Koliklige aynen devam denizim annemlerdeyken burnumdan geldi ama geldim evime daha hafifledi sanki. Şimdide benim bogazim fenalasti yine hasta olmam inş tuzlu gargara yapiyorum bol bol. Sütunu arttirdimi hurma?Kızlarrrr selam.
Bizi mrk etmişsiniz iyiyiz cok şükür. Keremde iyi
Aral evde cok yogunum
Karamelimmm canım sende iyiymişsin maşallah
Tubişim nasıl gidiyor gaz kolik vs durumları
İnşallah bi an evvel geçer.
Sabriya özge ; maşallah minik kızına. Bende hurma aldrdım eşime
İnşallah işe yarar ben hurmayı yiyip üzerine bi bardak su içiyorum
Kızlar kerem hep yeşil yapıyor kakasını ..!
3-4 Yada 5 günde bir yapıyor.
Ama bi sıkıntısı olsa ağlar dimi
Öyle aglamıyorda
yaa benimkide emzik tutmuyor
sadece aç olunca..
Bebedeor aldım sadece..
Acaba başkalarını alır mı
geç mi klaldım acabae öbürleri içinn1,5 aylık olduu
TUĞBA CANIM SEN BOŞUNA SÜTÜM YOK DİYORSUN BENCE SENİN SÜTÜN YETİYOR. YETMESE 1,5 SAAT UYUMAZ.
BİDE SENİNKİ GAZLI BİBEBEK OLDUĞU İÇİN SÜRELKLİ AYAKTASIN SÜTÜN AZALDIĞI HALİ BU..
BENİM SÜTÜM YETİYOR.
FAKAT BENİM BİLE GÜNDÜZ YORGUN OLAYIM.. MEMELERİM HEP İNİK OLUYOR..
DİNLENMEK ÇOK FAYDALI SEN DİNLENEMEDİĞİN İÇİN SÜTÜN YOK GİBİ HİSSEDİYORSUN BENCE..
Kiz en fazla taşçatlasa bir buçuk saat uyuyor. Oda sürekli beşik sallanacak yada totoya pit pit. Benim memelerde inik 3saat annemlerde deliksiz uyudum ilk dafa doğumdan sonra hemen doldular ama imkansiz kendi evimde o. Uyku dinlenmek çok sut yapiyomus bana onu anladim. Gerçi dolduğunda bi öğünde iciyo onu sonraki ogub bidaha foss..bide esracim ben ev isi bile yapmıyorum hala pijamalarlayim. Yatagim bi türlü kapanmiyor. Yatak odasindan cikamadim saclarimi taramayi geçtim dişlerini bile fircalayamiyirun. Çok beceriksizim çok. Okuyorum sizi onu yaptim bunu yaptim diyorsunuz maşallah barekallah ben daha diş firçalayamiyorum ((