2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar :KK16::KK16::KK16:

sa canım. sende aöf verdiği kitaptan okuyorsun dımı. bir ünite ortalama kaç saat sürüyor. ben sanki çok üstünde duruyorum.
tabi dersine göre değişir. ama basit bir dersin ünitesi bile uzun suruyor :KK31:

a.s canım. evet canım aöf kitabından çalışıyorum. derse göre değişiyor dediğin gibi.. ben çalıştığım için sadece akşamlar ve pazar günü çalşabiliyorum. dün mesala en uzun ve ayrıntılı dersimde saat 11 3 arası çalıştım sadece 2.bucuk unite bitirebilmiştim. yani dersten derse değişiyor. akşamları işten gelince mutlaka 1 ünite bitirmeye çalışıyorum bitmez ise ertesi sabah serviste göz gzdiriyorum. cuma ctesi hiç ders çalışmıyorum.. şuan özet çıkarma zamanım yani :) 2 hafta kalada ezber :KK16:

Günaydın canım :KK16:

Hemen ekliyorum , nasıl gidiyor bakalım ?

Sayfana gelmedim ne zamandır , satış var mı ?

Günaydın canım , sana da hayırlı sabahlar :KK16:

Bende yazayım , ünitelerim 20 ile 40 sayfasında değişiyor ve en kısa ünite soru çözümü ve alt çizme falan 2 saate yakın zaman alıyor bende .

maalesef sayfama çok özen gösteremiyorum auscum :KK43: aöfye çalışmaktan reklamını yapamıyorum pek fazla.. Çevremden 2 iş geldi onları yaptım okadar beklemeye devam inş müşteriler çıkar :KK16:

derslerde şu sıra idare ediyor 1 haftada 1 ders bitirmeye çalışıyorum (ezber yapmıyorum henüz kimsenin gözü korkmasın:KK1: )

a.s canım. evet canım aöf kitabından çalışıyorum. derse göre değişiyor dediğin gibi.. ben çalıştığım için sadece akşamlar ve pazar günü çalşabiliyorum. dün mesala en uzun ve ayrıntılı dersimde saat 11 3 arası çalıştım sadece 2.bucuk unite bitirebilmiştim. yani dersten derse değişiyor. akşamları işten gelince mutlaka 1 ünite bitirmeye çalışıyorum bitmez ise ertesi sabah serviste göz gzdiriyorum. cuma ctesi hiç ders çalışmıyorum.. şuan özet çıkarma zamanım yani :) 2 hafta kalada ezber :KK16:

Günaydın canım , sana da hayırlı sabahlar :KK16:

Bende yazayım , ünitelerim 20 ile 40 sayfasında değişiyor ve en kısa ünite soru çözümü ve alt çizme falan 2 saate yakın zaman alıyor bende .

tşk ederim kızlar..
bende akşam eve gidiyorum. ozamanda esneye esneye zor oluyor :KK31::KK31: özet çıkarmaya çalışıyorum :KK16:
inşALLAH halledicem :KK50:

Hesapladım, haftaiçi bir ünite, cumartesi 2 ünite şeklinde çalışırsam son hafta soru çözmeye kalıyor. Bugünden başlamam lazım:KK1:
Bana gaz verin:KK1::KK1::KK1:

:26:Tamam tamam kızma unutmuşum :KK17:

Ohh Edirneden bağlanmaya devam et o zaman , özletme kendini .

Yanlış görüyor olmalıyım herhalde gazel hanımlar topiğe teşrif etmişler :KK53::KK53:

Hem de 3 üniteleri ile beraber :KK52:

Gazelcim motoru takıp çalışmaya başladın galiba:KK9: ben daha kitaplarımı almadım canikom :KK52:

Sistemin ne bakalım bu sefer ? Her gün iki ünite falan mı ?

