İnşallahhhh şu dönem bi bitsin blog dışında sitede açacağım bakalım ozaman belki işler artabilir.Türkiyede blog okuyuculuğu çok az maalesef oyüzden site açmak daha mantıklı olacak gibi
Çıksın ya güzel işler yapıyorsun daha da geliştirebilirsin .
Vınn vınnnnnnnnnnnnnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu daha ara gazı idiHele bende çalışmaya başlayayım , hele bir son 2 hafta kapıya dayansın sen o zaman gör bendeki külyutmaz aus modunu
Manuel sistem mi ? Gazel ya yine güldürdün beni sabah sabah .
Az daha sık gel de , güldür şu ahretliğini
He ya saçlarımı siyaset yolunda ağarttım , bak uppayı da çektim kendi safıma , o da artık siyasette takılıyorKarşı saflardayız
Ders çalışmaya bile başlamadı siyasette takılmaktan uppa hanımsen gelme ama sen gelince ban yiyorsun hemen
Ya okumadım ki cevap vereyim dolmam , üzme beni böyle söyleyip :26: Bir daha yazsana diyeceğim ama ayıp olacak
Ve aus lolissi tebrik eder
Evet canım blog takip edilmiyor belki ilgi alanına giren bir kaç blog (yemek vs..) gündemde o kadar .
Site açarsan , açtığıın sitede kk linki koyduğun takdirde burada da kendi sitenin linkini yayınlayabiliyorsun diye biliyorum yanılmıyorsam , daha çok kişi duyar bu şekilde .
Hadi bakalım okul bitsin de hele
Ben 2 ünite bitirdim dün :))) YazabilirsinÇıksın ya güzel işler yapıyorsun daha da geliştirebilirsin .
Bu daha ara gazı idiHele bende çalışmaya başlayayım , hele bir son 2 hafta kapıya dayansın sen o zaman gör bendeki külyutmaz aus modunu
He ya saçlarımı siyaset yolunda ağarttım , bak uppayı da çektim kendi safıma , o da artık siyasette takılıyorKarşı saflardayız
Ders çalışmaya bile başlamadı siyasette takılmaktan uppa hanımsen gelme ama sen gelince ban yiyorsun hemen
Ya okumadım ki cevap vereyim dolmam , üzme beni böyle söyleyip :26: Bir daha yazsana diyeceğim ama ayıp olacak
Auscum benim üniteler bitmiş bulunuyor
Ya buraya noolmuş böyle bi fikrin var mı ausum ya :26:
Dün sitede bakım vardı giremedim bugün bi girdim baktım arkadaş listemde kimsecikler kalmamış silinmiş bir anda
Ve hevi de yoplu olarak silinmiş msj atıyorum böyle biri yoktur diyor
Allah Allah hayret
dolmammm naparsın yaaaa görüşemiyoruzzz ohh bitmiş dersler vallahiiii
cnacunum seni görmek ne güzel
evet bayağı zamandır görüşemez olduk
tek ders olunca bitiyo tabiki
senden ne var ne yok
vallahi ne güzel ya ohhhh tek ders
ne olsun ya ben iş ev derss boyutundayım sende ne var ne yok
merhaba kızlar ben de saglık kurumalrı ısletmecılıgı okuyorumm.buugnden ıtıbaren 7 aylık kızımla calısmaya baslayacagım:)
cokmu gec kalmıısm...yalnız calısılacak unıte sayısını bulamıyorumm.nerden bulabılrımm..bı bılgınız varmıı
Allah bu otomatik ödemeyi ne yapmasın..
İnternetimiz kesildi, bende bu 1 küsür günlük zamanda 11 ünite bitirdim.. Aus ablacım ekler misin lütfen..
Herkese iyi akşamlar, hatta iyi geceler :)))))
Öncelikle uğrayamadığım için haberim olmadı, sanırım betülümün doğumgünü idi, nice nice senelere canım benim; mutlu, başarılı, sağlıklı bir yaş dilerim.
Ausum, bu siyaseti bana da bulaştırdın ya, gerçekten ders mers hak getire oldu.Ama yarından tezi yok çalışmaya devam, şimdilik sosyolojiye 2 ünite eklersen çok sevinirim.
Herkesi çok özledim, bundan sonra kaytarmadan çalışmaya tam gaz devam, zaman azaldı çünkü...
ben çenemi tutamıyorum ondan ahretim, :) savunduğum değerlere laf ettirmem
Benim 5 ünitem bitti :)
Çizelgeye işleyebilirsin :)
Auscum benim üniteler bitmiş bulunuyor
Ya buraya noolmuş böyle bi fikrin var mı ausum ya :26:
Dün sitede bakım vardı giremedim bugün bi girdim baktım arkadaş listemde kimsecikler kalmamış silinmiş bir anda
Ve hevi de yoplu olarak silinmiş msj atıyorum böyle biri yoktur diyor
Allah Allah hayret
sene kaybetme tarafı olmasaydı daha güzel olazektı
sözlenecekler topiğinden çıkmadığını da ek not ve dip not olaraktan da ekleseydin
bu arada cnacun noolmuş böyle bu siteye alt üst olmuş bıraktığım gibi değil hiç bişey :111:
Yoo geç kalmış sayılmazsın . Tam bir ay var , her gün bir ünite bile çalışsan muhtemelen zaman yetecektir .
Her dersin yarı ünitesinden sorumlusun vizede , eğer o dersin toplamda 8 ünitesi varsa vizede 4 ünden , 9 ünitesi varsa mesela 5 inden sorumlusun .
Eklerim tabii canım .
Bende kimliğimi bulamıyorumVakıfbank a 10 tl yatırıp sonrada giriş belgesi alacakmışım , başına gelen varsa bilginize .
Bir ara bir biberon mu gördüm benSistem fena geri dönüş yaşamış , benim civcivleri kim çaldı bakayım
:18::18::18::18::18::18::18:
Korktum
Tamamdır derhal
Canım dün yaşanan problemden sonra sistemde eylül ayına geri dönüş yaşanmış mecburi .
Eylülden sonra yapılan değişikliklerde resetlenmiş , arkadaş listesi , beğeniler , isim değiştirme vs... Hevinin önceki adı eftelya idi ya o da o isme geri dönmüş , bize ulaşın linkinden yeniden bildirmesi gerekiyor yönetime .
sene kaybetme tarafı olmasaydı daha güzel olazektı
sözlenecekler topiğinden çıkmadığını da ek not ve dip not olaraktan da ekleseydin
bu arada cnacun noolmuş böyle bu siteye alt üst olmuş bıraktığım gibi değil hiç bişey :111:
oo seniii dolma kafaaa dolma kaa - faaaa:76:
valla bende 1 yıl uzatıcam canım kpss önlisans giricem çünkü.
aaaa sen benimi takip ediyorsunçok makara bi sayfa vede güzel sohbetler ediyoruz oyüzden ordayımhep kızlar sürekli online
valla dün en son 9.30 da girdim sonra bidaha giremedim. Kazen sistem güncellemesi tarzında açıklama yapmış. doğum tarihlerimiz falan herkesi 1 nisan olmuşeski haline getirmek için baya ugraşacaklar