canım biz her sene ramazan bayramında 1 hafta bodruma annemlerin yazlıgına gidiyoruz hem bayramlık gitmiş oluyoruz. birde eşim işi bırakamadıgından bayram tatilinde gitmek daha cok işimize geliyor. birde annem kardeşim ve benim doğumgunlerimiz arka arkaya ve gecen sene ve bu sene bayram tatilleri dogumgünlerimiz ile cakısıyor hersey bir arada oluyor. ama işte benim en büyük sıkıntım o 13 saatlık küçük cocukla agustos sıcagında artı bayram tatili kalabalıgında nasıl dayanıcam. yengem veya kardesim yolda bnmle gelip arkadaslık ederse cok cok güzel olacak. kandırmaya calısıyorum su an:))) onun dısında bize cocukla en rahat tatil annemlerin yanında bodrum oluyor. annem cocuga bakıyor bızde bol bol geziyoruz. ne uyku duzeni ne yemek düzeni sasıyor oglumunda...
ben oglumda hakiki zeytinyagı sürdüm hiç çatlak olusmadı.. hattaoglumada pişik için sadece zeytinyagı kullandım. sükür pişikte olusmamıstı.
canım odadan konu acılınca sormak geldı aklıma. senin oglun daha büyük daha tecrübelisin sana birsey danısıcam. şimdi benim oglum tam 25. ayı doldurdu kendi odasında en büyük boy beşikte yatıyor.. benim evim dubleks oldugundan ve merdiven oldugundan ( gerçi merdivene kapı yaptık ama) gece uyanır gezinir diye korkuma normal yatağa gecirmeye cesaret edemiyorum ama zaten iri bir çocuk oldugundan beşikte ayaga kalktımı yarı beline geliyor ve cok rahat ayagını atabiliyor dısarı. ben daha ne kadar besşikte yatırabilirim bu cocugu oglunu ne zaman normal yataga indirmiştin.. annemler gecer artık diyorlar ama ben cesaret edemiyorum..
canım bodrum demeee bana demeeeeeeeee
cok sevıyorum orayı
valla eşıma radı masrafları saydım .. oğlumda cok kısıtlamıştık kendımızı buna özenmek almak ıstıyorum dedım..
eger bunları göze alıyorsan bugun gıt o tatılı al dedım..
taam dedıııı dura dura gıdıcez.. 13 saatlık yol nereye gıdıyorsunuz sız anlamadım ıst bodrum arası otobüsle mı o kdr suruyor
valla bız bodruma 6 saatte gıdıyorduk şimdi aha yaaş olur gıdersek
birde eşime antalyada 4 gece kalalım donuşte başka yerlere uğrayalım dedım..
izmir yada bodrum istiyorum ben 2 günlükte.. inşallahhhhhhhhhhh
oda konusunda beşikten uykusunda sarkıyorsa.. degıstır derım cunku cok tehlıkelı
ınanırmısın benım oğlum sadece 8 ay yattı besıgınde cunku 8 aylıkken yurumeye başladı ve gece kac kere besıgınden sarkmış yakaladık.. cok zor cıdden ztn çıt sesıne uyanıyorsun..
ama sonra besıgı yatağıma dayadım sonra yatak aldım ama cok kötü dusup kaşını yardı oyle yatağımıza alıştı.. sımdı yatağında yatıo ama ıkı tane sandalye ve yere bı suru yastık koyuyoruz..
ama yatak kenarı ıcın fıle barıyerler var uygunda fıyatları.. bızde ondan alıcaz Aral ıcın..
yatak ıcınse delı yatıyorsa bazalı alma .. cok yüksek oluyorlar.. ben o hayatı yaptım
ya arabalı al yada ıkeada muthış yataklar var . bı bak gıdıp.. hemde yere yakın düşse bıle bışeycık olmaz..
ama iri bi çocuk dıyorsun yatağa gecırebılırsn derım ben