- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
Cnm gecmus olsun unsallh cabucak iyilesir. Whatsyptn en son yazmsim iletilmems hala ay sonu demsrn bende daha zaman var zanndyrdm sasrdm. Neyse hadi atlattnz
Hmm iyi bakalim cnm. Nasil peki ege'cik iyilestimicanım yazdım burda bana whatsuptan ulaşmak isteyenlere uyarı yaptım :))
benim telin wifi bozuk ya netim bitmiş ondan kapattım mobil veriyi.
evet ay sonu diyordum eşim 25 inde maaş alıyor diye öyle düşünüyorduk, ama haftaya onlar şirketçe yılsonu toplantısı ve ödül tatili bodruma gidiyorlar.
eylülde de avrupa toplantısı için belçikaya gidiyorlar. ondan zaman varken daha da geçmeden yapalım dedik.
Hmm iyi bakalim cnm. Nasil peki ege'cik iyilestimi
Kizlar oglum tam iki haftadir isal doktora gittik ilac kullandim hic faudasi olmadi yemesinede ne kadar dikkat etsem geçmedi neler yapabilirim baska fikri olan varmi
bide guzel bi tarif paylasiym oglum bayilarak yedi
migrostan norvec somon aldim yikayip tencerede on dk hasladim baliklari alip kucucuk dogradim ayri kasede bir yumurta sarisi bir tk un ve biraz limonla terbiye yaptim guzelce karistirip baliklari icine attim mis gibi oldu tam bugday ekmegiylede yedirdim bayildi valla
Kiyamam ben ona ya ins dahada iyi olur Allah yardimcin olsun canım
canım tekrar çok geçmiş olsun, bunu da atlatırsınız inşallah.Bugun esimin sonucu cikti. Tümör eski hastaligi olan lösemi ile ilgiliymis. Sanirim kotu huyluymus ki sicramis. Beyin kanseri degil ama loseminin orada olusturdugu bir kitle diye anlatti hemotoloji doktoru. Üç yil onceye donus yaptik. Yeniden yatış kemoterapi ilaçlar falan.. tani ise 'myloid sarkum'. Ege unv' de yatacaz yine hemotoloji bolumunde...
Eveet ilk gun cis yaparken aglyrlar .rahatlamssndir.bende dondum evdeyim. Tatil bitti yaaiyi çok şükür, ilk gün biraz ağladı sanırım çişini yaparken falan. dün daha iyiydi, bugün de daha iyi, baya da iyileşmiş.
Canim gecms olsun atlatrsnz unsallh Allh sifa versinBugun esimin sonucu cikti. Tümör eski hastaligi olan lösemi ile ilgiliymis. Sanirim kotu huyluymus ki sicramis. Beyin kanseri degil ama loseminin orada olusturdugu bir kitle diye anlatti hemotoloji doktoru. Üç yil onceye donus yaptik. Yeniden yatış kemoterapi ilaçlar falan.. tani ise 'myloid sarkum'. Ege unv' de yatacaz yine hemotoloji bolumunde...
evet rahatladım çok şükür bugün baya iyi, sürünüyor bile mızlamıyor.Eveet ilk gun cis yaparken aglyrlar .rahatlamssndir.bende dondum evdeyim. Tatil bitti yaa(
canım cici bebe içerisinde işlenmiş şeker olduğu için tavsiye edilmiyor zaten. kızlar ya hipp organik kullandılar ya da kendileri yaptılar. ben cici bebe kullandım ufak bir paket, bitince bi daha kullanmadım. kahvaltısında ıhlamur ve pekmez döküyordum, sonra tam buğday ekmeğine geçtim. artık cici bebe hiç kullanmıyorum.
pirinç unuyla bi süre muhallebi yaptım, ama hiçbir besin değeri yok aklında olsun, meyvelerle zenginleştirmeye çalıştım.
çavdar unu hiç kullanmadım. tam buğday unu kullandım, çorbalarına da 2 gündür tam buğday unuyla terbiye yapmaya başladım.
yulaf unu değil de dövülmüş yulaf kullanıyorum ben. hemen hemen her çorbasına 1-2 tatlı kaşığı katıyorum bağırsakların yumuşak kalması açısından. ege çok katı gıda yiyiyor çünkü, yulaf da bağırsakları yumuşak tutuyor, vermezsem kabızdan kurtulamaz sanırım.
devam sütü 2,5 aylıkken takviyeye başlamıştım, sütün azdı. 3. aydan sonra günde 1 kere emmeye başladı, 7. ayda onu da bıraktı. devam sütü hala kullanıyorum. uyku önceleri veriyorum, onun haricin de çorba, meyve, yoğurt idare ediyoruz.
ben migrostan aldım, organik reyondan, markasını hatırlamıyorum, kavanoza koyuyorum ambalajı attıyorum..teşekkür ederim canım. dövülmüş yulaf ve tam buğday unu nerede satılıyor? markette bulur muyum, markası falan var mı?
ben migrostan aldım, organik reyondan, markasını hatırlamıyorum, kavanoza koyuyorum ambalajı attıyorum..
canım allah şifa versın tez zamnda çok geçmiş olsun bunu da atlatırsınız inşallahBugun esimin sonucu cikti. Tümör eski hastaligi olan lösemi ile ilgiliymis. Sanirim kotu huyluymus ki sicramis. Beyin kanseri degil ama loseminin orada olusturdugu bir kitle diye anlatti hemotoloji doktoru. Üç yil onceye donus yaptik. Yeniden yatış kemoterapi ilaçlar falan.. tani ise 'myloid sarkum'. Ege unv' de yatacaz yine hemotoloji bolumunde...
Allah esini sana ve cocugunuza bagislasin canim ins hersey daha iyi olur uzme kendini sen moralini yüksek tutki esinde iyi olsun ALlah nelere kadir degil bu gunlerde geçerBugun esimin sonucu cikti. Tümör eski hastaligi olan lösemi ile ilgiliymis. Sanirim kotu huyluymus ki sicramis. Beyin kanseri degil ama loseminin orada olusturdugu bir kitle diye anlatti hemotoloji doktoru. Üç yil onceye donus yaptik. Yeniden yatış kemoterapi ilaçlar falan.. tani ise 'myloid sarkum'. Ege unv' de yatacaz yine hemotoloji bolumunde...
Allah sifa versin 3 yil onceki gibi bunuda atlatirsiniz insaallahBugun esimin sonucu cikti. Tümör eski hastaligi olan lösemi ile ilgiliymis. Sanirim kotu huyluymus ki sicramis. Beyin kanseri degil ama loseminin orada olusturdugu bir kitle diye anlatti hemotoloji doktoru. Üç yil onceye donus yaptik. Yeniden yatış kemoterapi ilaçlar falan.. tani ise 'myloid sarkum'. Ege unv' de yatacaz yine hemotoloji bolumunde...