Ya hep diyorum size , çalışmayanın gelmeye yüzü olmasa , benim bu topikten içeri kafamı sokmamam lazım :KK9:

İyiyim canım bende , aynen koşuşturma devam :KK55:

Heh işte ben o psikolojik rahatsızlık veren uzun bakışma dönemi olmasın diye bu sefer kitaplarımı bile almadım daha :KK52:

bu sefer benim motor sistematik çalışmıyor ahretim :KK9:
bildiğin manuel devam ediyorum :KK14:
aldım kitabı elime oku babam oku...bi baktım üç ünite bitivermiş :KK52:
aslında üniteler de uzun uzundu ama konu epey sardı türk dilini seviyorum, bu dersten başladım ki gazlasın beni diye...epey gazlamış mübarek :KK51:
hiçbir plan çizelge yapmadım kendime, ama günde en az iki ünite diye söz verdim sadece :KK14:
inşallah kurala riayet ederim..benim ayarım pek belli olmaz ama :KK52:
sen naptın görüşmeyeli, siyasi meseleler seni yıpratmasın kuzum....:KK51: gözlerim seni arar oldu vallahi, yakarım siyaset topiğini haberin ola En Büyük KK

hıh sen öyle san . Sonmuş doğum günü partisi .bi kere senin doğum günün 7 gün 7 gece sürecek kuzum . Işte bu da son kutlama :21:

Eki Görüntüle 1024974 Eki Görüntüle 1024973 Eki Görüntüle 1024974

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Vay vay vay aman nazarım değmesin canım ya , süpersin , aynen devam :KK55:

Ne güzel bir habermiş , kitaplar ince diye .umarım benimkilerde incedir , son dönem artık yazacak ne bulacaklar diye düşünüyorum :KK9:

Ohh uyusun uyusun , dinlensin , enerji toplasın :KK52:

Amcanları dövelim mi :KK4::KK4:

Tamamdır , incemiymiş gerçekten kitaplar :KK1:

2 ünite çalıştım , 2 ünitem kaldı :KK8::KK8::KK8: Ne şanslısın dolmam .

Ileğen mesajından bahsettiğini anladım canım ya , ama hani mesaj alıntıları da aynı yere geliyor ya , çok kalabalık oluyor benim ileğen :KK6::KK6:arada görmedim mi acaba dedim :26: Benim sana yazdığım fi tarihinde bir ileğen mesajı vardı ona mı cevaptı yoksa:KK17: Hoş şimdiye sıkıntında geçmiştir zaten :KK1:

Hevi nerde heviiiiiiiii , haberin var mı dolmam ?

Bende seni öptüm canım kocamaaaaaaan kocaman .:KK19:

fii tarihinde mi yok artık o kadarda değil ausum :KK53:
Ben anında cvp verdim fakat lakin ben anında cvbımı alamadım :KK1:
Sıkıntı baki ausum ya ama bunada hamdolsun diyoruz napalım artık..
Heviden haber benim cvptan önce gelmiş bile :KK52:

Herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum.. kucak dlusu sevgi gönderiyorum sizelere:KK8:
Ausumm:KK19:
Dolmam:KK16:
Betülüm:KK19:
Biberonum:KK34:
Gazelim:21:
Gözdecim...:KK12:
Mutlu bir gün ay gecirirsiniz ins herkese keyifli pazarlar:13::13:

Ausum bu doneme bomba gibi hazirim canim yardimci kitabi gec buldugum icin biraz calismaya gec basladim ama planli calisiyorum hergune bi unite verdim sinava kadar uniteler bitiyor son 3günde tekrar yapacagim ins canim
Sen nasilsin calismalar nasil :KK1::KK1::KK1:
Topikdeki arkadaslarim sizin calismalariniz nasil gidiyor

Ausum 2ünite calistim canim düserbilir misin acaba:KK76:

hepinizi opuyorum:KK16:
:KK54:

