Kizlar nasilsiniz ya? Gecen pazardan beri yazamadim. Pazar günü Esim anneme kalmaya gitmeme izin vermiyo demiştim hatirlarsaniz. O gün bizim elektrikler gitti saat 15.30civari netten baktik 5te gelecek saat beş oldu yok bi daha baktim 7de gelecek gelmedi ev soğudu buzhane Ahmed uyandi durmuyor sardik sarmala dik arabaya gidip dolasalim bari dedik ciktik. Bizi saat 9a kadar oyaladilar. 9dada gelmedi saat gece 2de gelecek dediler esime ilk elektrikler kesilip arabaya binerken anneme gidelim bari bos bos dolasmayalim dedim. Gelir birazdan demişti. Sonra velhasil mecbur anneme gittik o saatte bizi birakti gitti o:) artik nasil içten dua ettimse Allah kabul etti çarşamba aksamina kadar kaldik annemde kardeşimin de doğum günüydü:)) Allahim eşimin kalbine yumusaklik versinde gideyim inş. Kafa dagitmak çok iyi geliyo bana
Annemlerdeyken Ahmed zor kaka yapiyo diye doktorumuz çocuk cerrahina yönlendirdi. Popoda darlik varmi diye. Dra gittik muayene etti Dr parmagiyla yavrum tomar tomar yas döktü ya
(. Darlik var 12 mm ilk buji verdi bende çok geniş degilmi sonra catlamasin dedim. Zaten amacimiz çatlatmak genişletmek dedi içim çiz etti..
Sonrada ortapediye görürdüm Dr yardimci doç olunca güvendim muayenede hic bi sorun yok çok saglikli bi bebek dedi. Siz ölçümlere bakmayin ortapedi Dr unun muayenesi önemlidir ölçü alinirken kipordamis olabilir dedi. Güzelce anlatti bize saolsun. En azindan bi tane güzel hbr alabildik.
Simdi kendi evindeyim ve buji meselesi canini sikiyo sekiz gün oldu hala kaka yok mapicaz bilmiyorum