- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Tabi kiİyi geceler herkese anne sütü alıpta bebeği kahverengi gibi kaka yapan varmı gece gece endişelendim hastanedende yeni çıktık korkuyorum bebeğim için
Zaten normal olam renk o
Sarı veya yeşilse belki endişe edilebilir. Ki anne sütü alam bebeklerde kaka rengi önemli değil kan olmadıkça
Kızzzzzmerhaba kızlar beni hatırladınız mı :) ben 25 kasım da doğum yaptım ama her 5 aralık gözüküyordu doğum tarihim ve 38+5 de sezeryan olunca kasım annesi oldum ama ne kasım annelerine ne de buraya birdaha yazamadım bebeğime alışma sürecinde pek fazla internete girmedim.
şuan 3.5 aylık kızım 3. ay kontrolünde 5200 gr 57 cm idi boyumuz. anne sütü+ mama ile besliyorum. beni baştan beri emmediği için sütümü sağarak veriyorum bebeğime inşallah bu şekilde 6. ay bitene kadar emziririm.
doktorumuz bize 4. ayda tattırmaya başlayabilirsiniz dedi ek gıdaları meyve püresi ve yoğurt tattırarak başlicaz ama sadece tattırıcaz 6. ay bitene kadar süt ve mamaya ağırlık vermeye devam edicekmişiz.
diş sıkıntılarımz başladı.
sizler nasılsınız paylaşımlar devam ediyormu hiç bakamdım bebeklerinizin gelişimlerini burdan mı yoksa başka bir topikten mi takip ediyorsunuz.
hepinizi öpüyorum sevgiler.
Niyr hatırlamayalım seniii
Tabi hatırjadım şahsenn:)) iyi olmanıZa çook sevindim
Herkes iyi rutin sıkıntılar haricinde. Şükür hiç birimizde ciddi sıkıntı yok
Biz buralardayız sende gelirsin artık arada