dolmacım ne söylesen ne kadar pepee duruşu sergilesen haklısın canım .
çok ihmal ettim burayı , ben ihmal ettim diye sizlerde gelmiyorsunuz
Ders çalışmaya da başlamadım doğal olarak kitaplarımı da almadım daha
Canım mesaj alıntıları otomatik cevap olarak geliyor ya , bazen gelen mesajlar arada kaynıyor galiba , silmişim kutumu görmedim mesajını
Hevide yok , betülde yok , arzu cee demiş gitmiş , gazel yok , gözde yok , uppa hoppa yok , yok yok yok
Eylül yakında bu topiği sıkıca ele alacağım , o vakte kadar kitaplarını almış ol , aus külyutmaz moduna girecek
Bana soruyorsan ; tabii ki de hayır şekerim
Sağol canım biraz deli cesareti , akıllı işi değil
Hala anlamadım şu mail olayını , hangi liste gidiyormuş , kime gidiyormuş
Iyi akşamlar dileyeyim bende canım sana
2 üniteye bir
Kulaklarım çınladı
Ünite bildirimim malesef yok.ausum , Dün doğum günümdü ,
çarşamba akşamından beri farklı mekanlarda adıma düzenlenen
kutlamalar var bu gün akşam son nasipse... Yarında aşkımın iş yemegine katılacagız nasipse...
Dersaneyide düzene sokarsam pazartesi ikinci dersime başlıyorum...
Dolmam , uppam , hevim , gazelcim , gözdecim ve tabisiii ausum
hepinizi opuyorumm...
uppaaaaaaaaa yeni ismin hayirli olsun eski biberoncum yani
ALLAH(C.C)'a emanet olunnn
slm cnm 4 ünite daha ekle. toplamda 8 ünitem bitti yani 2 dersim bitti.:) canımı dişime taktım çalısıyorum....
Millet çalışmaya başladı ben daha başlayamadım:)
Eşim kitapları almış. Bu akşam getirir inşallah :))
Dediğine göre kitaplar inceymiş :) Ben de bi sevindimm :)))
İnşallah bu akşam çalışacağım ünite sayısını yazarım :)
ohooo sen büyük yemin etmişin ablam bence derhal başla derse
babannem iyi çok şükür evdeyiz sürekli uyuyor uykusuz gecelerin acısını çıkartıyor sanırımçok sağolasın sorduğun için vallahi amcamlar senin kadar ilgili değil bide anası olacak...
28 üniteden sorumluyum ben:) tabloya yazabilirsin :)
[sıze=3]evet ya olmuyor böyle ausum bi toplaşalım ya başta sen olmak üzere özledim inanki
Senden önce valla ben ağlayacam artık
Ausum ben msj alıntısından bahsetmiyorum resmen ve açıkmen ileğen hanenden bahsediyorumAma neyse artık geçen geçti
Benim bir ünite mi daha tekme tokat atıver
çalıştığım çalışacağım zaten 2 ünite açalıştım başkada çalışamadım zaten son 2 ünitem daha kaldı
Dodaaammmmaaaan öpüyorum seni nanaklarından[/sıze]
Bende ozledim sizleri canim telefondan girebiliyorum annem bilgisayari saklamis kardesim ders calismiyir diye ancak yaziyorum giriyorum canim oyle isteHoşgeldin canım nerelerdeydin , adımı göremedim
Özlemişim seni de , yokluğun hissediliyordu
Ohh uyusun uyusun , dinlensin , enerji toplasın
Amcanları dövelim mi
Herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum.. kucak dlusu sevgi gönderiyorum sizelere
Ausumm
Dolmam
Betülüm
Biberonum
Gazelim
Gözdecim...
