme ve söz olacak kısmetse.

hoşgeldin canm, az kalmış seninde

sen üstünden atmışın ben yetişemedim inşallah güzel geçmiştir

Hayırlı ugurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…