Bende ozledim sizleri canim telefondan girebiliyorum annem bilgisayari saklamis kardesim ders calismiyir diye ancak yaziyorum giriyorum canim oyle iste :KK16:
Sen nasilsin betülüm kpss ,aöf nasil gidiyor cakismalar ..
Hayat nasil gidiyor canim
Öpuyorum kocaman:KK54:
Bide betülüm doğum günün kutlu olsun canim nice mutly huzurlu saglikli sevdiceginle bir ömür gecirirsin ins canim:KK54::KK16:

Ciddi ciddi her defasında beni şaşırtıyorsun :KK53:
Ben de bu avatarlı kim diyorum :KK1::KK1:
Kardeşin yüzünden sende nasibini alıyosun e dolayısıyla bizde tabiki :KK52:
Valla betülün doğum gününü kutlamışsın ama ben ilk kutlamıştım hiç oralı olmadı :KK19:

maalesef sayfama çok özen gösteremiyorum auscum :KK43: aöfye çalışmaktan reklamını yapamıyorum pek fazla.. Çevremden 2 iş geldi onları yaptım okadar beklemeye devam inş müşteriler çıkar :KK16:

derslerde şu sıra idare ediyor 1 haftada 1 ders bitirmeye çalışıyorum (ezber yapmıyorum henüz kimsenin gözü korkmasın:KK1: )

Çıksın ya güzel işler yapıyorsun daha da geliştirebilirsin .

Hesapladım, haftaiçi bir ünite, cumartesi 2 ünite şeklinde çalışırsam son hafta soru çözmeye kalıyor. Bugünden başlamam lazım:KK1:
Bana gaz verin:KK1::KK1::KK1:

Vınn vınnnnnnnnnnnnnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK55:

Bu daha ara gazı idi :KK9: Hele bende çalışmaya başlayayım , hele bir son 2 hafta kapıya dayansın sen o zaman gör bendeki külyutmaz aus modunu :KK52:

bu sefer benim motor sistematik çalışmıyor ahretim :KK9:
bildiğin manuel devam ediyorum :KK14:
aldım kitabı elime oku babam oku...bi baktım üç ünite bitivermiş :KK52:
aslında üniteler de uzun uzundu ama konu epey sardı türk dilini seviyorum, bu dersten başladım ki gazlasın beni diye...epey gazlamış mübarek :KK51:
hiçbir plan çizelge yapmadım kendime, ama günde en az iki ünite diye söz verdim sadece :KK14:
inşallah kurala riayet ederim..benim ayarım pek belli olmaz ama :KK52:
sen naptın görüşmeyeli, siyasi meseleler seni yıpratmasın kuzum....:KK51: gözlerim seni arar oldu vallahi, yakarım siyaset topiğini haberin ola En Büyük KK

:KK60::KK60:Manuel sistem mi ? Gazel ya yine güldürdün beni sabah sabah .

Az daha sık gel de , güldür şu ahretliğini :KK19:

He ya saçlarımı siyaset yolunda ağarttım , bak uppayı da çektim kendi safıma , o da artık siyasette takılıyor :KK8: Karşı saflardayız :KK52::KK52:

Ders çalışmaya bile başlamadı siyasette takılmaktan uppa hanım :KK9: sen gelme ama sen gelince ban yiyorsun hemen :KK9::KK9:

fii tarihinde mi yok artık o kadarda değil ausum :KK53:
Ben anında cvp verdim fakat lakin ben anında cvbımı alamadım :KK1:
Sıkıntı baki ausum ya ama bunada hamdolsun diyoruz napalım artık..
Heviden haber benim cvptan önce gelmiş bile :KK52:

Ya okumadım ki cevap vereyim dolmam , üzme beni böyle söyleyip :26: Bir daha yazsana diyeceğim ama ayıp olacak :KK17:

vee loliss 3 ünite daha bitirir:118::118:

Ve aus lolissi tebrik eder :KK42::KK42::KK42:

1 ders olur muu alttan aldıklarımda varrr 5-6 dersim var sanırım :KK30::KK30:

ahahaha aynenn :KK52::KK52:

Heh geçen gün bunu soruyordum sana işte , sen mi seçtin , nasıl 1 ders diye ? Tamam şimdi oldu .

