- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Ya çirkin dursun boşver ya.Kilolu değiliz hamileyiz biz=)
Ben bu sene daha rahat etcem valla.Bahanem var nasılsa.
Neremden fışkırırsa fışkırsın yağlar selülitler=)
50,500 um ben kılolu degılım amaaa psıkolojı ıstee :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çirkin dursun boşver ya.Kilolu değiliz hamileyiz biz=)
Ben bu sene daha rahat etcem valla.Bahanem var nasılsa.
Neremden fışkırırsa fışkırsın yağlar selülitler=)
amin canım sağolasın cümlemizin inşşş seninkininde belli cinsiyeti demi
iyi haberlerle gel inşallah...
kızlaqr deli gibi tüysüz şeftali yiyorum acaba kızım mı olacak... totem yapıyorum... gidip gelip şeftali. bide kütür kütür olacak....sabah sabah 2 tane yedim bile...
bende baş ağrıları başlamadı... demir eksikliğinden kaynaklandığını biliyorum ama başağrılarınnn
50,500 um ben kılolu degılım amaaa psıkolojı ıstee :)))
canım bodrum demeee bana demeeeeeeeee
cok sevıyorum orayı
valla eşıma radı masrafları saydım .. oğlumda cok kısıtlamıştık kendımızı buna özenmek almak ıstıyorum dedım..
eger bunları göze alıyorsan bugun gıt o tatılı al dedım..
taam dedıııı dura dura gıdıcez.. 13 saatlık yol nereye gıdıyorsunuz sız anlamadım ıst bodrum arası otobüsle mı o kdr suruyor
valla bız bodruma 6 saatte gıdıyorduk şimdi aha yaaş olur gıdersek
birde eşime antalyada 4 gece kalalım donuşte başka yerlere uğrayalım dedım..
izmir yada bodrum istiyorum ben 2 günlükte.. inşallahhhhhhhhhhh
oda konusunda beşikten uykusunda sarkıyorsa.. degıstır derım cunku cok tehlıkelı
ınanırmısın benım oğlum sadece 8 ay yattı besıgınde cunku 8 aylıkken yurumeye başladı ve gece kac kere besıgınden sarkmış yakaladık.. cok zor cıdden ztn çıt sesıne uyanıyorsun..
ama sonra besıgı yatağıma dayadım sonra yatak aldım ama cok kötü dusup kaşını yardı oyle yatağımıza alıştı.. sımdı yatağında yatıo ama ıkı tane sandalye ve yere bı suru yastık koyuyoruz..
ama yatak kenarı ıcın fıle barıyerler var uygunda fıyatları.. bızde ondan alıcaz Aral ıcın..
yatak ıcınse delı yatıyorsa bazalı alma .. cok yüksek oluyorlar.. ben o hayatı yaptım
ya arabalı al yada ıkeada muthış yataklar var . bı bak gıdıp.. hemde yere yakın düşse bıle bışeycık olmaz..
ama iri bi çocuk dıyorsun yatağa gecırebılırsn derım ben
slm kızlarr..
ben ikili testi yaptırmama kararı almıştım. çok heyecanlı ve stresli bir yapım olduğundan bir de okuduklarımdan korkuyordum. zaten Allah korusun bişey olursa aldırmayacağım için.
neyse çevrenin baskılarından ötürü yaptırmaya karar verdim ve ctesi yaptırdım. bugün drumu aradım ve her şey çok normalmiş. inşallah sizlerinde böyle güzel haberlerini paylaşırız..
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 4 gün geçti test yaptım negatif adet olcakmışım gibi ama olmadım ne yapmam lazım açilde kan testi yapılıyormu bi bilginiz varmı acaba
evet acilde yapılıyor. bir de özel hastanelerde doktor muaynesine gerek kalmadan ücret karşılığında yaptırabiliyorsun. hayırlı haberlerin olsun inşallah....
arkadaşlarım hayırlı olsun güzel sağlık dolu haberleriniz hep böyle devam eder inşallah gözünüz aydıın maşaallah diyeyım
Eki Görüntüle 722863 ilk doktor muaynemız 6+1 iken
Eki Görüntüle 722865 bebeğim burada 9 hafta 5 gunlul. cinsiyetımız tahmını kız
Eki Görüntüle 722868 burada 10+5 gunluğuz kızlar. boyumuz 4 cm.
Eki Görüntüle 722870 dün ki kotrolümüz bebişim 11+ 4 günlük. cinsiyetimiz kız
merhaba kızlar bakıyorum da tatil planları yapılmış ne kadar da güzel. biz Antalya da yaşıyoruz ve her yıl tatil konusunda sıkıntı yaşıyoruz acaba nereye gitsek :))
çok güzel doğum öncesi tatil fikirleri ve oldukça heyecan verici. mutlaka gitmeliyiz. bizde bu yıl nevşerire gidiyoruz hayırlısıyla 3 gün .
dün kontolümüz vardı doktor teyzemizde. uzun süren başağrılarım nedene ile emar çektirmeme karar verildi. çektirdim ve sonuç olarak sol sinüs de ufak bır kist tespit edildi ve doğum sonrası müdahale edilmesine karar verildi. ikili testimiz için ense kalınlığı ölçümümüz yapıldı. 1.6 çıktı sonucumuz yani iyi. 2.5 in üzerinde olunca tehlike arz ediyormuş öyle dedi doktorumuz.kan verdim sonuçlar perşembe günü çıkıcak. umarım bir sorun yaşamayız. doktor progestana devam etmemi istedi ama ben en başından beri düşük tehlikem olmasına rağmen hiç ama hiç progestan kullanmadım kızlar. ilk bebeğimde oğlumda daha dogmadan 37. haftada karaciğerinde damarsal bir kitle oluşmuştu sebebinin ise progestan olduğuna karar vermişti onkologlar. o yüzden bunda da korktuğum için hiç kullanmadım. lütfen bu yazdıklarımdan etkilenmeyim oldu mu? bunda hiç kullanmamama rağmen kanamam veya kasık sancılarım olmadı çok şükür. coraspirine ve elevite devam dedi. birde şiddetli bir grip geçiriyorum bir hafta raporluyum antibiyotik verdi.şimdilik bu kadar. göbiş topiğine bakıyorum çok hoşuma gidiyor orda göbüşleri görmek. az kaldı 1 aya kadar daha da büyür göbüşlerimiz. bende eklicem en kısa zamanda....
teşekkür ederim ilgin için 15 aylık kızım var daha erken diyordum ama eşim istedi allahım hayırlısını nasip etsin bana da cümlemizede
ahh canım hadi gözünaydın.. geçmiş olsun dikkat et kendine...
Arkadaşım geçmiş olsun.
Neyse ki sebebini bulmuşlar şükret.
Gerekli herşeyi yaparlar rahat edersin inşallah.
Kızına da nazar değmesin maşallah=)
Ben eşimle birlikte bursada kalıp çalışmayı çok istedim.
İş aradım orda ama bulamadım.
Daha fazla da yük olmayayım diye ailemin yanına döndüm.
Ama hala içimdedir orda yaşamak kalmak.
Eşimle konuşur dururuz gitsek yerleşsek diye.
Ama kurulu düzeni bozmak zor oluyor işte.Cesaret lazım