İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Ben kayıt ettim oğlumu tudem sınavına, dün kayıt ettim üsküdara ama akşam eve geldim ki sınav yerleri güncellenmiş ve bizim burda ümraniyede de sınav yeri ve kayıt yeri açılmış.
Demem o ki sürekli güncelliyorlar dün yine güncellenmiş. Siz hangi ildesiniz
Bizim küçük şehir diye tek okulda yapılıyo, elazığdayız. Kayıt ettim bugün.

hayırlısı bakalım. ben kendine bıraktım.isterse kayıt yaptıracam. sınavlarla arası yok . stres yapıyor, sıkılıyorum diyor. bende ısrar etmiyorum. ama katılmasını isterdim:KK43:((

hayırlısı bakalım. ben kendine bıraktım.isterse kayıt yaptıracam. sınavlarla arası yok . stres yapıyor, sıkılıyorum diyor. bende ısrar etmiyorum. ama katılmasını isterdim:KK43:((

bizde okulistik sınavında 2 yanlışla sınıf 6. olmusuz:KK43: aslında çok basitti 1 soruyu kitapcıkta doğru cevap anahtarında yanlış işaretlemiş. Tudem bende kayıt yaptırcam. Çocuklarımız ortak bi sınava girmiş olur hem degerlendirme yaparız :)

bizde okulistik sınavında 2 yanlışla sınıf 6. olmusuz:KK43: aslında çok basitti 1 soruyu kitapcıkta doğru cevap anahtarında yanlış işaretlemiş. Tudem bende kayıt yaptırcam. Çocuklarımız ortak bi sınava girmiş olur hem degerlendirme yaparız :)
Evet katılıyorum, tr geneli olması çok iyi, genel durumunu görmek açısından.

Yine sesiniz çıkmıyor kızlar. Nbr? Nasıl gidiyor? Bizde herşey yolunda çok şükür. Okul gerçekten istediğim gibi bir kurum çıktı. Hem kızım hem oğlum adına çok mutluyum. Her önüne geleni almıyorlar ve disiplini bozanları da hemen atıyorlar okuldan. Ticaret ön planda değil yani.
Sınavlar da tam gaz devam, bazen okul bazen dışarıda sınavlara götürüyorum. Sonuçlar güzel maşaallah, bakalım tudem de neler yapacak??

Selamlaaar
Tudem e bizde yazıldık bakalım bekliyoruz. Herkes de zor olur diyor tudem sınavı için
Okuldaki değerlendirmelerden iyi alıyor hep de bakalım tudem nasıl gelecek

Merhaba Arkdaşalar;
Kanguru matematik diye bir sınav var. Bilginiz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolejlerin bursluluk sınavları başladı kızlar. Büyük şehirde yaşayanlar için seçenekler daha çok. Aşağıdaki link doğa kolejinin. Bir bakın isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende son gün gördüm. Bayi falan değil direk banka hesabına para yatırdım.
Ama küçük sehir oldugu için şuan sınav yeri belli degil.
Bakalım ne olacak. Bu tür sınavlardan birbirimizi haberdar edersek sevinirim.
Birde okuyanbilir diye bir site var. Oda belirli döenmlerde sınav yapıyor.
Sınav ücreti yok. Belirlenen 3 hikaye kitabı var. onları alıp okuyacak o kitap bilgilerinden sınav oluyorlar.

İkisinede başvurduk. Tudeme gircez ama doğa başka bir ilde gidermiyiz bilmiyorum:
Olur mu olmaz mı kazanır mı kararsız kaldım. :KK43:

X