Eee alttan aldıklarını çalışman lazım asıl , oooo oooo hadi eylül eylül :KK55:

Kaç üniten var tabloya yazmamışız zaten :KK6:

Heh geçen gün bunu soruyordum sana işte , sen mi seçtin , nasıl 1 ders diye ? Tamam şimdi oldu .

Eee alttan aldıklarını çalışman lazım asıl , oooo oooo hadi eylül eylül :KK55:

Kaç üniten var tabloya yazmamışız zaten :KK6:

heee evet yeni dönemden sadece 1 ders aldım diğerleri alttan :KK31:

offf evet çok çalışmam gerekk :KK25: ama her türlü önümüzdeki seneye ders bıraktım zaten hepsini geçemem diyeee :KK30: geçen sene pek verimli çalışamadım sevgi sevgilim yüzünden her sınava kötü bi halde girdim o yüzden derslerim kaldı :KK43:

en azından bu dönemi kuırtarayım yaaa :KK14::KK14: kaç ünitem var bilmiyorum akşam evde bakar yarın yazarım canım :KK55:

Çıksın ya güzel işler yapıyorsun daha da geliştirebilirsin .

Vınn vınnnnnnnnnnnnnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK55:

Bu daha ara gazı idi :KK9: Hele bende çalışmaya başlayayım , hele bir son 2 hafta kapıya dayansın sen o zaman gör bendeki külyutmaz aus modunu :KK52:

:KK60::KK60:Manuel sistem mi ? Gazel ya yine güldürdün beni sabah sabah .

Az daha sık gel de , güldür şu ahretliğini :KK19:

He ya saçlarımı siyaset yolunda ağarttım , bak uppayı da çektim kendi safıma , o da artık siyasette takılıyor :KK8: Karşı saflardayız :KK52::KK52:

Ders çalışmaya bile başlamadı siyasette takılmaktan uppa hanım :KK9: sen gelme ama sen gelince ban yiyorsun hemen :KK9::KK9:

Ya okumadım ki cevap vereyim dolmam , üzme beni böyle söyleyip :26: Bir daha yazsana diyeceğim ama ayıp olacak :KK17:

Ve aus lolissi tebrik eder :KK42::KK42::KK42:

İnşallahhhh şu dönem bi bitsin blog dışında sitede açacağım bakalım ozaman belki işler artabilir.Türkiyede blog okuyuculuğu çok az maalesef oyüzden site açmak daha mantıklı olacak gibi

heee evet yeni dönemden sadece 1 ders aldım diğerleri alttan :KK31:

offf evet çok çalışmam gerekk :KK25: ama her türlü önümüzdeki seneye ders bıraktım zaten hepsini geçemem diyeee :KK30: geçen sene pek verimli çalışamadım sevgi sevgilim yüzünden her sınava kötü bi halde girdim o yüzden derslerim kaldı :KK43:

en azından bu dönemi kuırtarayım yaaa :KK14::KK14: kaç ünitem var bilmiyorum akşam evde bakar yarın yazarım canım :KK55:

Tamam canım , iyi yapmışsın hepsini almamakla , bu sefer o kadar ders çok gelir hiç geçemeyevbilirdin :KK53:

Hadi bakalım bu sene bir şey takmadan kafana çalışabilirsin umarım

Tamam canım , iyi yapmışsın hepsini almamakla , bu sefer o kadar ders çok gelir hiç geçemeyevbilirdin :KK53:

Hadi bakalım bu sene bir şey takmadan kafana çalışabilirsin umarım

işte bende öyle düşündüm hiç geçemem diye hiç değilse 1 kaç dersi geçeyim dedim :26::26:

inşallah canım keşke daha çok çalışsaydım da uzamasaydı diyorum çok sıkıldım sınava çalışmaktan çünkü :KK14: boşuna yere heba ettim kendimi :2::2:

X