2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)

ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...

okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
:KK19:

Ayetel kursu okudum bende tup bebekle kavustum insallah hacer kardesimizde kavusur

haklısın bir ay uzun bi süre ben 15 gune dayanamıyorum. doktora gidemem gereksiz yere ultrasona sokmuyor. pazartesi tam 12. hafta dolacak ense kalınlıklarına bakıcak mecbur bekliycem. Fazla belirti olmasıda dert benım gıbı normal yasantına devam etmekte dert hamilelikte. allah hepimize yardım etsin cnm. senın kaç aylık oldu, umarım mutlu sona erişiriz hepimiz :)

Benim13.hafta bitecek işte
Ama azalma falan yok ;((((

arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?

kimler tatile gidecek. ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ama eşim tedirgin birşey olursa diye korkuyor

Benim Haziran sonuna kadar haftasonları dahil kursum var o yüzden gidemiyorum
Temmuz'un ilk haftası gideceğiz güneyde bi yere
Dr sorun yok dedi sordum ben

arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?

Tahmin etmesi için hiç erken değil
10.ayda öğrenenler oldu
Ama yanılma payı var tabi ki
Ben o yüzden 16.haftaya kadar bekliyorum arkadaşım net olsun diye
Çünkü genelde yanılıyorlar:KK66:
O yüzden pay bırakıyorlar

Arkadaşlar,

Çin takvimi de hurafe olsa çok doğru sonuçlar veriyormuş..arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin tutuyormuş tahminler..Siz de bir bakın deneyin isterseniz :KK1: :KK1:

Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
ben de baktım erkek çıktı.daha öğrenmedik sonucu bakalım ne olacak.
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)

ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...

okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
:KK19:

bende ayet-el kürsi okudum Allah kabul etsin inşallah.
çok iyi bilirim o süreci inşallah arkaşınızda hayırlısı ile alır güzel haberi.
Allahım kimseyi evlat hasereti ile sınamasın inşallah.AMİN...

Tahmin etmesi için hiç erken değil
10.ayda öğrenenler oldu
Ama yanılma payı var tabi ki
Ben o yüzden 16.haftaya kadar bekliyorum arkadaşım net olsun diye
Çünkü genelde yanılıyorlar:KK66:
O yüzden pay bırakıyorlar

canım cevabın için teşekküler bende şaşırdım bu kadar erken belli olur mu diye ..

bende bu gün 12. haftaya girdim bende demir eksikliği varmış doktor daha bana ilk gittiğimde gyno ferro senol yazmıştı ama mide bulantım çok olduğu için ulantılarım bitmeden başlamak istemdim daha bu gün başladım normalde demir ilacı 16. haftada başlanıyormuş ama ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için demir eksikliği ve kansızlık oluyormuş dünde sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım ordaki hemşirede hamileydi oda gyno ferro senol kullanıyormuş ..

Bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Banada bu hafta maltofer surup verdi doktor.

:) Bende seviyorum acıyı şalgamı ama malesef yasak onları yemek içmek bakalım acıyı yiyorum dayanamayıp ama 3 aydır şalgam içemiyorum :KK43:
Tam olarak nerelerde oturdun canım ben mavi bulvar baraj yolu gezdim durdum şimdi evlenince yüzüncüyıla geçtim :)

Bizde mavi bulvarda oturduk. Kurttepede oturduk. Yuregirde oturduk daha bir kaç yerde oturduk. Bu arada canım çok acılı şalgam istedi yaa poff

canım cevabın için teşekküler bende şaşırdım bu kadar erken belli olur mu diye ..

Ne demek
Bak hatta benim bugün hamilelik takvimini oku "artık bebeğinizin kız mı erkek mi olduğunu ultrasonda görebilirsiniz"diyor
Ama istisnalar da var
7yaşındaki kız yeğenime 8.aya kadar Dr kar erkek demişti:KK66:
Genital bölgesi şişikti çünkü
Son ay farkettiler sinir olmuştuk:KK66:

Bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Banada bu hafta maltofer surup verdi doktor.

Bizde mavi bulvarda oturduk. Kurttepede oturduk. Yuregirde oturduk daha bir kaç yerde oturduk. Bu arada canım çok acılı şalgam istedi yaa poff

Anaaa biri adana dan mi bahsetti.....bende adanaliyim...ama antepte gorwv yapiyorum...vee dolapta salgam varrrr. ama ben pek sevmiyorummm..

kızlar ya benim okulum taksimde olduğu için bu olaylar başladığından beri arada bir biber gazı soluyoruz, bebeğe zararı var mıdır?
uzun süre maruz kalınırsa kromozom bozuklukları oluyormuş

Gizemmmm cnm onemli degil sen bilerek kotu niyetle psylasmadin ki
Ben senin icini biliyorum canim..
Bnm icim burkuldu o kdr Lutfen kendini uzme

Kizlar esimin telinden giriyorm klavyesine alisamadim
Herkes iyi dimi..
Burasi cok guzel amaa cokkk yorucu yemek yedik simdi
Odaya ciktim beyaz parti var bu aksam mini disco fln var herkes beyazlar icinde bende oglumla kocami yolladim :)
Birazdan inerim..
Animator kizlari bi gorseniz cokkk guzeller
Bnmkiler suan orda :)))))

Herkes iyi dimi..
Odaya ciktim beyaz parti var bu aksam mini disco fln var herkes beyazlar icinde bende oglumla kocami yolladim :)
Birazdan inerim..

aaa in hemen benceeeee:KK1:
çok yemek ye eğlen dinlen kendini yormaa havuza girme denize gir mümkünsee :)

Herkes iyi dimi..
Birazdan inerim..

Kis giy hemen beyazlari in asagiiiii...aaaa....babali ogullu kaparlarrr valla elin kizlariiii...

Kızlar benim sorunumda saçımdaki beyazlar çok fena durumdalar Dr izin vermemişti ilkinde ama bu kadar beyazım yoktu şimdi çıldıracak gibiyim dışarı çıkmak istemiyorum sizin drlar bu konuda birşey söyledi mi? Birde dünden beri mide bulantım bir anda arttı düzelmiştim birkaç gündür of kızımda bu kadar sürmemişti:KK43:((
Bizim arkadas hamileligi sueesince boyatti..oglumda bende hic boyatmamistim simdi ise 4 senedir bzaten boyamiyorum iyi oldu yani...

Anaaa biri adana dan mi bahsetti.....bende adanaliyim...ama antepte gorwv yapiyorum...vee dolapta salgam varrrr. ama ben pek sevmiyorummm..

evet baya bahsi geçtiiii :))) bende adanada yaşıyorum izmirliyim urfada görev yaptım antepi iyi biliyorum ben hiç tatmadım o şalgamı kokusunu beğenmediğim için...

kızlar bebeğimi hergün akşam üstüne ve öğlende olmak üzere iki kere hissediyorum . tabiki ufak hareketlerini hissetmiyorum bi tarafa toparlanıyor yada dikleniyormu napıyosa oraaya elimi koyunca yusyuvarlak semsert başını hissediyorum Allahım bugünleri gördüm ya şükürler olsun çok korkuyorum yavruma bişey olcak diye ama bana hergün kendini bildiriyo ben burdayım iyiyim annecim diyo:KK55::KK52::KK52::KK52::KK55::KK55::KK55::KK55:

X