napıyo ağzınımı açmıyo tühh ya bilirim bu duyguyu yememesinemi üzücen o kadar emek werip yaptıgınamı zorr yaa keske yeseler uğraştrmadan iyi bari doktor kilosuna iyi diyosa maşallahBen hep yapıp yediremeyip döküyorum. Tv de denedim ama olmuyo
3aydır böyle. Gelişimi geri gedecekse de elimden başka şey gelmiyor çünkü her yolu denedim. Dr kilo iyi diyo zorlama diyo başka da birşey dediği yok
Meltemcim zaten aşı 1 yaşına girlirken vuruluyor ama sağlık bakanlığı yaygın hastalık ve salgından dolayı bunun 9. ayda yapılmasını söylemiş bu kararla 9. ay bittiktdn sonra yapılıor bence yaptır derim en azından sorun sıkıntı yaşamazsın annen tabiki tecrübelidir ona lafım yok ama geç yaoptırdığın takdirde bir sorun sıkıntı oluşmasını istemem tatlım sen her şeye karsı önlemini al balım :)
ya canım geçen ay bu söylenti çıktığında aradım hemşiremizi, o da dedi sağlık bakanlığından salgın uyarısı geldi, 9. ayda yapılsın diye dedi, egenin 9. ayı geldiğinde uyarı devam ederse yaparız demişti. ama hemşiremiz de annem gibi düşünüyor, bu aşının ideali 12-15 ay arasında yapılmasıymış, erken vurulan dozun koruyuculuğu şüpheli dedi. bu ayda yapılan kkk aşısı 15-18 ay arasında tekrarlanırmış daha sonra da 1. sınıfta... ama 12 ayda zamanında yapılan aşı sadece 1. sınıfta tekrarlanıyor... ben yaptırmıycam ya yaşında yaptırıcam...
madem yemiyo saate takılma cnm ne istiosa o an onu yedir baktr tadına çok zor yaa bu durumlarYa kızlar benim kızım hiç bir şey yemiyor ne kahvaltı ne öğle yemeği na muhallebi ne meyve ne sebze ya sadece beni emiyor keyfi yerinde ise yedirebiliyorum hani dr lar söylüyor ya şu saatte bu bu saatte su benim dr da verdi saatli yemek listesi ama biz uyamıyoruz ya ben çok yorgun düşüyorum uygulayamıyorum yada benim kızım yemiyor herşeyden iki üç lokma ben bunu nasıl düzeltebilirim illa saatmi olması lazım of ya
Ya kızlar benim kızım hiç bir şey yemiyor ne kahvaltı ne öğle yemeği na muhallebi ne meyve ne sebze ya sadece beni emiyor keyfi yerinde ise yedirebiliyorum hani dr lar söylüyor ya şu saatte bu bu saatte su benim dr da verdi saatli yemek listesi ama biz uyamıyoruz ya ben çok yorgun düşüyorum uygulayamıyorum yada benim kızım yemiyor herşeyden iki üç lokma ben bunu nasıl düzeltebilirim illa saatmi olması lazım of ya
cnm senin isin benden daha zormus benum o kadar uzak degil. Ne diyiym Allah yardmcmz olsu once bebislerimizin snra bizim.
Kim bakacak cnm seninkine
evet cnm boyu kılosu ıyı onden gıdıyormaşallah kilosu çok iyi cnm bu aşı işini bide ben sorym bakalım ne dicek hemşiremiz
geçen ay bendede oldu doktora sordum düzenli we çok yiyodur bu güze bişey ishal diilse hiç korkma bu besinleri vücudunun hemen sindirip tekrar acıkması ile ilgili kısır döngü hatta oglum gece hiç kaka yapmazdı sabah yapardı geçen ay gecenin 3ünde dolduryodu bezi hadiiii uykusu bölünür alt temizleriz baştan uyut allahtn düzeldi korkma cnm çok normalKizlar Asaf inanilmaz kaka yapiyo ya 5-6 kere gunde dolu dolu.ishal degil kivaminda bi sorun yok.metabolizmasiyla alakali sanirim ama taktim galiba biraz.var mi bebislerden boyle olan?
Anladim canim duzenli ve cok yiyo gercekten.kotu bisey olmadigini tahmin ettim ama kafama takildi yinede.sagol.resmen kokarca besliyoruz evde:)sagol:)geçen ay bendede oldu doktora sordum düzenli we çok yiyodur bu güze bişey ishal diilse hiç korkma bu besinleri vücudunun hemen sindirip tekrar acıkması ile ilgili kısır döngü hatta oglum gece hiç kaka yapmazdı sabah yapardı geçen ay gecenin 3ünde dolduryodu bezi hadiiii uykusu bölünür alt temizleriz baştan uyut allahtn düzeldi korkma cnm çok normal
Kizlar Asaf inanilmaz kaka yapiyo ya 5-6 kere gunde dolu dolu.ishal degil kivaminda bi sorun yok.metabolizmasiyla alakali sanirim ama taktim galiba biraz.var mi bebislerden boyle olan?
Aynen yaaa bez almaktan bi hal olduk bizimki de oyle.neredeyse her ogunden 10 dakka sonra kesin yapiyo.bide sabah uyandiktan 10 dakka sonra ki onu artik tuvalete yapiyorcanım ege'nin en az kaka sayısı 4, bazen 5-6 maşallahı var anlıycağın bez yetişmiyo sıpaya...
biz hiç kaka sayımızı azaltamadık. ama kıvamı falan çok normal takılmıyorum o yüzden.
hadi gözün aydın elifcim, korktuğun gibi olmamasına çok sevindim. 1-2 hafta sonra iyice alışır zaten merak etme.kızlarr selamk
bugün meteyi babaannee bırakıp okula gittim iyi başladık. durmuş aglamamış çok birtek uyuduktan az sonra zil çalmış onun sesine uyanmış bidaha uyumamış ama ağlamamış da yavrum . Pzertesiden sonra süre brz daha uzayck erken çıkıp geç gelcem bugün 1de geldim okul açılınca 3buçuk gibi gelcm ona da dayanır gibi inşallah. içim rhatladı biraz çok şükür
Bencede tatlm gelisiminde sorun yoksa takilma ve zorlama sen iyu bir annesin biliyorsunBen hep yapıp yediremeyip döküyorum. Tv de denedim ama olmuyo
3aydır böyle. Gelişimi geri gedecekse de elimden başka şey gelmiyor çünkü her yolu denedim. Dr kilo iyi diyo zorlama diyo başka da birşey dediği yok
saol cnm içim öyle rahatladı ki anlatamam biraz daha iyi yiyor bu ara eskiye göre. bibereon almıyor cnm tekrar denedim süt sağıp almyr. zorlamıyorum sonuçta yeterince emiyor. Sabah en son çıkmadan emzrrm bir de 3.30 da gelince ve sonrasında... Ama hani sulukları var ya delikli bardak hani bir gün onu denycem süt bırakıp biberon almyr ama onunla güzel içiyor suyu belki sütüde alır kolay uyuyr.buhafta öğlene kdr ama belki okul açılınca daha zorlar.. öyle işte cnm.hadi gözün aydın elifcim, korktuğun gibi olmamasına çok sevindim. 1-2 hafta sonra iyice alışır zaten merak etme.
yemek yeme durumu nasılmış? KV ek gıda verebilmiş mi? ya da biberona alışıp anne sütü alabildi mi?