2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Yoo geç kalmış sayılmazsın . Tam bir ay var , her gün bir ünite bile çalışsan muhtemelen zaman yetecektir .

Her dersin yarı ünitesinden sorumlusun vizede , eğer o dersin toplamda 8 ünitesi varsa vizede 4 ünden , 9 ünitesi varsa mesela 5 inden sorumlusun .

Eklerim tabii canım .

Bende kimliğimi bulamıyorum :KK52:Vakıfbank a 10 tl yatırıp sonrada giriş belgesi alacakmışım , başına gelen varsa bilginize .

Bir ara bir biberon mu gördüm ben :KK1: Sistem fena geri dönüş yaşamış , benim civcivleri kim çaldı bakayım :KK52:

:18::18::18::18::18::18::18:

Korktum :KK9:

Tamamdır derhal :KK55:

Canım dün yaşanan problemden sonra sistemde eylül ayına geri dönüş yaşanmış mecburi .

Eylülden sonra yapılan değişikliklerde resetlenmiş , arkadaş listesi , beğeniler , isim değiştirme vs... Hevinin önceki adı eftelya idi ya o da o isme geri dönmüş , bize ulaşın linkinden yeniden bildirmesi gerekiyor yönetime .

teşekkürler açıklaman için ausum :KK16:
hevinin önceki adının eftelya olduğunu bilmiyordum :KK53:
ne var ne yok ausum görüşmeyeli :KK6:

teşekkürler açıklaman için ausum :KK16:
hevinin önceki adının eftelya olduğunu bilmiyordum :KK53:
ne var ne yok ausum görüşmeyeli :KK6:

İyiyim tatlım , bugün Yusufun okulda aile etkinliği vardı ona katıldım , biraz önce geldim .

Çok keyifliydi , meğer benim içimde bir öğretmen varmış :KK8:

Senden ne var ne yok ?

toplu doğum olmuş herkes 1 nisan olduysa :KK52:
arkadaş listemdeydin ya ordan görüyordum seni :KK15:
bende kpss düşünüyorum bakalım kısa sürede kasmadan girecem öyle bakalım sonu ne olucuk :KK52::KK52:

bende seni görüyorum canım arkadaş listemde oldugun için :KK16: dershanede kpss önlisans daha kolay diyorlar oyüzden o şekilde yapmayı planlıyorum :KK1:

İyiyim tatlım , bugün Yusufun okulda aile etkinliği vardı ona katıldım , biraz önce geldim .

Çok keyifliydi , meğer benim içimde bir öğretmen varmış :KK8:

Senden ne var ne yok ?

ne güzel iyi yapmışsın iyi olmuş :KK8:
sizin kek pasta yarışması ne oldu ausum :KK39:
sahalardan uzak kaldım bi habersizim :KK1:
noolsun bildiğin gibi ausum bugün evde pinekliyorum biraz kırıklık var üzerimde dinleneyim dedim o aradada bi gireyim ne var ne yok dedim buralara bakıyım dedim :KK15:

Bir ara bir biberon mu gördüm ben :KK1: Sistem fena geri dönüş yaşamış , benim civcivleri kim çaldı bakayım :KK52:

Yaaa sorma, bak düzeldim ama.:KK1: Diyorum sabahtan beri, eski nickim bana sitemde bulunuyor, sen beni bıraktın ama bak ne yapar eder, geri gelirim.:KK1: Ama eskisini görünce bir tuhaf oldum, yazamadım hiç bir yere, bayağı bayağı alışmışım yeni halime.:KK34:

Senin civcivlerden biri bende herhalde, fazladan bir tane var. :KK16::KK16::KK16:

ne güzel iyi yapmışsın iyi olmuş :KK8:
sizin kek pasta yarışması ne oldu ausum :KK39:
sahalardan uzak kaldım bi habersizim :KK1:
noolsun bildiğin gibi ausum bugün evde pinekliyorum biraz kırıklık var üzerimde dinleneyim dedim o aradada bi gireyim ne var ne yok dedim buralara bakıyım dedim :KK15:

Son yarışmayı , ben kazandım :KK8:

Asıl şimdi pastalar , kekler yarışıyor baktım mı onlara :KK52: nefis şeyler var :KK56:

Ama daha katılım devam ediyor yarışma başlamadı , sen bir baksan tariflere çıkamazsın oralardan :KK1:

bende seni görüyorum canım arkadaş listemde oldugun için :KK16: dershanede kpss önlisans daha kolay diyorlar oyüzden o şekilde yapmayı planlıyorum :KK1:

evet öyle diyolarda ben giremiyorum o sınava ben de bi genel yetenek genel kültürden deniyim diyorum kppss lisansta da kolay olan bu diyolar :KK8::KK8:

Yaaa sorma, bak düzeldim ama.:KK1: Diyorum sabahtan beri, eski nickim bana sitemde bulunuyor, sen beni bıraktın ama bak ne yapar eder, geri gelirim.:KK1: Ama eskisini görünce bir tuhaf oldum, yazamadım hiç bir yere, bayağı bayağı alışmışım yeni halime.:KK34:

Senin civcivlerden biri bende herhalde, fazladan bir tane var. :KK16::KK16::KK16:

Sorma canım ya , yemedim yedirdim , içmedim içirdim onları ben :KK1: Şimdi sap gibi kaldı bir tane :KK52:

Biberonu görünce benim içim cız etti asıl , pek alışmışım ona .