Mutlu bir gün ay gecirirsiniz ins herkese keyifli pazarlar:13::13:
Ausum bu doneme bomba gibi hazirim canim yardimci kitabi gec buldugum icin biraz calismaya gec basladim ama planli calisiyorum hergune bi unite verdim sinava kadar uniteler bitiyor son 3günde tekrar yapacagim ins canim
Sen nasilsin calismalar nasil
Topikdeki arkadaslarim sizin calismalariniz nasil gidiyor
Ausum 2ünite calistim canim düserbilir misin acaba
hepinizi opuyorum
babannem iyi olcağına biz hasta olduk yavgribal enfeksiyonu sonunda bünyeme almış bulunmaktayım aşırı öpüşlerimden ötürü annemede bulaştırdım kötü evlat dedikleri ben oluyorum galiba..
amcamları dövsekte adam olmazlar ne tuhaflar ya kayınpederi hastaymış yazık psikolojisi bozukmuş onun için ilgilenemiyorlarmışşş bizimlen... hastanede kalırkende amcamın ayak parmağında küçümen bi kırık vardı ya bildiğin kötürum muamelesi yaptılar yaa yok böyle bişey bi gün gelip kalmadı babannemin yanında yengem nasıl bırakayım adamı diye... sanki altını bezliyor...
Selamlar... 7ünite bitirdim,toplam 8oldu yani 2 ders gitti çok şükür
Slm aus benide eklermisin 24 uniten war 5 i bitti:26:
Ooo güzel plan program yapmışsın hevim , ben daha almadım kitaplarımı , açıkcası hiç alasım da yok
Ben iyiyim de sen nasılsın bakalım , hiç gelmiyorsun bu aralar
Küseyim mi şimdi ben
Hadi öpeyim de kocaman sonra belki küserim
Geçmiş olsun arzucum sana da annene de , bizde öpüşgeniz çokbirimiz hastalanınca hemen diğerimiz de .
Amcanın kırığınıda kedi bilmem neresini görünce yara sanarmışdiyen özlü sözümüzle cevap verip , ana hakkı önemlidir gelmesinler bakalım diyerekte noktalıyorum
Ooo loliss hanımlarda buralardalarmış.
Selam canım ne var ne yok
Harika canım hemen 2 dersinin bitme müjdesini tabloya haber veriyorum
Selam mmis sende nerelerdesin bakayımHiç sesin çıkmıyor , eklerim tabii eklemez miyim
Ooo güzel plan program yapmışsın hevim , ben daha almadım kitaplarımı , açıkcası hiç alasım da yok
Ben iyiyim de sen nasılsın bakalım , hiç gelmiyorsun bu aralar
Küseyim mi şimdi ben
Hadi öpeyim de kocaman sonra belki küserim
Geçmiş olsun arzucum sana da annene de , bizde öpüşgeniz çokbirimiz hastalanınca hemen diğerimiz de .
Amcanın kırığınıda kedi bilmem neresini görünce yara sanarmışdiyen özlü sözümüzle cevap verip , ana hakkı önemlidir gelmesinler bakalım diyerekte noktalıyorum
Ooo loliss hanımlarda buralardalarmış.
Selam canım ne var ne yok
Harika canım hemen 2 dersinin bitme müjdesini tabloya haber veriyorum
Selam mmis sende nerelerdesin bakayımHiç sesin çıkmıyor , eklerim tabii eklemez miyim
Aus demistimya tasindigim ewde net cekmiyo diye suan edirnedeyim burda sorun yok
ausum başta olmak üzere herkese merhabalar diyorum
uzun süredir gelmiyorum, daha doğrusu gelemiyorum...
neden gelemiyorsun diye sorun
çünkü hiç ders çalışmamıştım ve yüzüm yoktu gelmeye, birde ne gerek değilmi burda çalışanları gördükçe stres olacaktım
ama artık geldim şükür başladım ve kapı gibi 3 üniteyi devirdim hamdolsun...
inşallah devamı gelicek
ausum sana zahmet 3 çizik atarmısın
İyilik canım çok şükür,koşturmaca işte...sen nasılsın? çalışmayınca buraya gelmeye yüzü olmuyo ki insanın:)))
çok sağol ablam beniim Allah razı olsun :)
aynından diyoruz bizde ablamlarla.. naparlarsa yapsınlar valla onların bakımına muhtaç koymayız biz aile büyüklerimizi şükür ama üzülürler diye sinir oluyorum insan eve getirdikten bi hafta sonra mı aklına gelirde bakmaya gelir..
neyse ne dertliymişim yav artık ders konuşma zamanı gerçi kitaplarla bi süre daha bakışıcaz sanırım heç başlayasım yok hala...
günaydınlarrrr :121::121:
kaitapları aldım zaten 1 tane kitap verdiler
Bahar Dönemi kayıt işlemleri bugün itibarıyla başlamıştır arkadaşlar !
Bahar döneminde bizimle beraber ders çalışmak isteyen tüm arkadaşları sayfamıza bekliyoruz yine . Tabloya ismi eklenecek arkadaşlardan bölümlerini/sınıflarını ve sorumlu oldukları ünite sayısını yazmalarını rica ediyorum
Herkese başarılı , vizelerin çok kolay , finallerin vizelerden de kolay geçeceği , FF lerin hiç gelmediği bir dönem diliyorum
Kayıt tarihleri ve sınav takvimi aşağıdaki tablodadır .
DUYURU
Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 2013-2014 öğretim yılı Bahar Dönemi "Kayıt Yenileme" ve "Ara Sınav" tarihlerinde değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikler aşağıdaki tabloda belirtilmektedir.
2013 - 2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Kayıt Yenileme Tarihi 24 Şubat 07 Mart 2014 Ara Sınav Tarihi 19 20 Nisan 2014 Dönem Sonu Sınav Tarihi 07 08 Haziran 2014
Öğrenci adı Bölüm / sınıf Çalışılacak
ünite sayısıÇalışılan ünite sayısı Kalan ünite sayısı 01 Ausencia Uluslararası İlişkiler 4 27 27 02 uppahalds Türk Dili ve Edebiyatı 2 24 1 23 03 uppahalds 2 Sosyoloji 1 42 4 38 04 gazeldustubaglara İlahiyat 2 32 3 29 05 GzdBky Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4 49 4 45 06 DoLmA İşletme 4 4 2 2 07 23hevi Sağlık Kurumları İşletmeciliği 1 34 2 32 08 betulyakup Kamu Yönetimi 3 30 4 26 09 arzu_91_03 Felsefe 4 29 29 10 5February Kamu Yönetimi 3/4 42 1 41 11 sedulu İşletme 4 23 23 12 z_e_l_i_s Çeko 4 27 27 13 eylül05 İşletme 4 14 cnacun Çeko 4 27 27 15 mgaltnl İşletme 3 / 4 32 3 29 16 _asmunikal_ İşletme 3 / 4 36 2 34 17 hejira İşletme 3 / 4 18 monarkkk Türk Dili ve Edebiyatı 3 19 fndkfndk Adalet 1 20 bsra2445 Uluslararası İlişkiler 4 24 24 21 esoes01 Bankacılık 1 22 plasticwoman Çeko 1 / 2 23 Fountain İktisat 3 30 8 22 24 idilhira 34 8 26 25 loliss Türk Dili ve Edebiyatı 4 26 8 18 26 norwegian Lab. ve Veteriner Tek. 1 37 37 27 december90 Kamu Yönetimi 3/4 41 41 28 naz61 Türk Dili ve Edebiyatı 4 29 serAynn Kamu Yönetimi 4 12 12 30 eliz16 Maliye 1 31 kamuran 85 Çeko 3 28 28 31 mmiss Sosyoloji 1 24 5 19 31
günaydın Auscumtoplam 12 ünite bitmiş bulunuyor eklersen sevinirimmm
günaydın Auscumtoplam 12 ünite bitmiş bulunuyor eklersen sevinirimmm
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
sa canım. sende aöf verdiği kitaptan okuyorsun dımı. bir ünite ortalama kaç saat sürüyor. ben sanki çok üstünde duruyorum.
tabi dersine göre değişir. ama basit bir dersin ünitesi bile uzun suruyor
Günaydın tatlım
Tek dersin mi kaldı yoksa bir kitap mı vardı ellerinde ?
yeni dönemde 1 ders aldım diye galibaa :44::44:
1 ders mi aldın ? Sen mi yaptın ders ekle / sil işlemini , sistem mi sana o şekilde verdi ?
Senin son senen değil mi , tek dersten mi kalmıştın yani ?