Bu arada ausum, senden gerçekten güzel öğretmen olurdu, çok ciddiyim. :KK16::KK16::KK16: Çaydanlığım iyi mi, neler yapıyor???

Ben de kuzenimin oğluna türkçe dersinde yardımcı oluyorum, beraber bir ödev yaptık geçen gün, öğretmeni çok beğenmiş. Ben de bir sevindim, kendim iyi not almış kadar oldum.:KK1:

Son olarak ausum, sosyolojiye 2 ünite daha ekler misin ricamı ileterek, mektubuma son veriyorum...:KK52::KK52::KK52:

:KK43::KK43: sus kızzz :KK15::KK15:

neden hiç girmiyosun buralara :KK19::KK19:

fırsatım olmadı eylül dün giriyim dedim şansım site bakımdaymış giremedim :KK6:
bi de hiç sorma üzerimde nasıl bi kırıklık anlatama ya hasta oldum olacak gibiydim neyseki toparladım sanki :KK1:

Sorma canım ya , yemedim yedirdim , içmedim içirdim onları ben :KK1: Şimdi sap gibi kaldı bir tane :KK52:

Öyle deme şimdi bana, zaten sulugözüm, ağlarım. Ağladığım şeye de bak, ama huyum kurusun, duygusallık üst seviyede.:KK43:

senın kuşları ben çaldım
499kfok.gif

fırsatım olmadı eylül dün giriyim dedim şansım site bakımdaymış giremedim :KK6:
bi de hiç sorma üzerimde nasıl bi kırıklık anlatama ya hasta oldum olacak gibiydim neyseki toparladım sanki :KK1:

sormaaa dün sinir oldum yokkktu kk :KK5::KK5:

hadi yaaa ufff burdaki arkadaşta hastaydı ssorma rapor almış tektim bugün çok yoruldjum :KK19::KK19::KK19: bi ben hasta olupta rapor almıyorum yaaaaaaa :KK52::KK52:

Son yarışmayı , ben kazandım :KK8:

Asıl şimdi pastalar , kekler yarışıyor baktım mı onlara :KK52: nefis şeyler var :KK56:

Ama daha katılım devam ediyor yarışma başlamadı , sen bir baksan tariflere çıkamazsın oralardan :KK1:

ayıp ettin ausum biliyorum birinci olduğunu hatta tebrik etmiş etmiştim hatta tebrik kartı yollamıştım tavuklu patatesli :KK52::KK52:
geçen profiterol yaptım çok güzel bi tarifmiş çok beğenildi :KK39:
yalnız sen demiştin kaşığı tam doldurunca dodaman oluyo diye benimkide dodaman oldu :KK1:

Bu arada ausum, senden gerçekten güzel öğretmen olurdu, çok ciddiyim. :KK16::KK16::KK16: Çaydanlığım iyi mi, neler yapıyor???

Ben de kuzenimin oğluna türkçe dersinde yardımcı oluyorum, beraber bir ödev yaptık geçen gün, öğretmeni çok beğenmiş. Ben de bir sevindim, kendim iyi not almış kadar oldum.:KK1:

Son olarak ausum, sosyolojiye 2 ünite daha ekler misin ricamı ileterek, mektubuma son veriyorum...:KK52::KK52::KK52:
:KK17::KK17::KK17:

O kadar güzel bir gündü arkadaşım.

1 saat sürüyor etkinlik , 3 öğrencinin annesine sınıfına emanet ediyorlar , bugün bizim grup 2 kişi idi , diğer anne gelmemiş :KK19: Ben gittiğimde kadın çıldırmak üzere idi daha sınıfa gireli 5 dk olmuş .

Ben Yusufa daha önce gelen anneleri sormuştum , hepsi bir hikaye okuyup çıkıyorlarmış.Ben dün gece tam 2,5 saat oyun hazırladım hepsi , her birine isimlerine özel . Çok güzel geçti .Çocuklar bacaklarıma yapıştı inan gitme diye , en önemlisi de oğlumun gözlerinde öyle bir mutluluk vardı ki , herkese sürekli o benim annem diyordu :KK16::KK16::KK16:

Öğretmen sizdeki bu cevheri bilseydim sıkıştığımda çağırırdım dedi . Meslek mi değiştirsem ne :KK52:

Eklerim tatlım , yeni 2 mi bu ?Diğerini daha biraz önce ekledim de :26:

X